Newsmill > Opinion

Wednesday, 13 November, 10:17

Newsmill - 10 sep 11 kl. 15:35

Mattelyftet: Ge Alla Barn en Ipadhttp://www.newsmill.se/trackback/39326Svenska skolan skulle f en kraftig injektion av motivation och aktivt lrande om alla elever fick en laptop eller Ipad vid skolstart. Kostnaden om ngra hundra miljoner r en brkdel av de skattemiljarder som Bjrklund nu str i begrepp att slsa bort p meningsls omskolning av lrare till "katederundervisining"..
Läs mer på Newsmill

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MattelyftetGe Alla , Barnen , Ipad
Kristianstadsbladet - 16 aug 13 kl. 06:30

Startskott för mattelyftet

Foto: Tommy Svensson
Till höstterminen kommer satsningen mattelyftet att ta sin början. Nya metoder ska göra att svenska elever höjer sin prestationsnivå i ämnet. I?

Politikerbloggen - 06 sep 11 kl. 10:46

FORUM Vad tycker du om ?mattelyftet??

POLITIKERBLOGGEN FORUM. Utbildningsminister Jan Björklund (FP) presenterade idag ?mattelyftet?

SmålandsPosten - 11 sep 14 kl. 13:17

?Ett barn som har bekymmer kan inte lära sig saker?

Fler specialpedagoger, maximalt 25 elever i varje klass, fler gemensamma verktyg och förenklad dokumentation. Det är några punkter på lågstadielärarna Maria Löfqvists och Carina Widerstedts önskelista till politikerna.
– Politikerna utgår från när de själva gick i skolan.

BT - 07 apr 11 kl. 11:34

Barn köpte virtuella jordgubbarför 50 000 kronor på Ipad

Två barn spelade spelet Smurf Village på varsin Ipad under en bilresa. Utan att barnen behövde skriva in något lösenord kunde de köpa jordgubbar i spelet för 749 kronor styck. När föräldrarna märkte att kvitton från Itunes Store började rasa in på deras e-postkonton stängde de ner sina konton.

Metro - 25 sep 15 kl. 13:02

Psykolog: Att låta barn leka med Ipad är misshandel

Barn som leker med Ipad får en skev verklighetsuppfattning, hävdar en psykolog. Han jämför det med....

Nyheter 24 - 23 okt 13 kl. 16:48

Här är allt som Apple INTE presenteradeNyheter24 testar iPad Air

LONDON. På tisdagskvällen var Nyheter24 på plats i London för att följa Apples event. Den kanske största nyheten var den nya iPad Air som är både tunnare och lättare än tidigare versioner.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Wow! Så stor skärm kommer nya iPad ha

Under onsdagskvällen presenterar Apple flera nyheter i San Francisco. Och en av de största nyheterna är nya iPad Pro. Det feta med nya iPad är storleken.

YA - 30 dec 13 kl. 14:54

Får fart på Sjöbos barn

Foto: Mark Hanlon
Malin Thelander får barn i Sjöbo att må bättre. Det tycker i alla fall föreningen Lions, som belönar henne med årets ungdomsstipendium. ”Det är så jäkla roligt.

Skånskan - 20 mar 18 kl. 05:00

Barn drogs in i gängdrama

Lund/Landskrona En 24-årig man med kopplingar till gängkriminella kretsar döms till 2 år och 9 månaders fängelse för att ha pistolhotat en man på Bantorget i Lund. Insatsstyrkan grep mannen, som gömde mellan två skräckslagna barn. ERWP.

IDG - 29 apr 11 kl. 16:27

Mboxmail for Ipad - skydda din mejlbox

Orolig att kompisar eller kanske barn ska sitta och rota runt bland dina mejl när du räckt över iPad? Med mBoxMail krävs en pinkod för att öppna brevlådorna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.