Newsmill > Opinion

Sunday, 17 November, 21:29

Newsmill - 10 sep 11 kl. 13:27

Vad har du för anledning att jobba?http://www.newsmill.se/trackback/39321 Normal 0 21 false....
Läs mer på Newsmill

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vad har du för anledningatt , jobba
News55 - 31 aug 17 kl. 11:22

Jobba vidare efter 65 – det tjänar du på

Allt fler svenskar i 65-årsåldern ser fördelarna med att inte bryta tvärt med arbetslivet i samband med pensionen. Med tanke på att 18,2 procent av alla svenskar som är 65 år eller äldre, enligt EU:s statistikorgan Eurostat, lever under fattigdomsgränsen finns anledning för många pensionärer att stanna kvar på arbetsmarknaden efter pensionen, det skriver Expressen. – Vi kan se att allt fler väljer att jobba vidare efter 65.

Skånskan - 15 jan 17 kl. 20:04

”Erbjud penionerade poliser att jobba extra”

Skåne – Erbjud alla pensionerade poliser som är i hygglig form att få jobba extra mot bra betalning.
Det rådet ger Region Skånes oppositionsråd Carl Johan Sonesson (M) till regeringen med anledning av poliskrisen i landet. ERWP.

Expressen - 04 sep 11 kl. 21:45

Olsson: Det finns anledning att fundera

Två raka friidrotts-VM utan svenska medaljer och sämre resultat än väntat. Det finns en del att jobba på inför OS nästa år, medger förbundskapten Stefan Olsson. - Det finns anledning att fundera på varför inte fler kliver fram.

Kristianstadsbladet - 19 nov 12 kl. 08:00

"Behöver jobba vidare med detta"

?Slaget i Malmö? blir ?

YLE - 16 jan 19 kl. 05:19

Fyra anställda vid Åbolands sjukhus jobbar just nu hellre vid andra sjukhus – personalchefen ser ingen anledning till oro

En följd av de pågående förändringarna vid Åbolands sjukhus är att fyra anställda har valt tjänstledighet för att i stället jobba vid andra sjukhus. Enligt Åbolands sjukhus personalchef finns ändå ingen anledning till oro..

Dagen - 21 okt 11 kl. 03:00

Palestinske pastorn Alex Awad: Jobba för fred - inte för att uppfylla profetior

De senaste veckornas utveckling kommer att stärka det islamistiska Hamas och försvaga det sekulära Fatah. Det fruktar den palestinske metodistpastorn Alex Awad.

Fångväxlingen i veckan är en fjäder i hatten för Hamas, säger Alex Awad.

Sydsvenskan - 08 feb 12 kl. 06:30

Hur länge tänker du jobba?

?
Louise Månsson, 49. Egen företagare.

Helsingborgs Dagblad - 01 feb 13 kl. 08:41

Jobba med språket

Med rätt start blir både individer och samhälle vinnare, skriver Tiina Meri, med anledning av tre folkpartiministrars förslag att göra om sfi-undervisningen. För att arbetsförmedlare som handläggare på Försäkringskassan ska kunna göra ett bra jobb måste de själva förstå..

SmålandsPosten - 07 aug 13 kl. 00:30

Jobba hårdare mot doping

Ungdomar tror att man måste dopa sig för att komma till idrottens elitnivåer. Det visar en undersökning om ungas attityder till doping som gjorts av organisationen Ren Idrott. I undersökningen svarade mer än 80 procent i gruppen 15-25 år att de tror att det förekommer långt mer doping i elitidrott som aldrig upptäcks.

GT - 09 sep 13 kl. 09:53

Polisen efter skotten: Vi ska jobba stenhårt

Representanter från hela kommunstyrelsen har tillsammans med polisen haft ett krismöte med anledning av senaste tidens skottlossningar. Och de ser på situationen med allvarliga ögon. ?

Resume - 23 sep 13 kl. 13:50

Jobba mindre och ta mer betalt!


Kommunikationsbranschen har flera goda skäl att motarbeta en osund övertidskultur. Byråer som satsar på kvalitet och värdesätter all arbetstid kommer att sluta gratisjobba i pitcher och prisdumpa i offentliga upphandlingar, menar sex delägare på pr-byrån Westander med anledning av Resumés initiativ #baramänniska.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.