NT > Nyheter

Thursday, 21 November, 09:29

NT - 11 sep 11 kl. 13:26

Ny utställning med Bob DylanBob Dylan är aktuell med nytt material - en konstutställning med tidigare inte visade alster. Det är teckningar och målningar från hans så kallade Asien-serie som ställs ut på ett galleri i New York senare i september, skriver NME..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Bob Dylan, Dylan, Asien, New York, NME

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny utställningmed , Bob, Dylan
Västerbottens Folkblad - 18 feb 14 kl. 11:23

Bob Dylan ställer ut i Danmark

Det är inte ofta Bob Dylan ställer ut sin konst, men i bland händer det. Nu kommer utställningen ”Bob Dylan: Face value” till Nationalhistoriske museum i Frederiksborg slott i danska Hillerød, skriver Expressen som hänvisar till Ekstrabladet. Utställningen, som består av tolv porträtt, har tidigare visats vid ett fåtal tillfällen, bland annat på National Portrait [...

Kristianstadsbladet - 18 feb 14 kl. 11:20

Bob Dylan ställer ut i Danmark


Det är inte ofta Bob Dylan ställer ut sin konst, men i bland händer det. Nu kommer utställningen "Bob Dylan: Face value" till Nationalhistoriske museum i Frederiksborg slott i danska Hillerød, skriver Expressen som hänvisar till Ekstrabladet.Utställningen, som består av tolv porträtt, har tidigare visats vid ett fåtal tillfällen, bland annat på National Portrait Gallery i London..

Trelleborgs Allehanda - 18 feb 14 kl. 11:20

Bob Dylan ställer ut i Danmark


Det är inte ofta Bob Dylan ställer ut sin konst, men i bland händer det. Nu kommer utställningen "Bob Dylan: Face value" till Nationalhistoriske museum i Frederiksborg slott i danska Hillerød, skriver Expressen som hänvisar till Ekstrabladet.Utställningen, som består av tolv porträtt, har tidigare visats vid ett fåtal tillfällen, bland annat på National Portrait Gallery i London..

SvD - 18 feb 14 kl. 11:20

Bob Dylan ställer ut i Danmark

Det är inte ofta Bob Dylan ställer ut sin konst, men i bland händer det. Nu kommer utställningen ”Bob Dylan: Face value” till Nationalhistoriske museum i Frederiksborg slott i danska Hillerød, skriver Expressen som hänvisar till Ekstrabladet..

NT - 18 feb 14 kl. 11:20

Bob Dylan ställer ut i Danmark

Det är inte ofta Bob Dylan ställer ut sin konst, men i bland händer det. Nu kommer utställningen "Bob Dylan: Face value" till Nationalhistoriske museum i Frederiksborg slott i danska Hillerod, skriver Expressen som hänvisar till Ekstrabladet..

Skånskan - 22 mar 19 kl. 18:45

Thomas Öberg fick inviga hållbar utställning

Malmö Bob Hund-sångaren Thomas Öberg lockade mängder av fans till invigningen av Nimby, en utställning på Form Design Centrum. Faktum är att Bob Hund redan praktiserat konceptet delningsekonomi.Kön var lång när Form Design Centrum öppnade dörrarna till sin nya utställning Nimby.

Trelleborgs Allehanda - 16 maj 13 kl. 09:23

Pris till "En djefla utställning"


"En djefla utställning" har utsetts till årets bästa utställning 2012. När föreningen Forum för årets utställare på onsdagen delade ut sitt pris gick det till Liljevalchs utställning om August Strindberg.Juryn motiverar det med att "August.

Skånskan - 04 maj 16 kl. 17:10

Utställning firar Wallander 25 år

Kultur och Nöje ”Någonting har han glömt, det vet han med säkerhet när han vaknar.” Så inleds Mördare utan ansikte, Henning Mankells första bok om den numera världsberömda kommissarien Kurt Wallander som kom ut för 25 år sedan.
Cineteket i Ystad firar jubileet med att bjuda in besökarna till Henning Mankells internationella förläggare Annelie Høiers bibliotek där Mankellböcker från världens alla hörn trängs i hyllorna.

Skånskan - 24 maj 19 kl. 08:00

Oemotståndlig utställning om Ester Blenda

Utställning/recension UTSTÄLLNING
Ester Blenda
Skarhults slott/Ladan
Till och med 29 septemberTidigt 1900-tal. Varför hade Sveriges lantbrukare så svårt att få pigor till hjälp? För att få svar på frågan tog det 23-åriga ”pennskaftet” och rikemansdottern Ester Blenda Nordström i maj 1914 tjänst som mjölkpiga på en bondgård utanför Nyköping.

Kristianstadsbladet - 06 dec 12 kl. 07:00

Lyckad bok, platt utställning

Foto: Bosse Nilsson
Wanås firar sina 25 år som konstplats med ny bok och utställning. I det första fallet handlar det om ett praktverk, i det andra fallet en besvikelse. Det anser konstskribent Carolina Söderholm, som både läst jubileumsboken och sett utställningen på Skissernas museum i Lund.

Skånskan - 22 okt 19 kl. 20:00

Succéutställning går i repris nästa sommar

Skurup Sommarens utställning på Johannamuseet ”För sådär en 50-60 år sen” blir den första att stå kvar till nästa säsong.
– Det känns som att det kan vara ett rekordår, säger delägare Elisabeth Almquist.Siffrorna är inte helt klara än, men det syns redan nu att sommarens utställning ligger över snittet.

Fler nyheter från NT

NT - 30 minuter sedan

Temperament och dramatik när kvinnor skriver

Först ut på Matinkvartettens startfält är frivol salongsmusik av den klassiska skolan..

NT - 1 timme sedan

Van företagare satsar på butik i centrum

Han började arbeta redan som 15-åring och har varit i blomsterbranschen i 30 år..

NT - 2 timmar sedan

Trafikproblem väntas när stängsel repareras

På torsdag stängs ett körfält av på Hamnbron..

NT - 2 timmar sedan

Smäll för Sleipner – krävs på 60 000

Norrköpings fond för integrationsinsatser anser att IK Sleipner inte har uppnått de mål som sattes för projekt – Nu krävs klubben på 59 092 kronor..

NT - 3 timmar sedan

Stjernkvist: "Blir både ledsen och upprörd"

"Det skulle behövas en återgång till före 2008 för att komma åt utnyttjandet av arbetskraftsinvandrare", säger Lars Stjernkvist..

NT - 3 timmar sedan

Jarl: "Bra att samhället reagerar"

"Många tror nog att exploateringen finns någon annanstans..

NT - 3 timmar sedan

I NATT: Det hände medan du sov

Amnesty varnar för Google och Facebook, hundratals deltog i sökinsats på försvunnen 17-åring och katastrofvarningar utfärdade i Australien..

NT - 4 timmar sedan

Byggnaden måste miljonrenoveras akut

Salong Ramunder har saknat en underhållsplan och inte fått något strukturerat underhåll sedan 2001..

NT - 10 timmar sedan

Istvan på nålar för Vita Hästen

"Det var kul att vi fick sätta stopp för dem på hemmaplan", sa Istvan Bartalis efter 4-3 mot Modo..

NT - 11 timmar sedan

150 musiker i jazzfestivalen för ungdomar

Morgondagens jazzmusiker får chansen att briljera när Crescendo och De Geergymnasiet arrangerar gemensam ungdomsjazzfestival..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.