Newsmill > Opinion

Thursday, 14 November, 06:53

Newsmill - 10 sep 11 kl. 13:38

Arbetslösheten idag är ett gott tecken!http://www.newsmill.se/trackback/39322Arbetslösheten idag är ett gott tecken. Det visar att teknologin och utvecklingen går framåt och i rätt riktning. Detta är inget vi ska kämpa emot genom att försöka skapa nya onödiga jobb eller genom att trycka in fler folk på arbetsmarknaden och ?
Läs mer på Newsmill

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Arbetslösheten, idagär ett , gott, tecken
Magazin24 - 11 jan 13 kl. 09:03

S tycker till om arbetslösheten

Alliansen har misslyckats med jobben. Sedan den moderatstyrda regeringen tillträdde 2006 har arbetslösheten ökat. Idag är 400 000 människor utan arbete, varav nästan 100 000 är ungdomar.

Trelleborgs Allehanda - 28 dec 12 kl. 06:30

Allt fler får jobb - men arbetslösheten stiger

Arkiv: Jessica Gow/SCANPIX
Fler har fått arbete, men arbetslösheten fortsätter ändå att stiga i Trelleborg under november. Samtidigt ser antalet varsel ut att minska något i Skåne.
?

Politologerna - 15 nov 13 kl. 11:18

Brukar regeringar sänka arbetslösheten?

Idag skriver socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven på DN Debatt att arbetslösheten nu är högre än när alliansregeringen tillträdde. Jag antar här att Löfven menar när de tillträdde 2006, inte 2010. Men brukar arbetslösheten sjunka under mandatperioderna?

Barometern - 01 sep 14 kl. 09:40

Arbetslösheten både hög och låg

Arbetslösheten och jobben spåddes bli en stor valfråga. Så har det också blivit, men hittills har välfärdsfrågorna fått större utrymme. Arbetsförmedlingens chef i Oskarshamn, Annelie Bringmyr, såg i likhet med många av hennes kollegor fram emot en valrörelse där jobbfrågan skulle dominera debatten.

Nyan - 01 aug 17 kl. 10:00

Arbetslösheten minskar i Europa

Arbetslösheten inom euroområdet var i juni lägre än den varit sedan februari 2009, meddelade europeiska statistikcentralen Eurostat på måndagen. Den säsongsrensade arbetslösheten var 9,1 procent i juni, jämfört med 9,2 procent i maj. I juni i fjol var arbetslösheten 10,1 procent.

Alliansfritt Sverige - 08 sep 12 kl. 17:05

Anders Borg: Då massarbetslöshet idag den nivå där arbetslösheten ska vara

NOTIS. Under en diskussion om A-kassan i Ekots lördagsintervju förklarade Anders Borg att nivån som arbetslösheten ska vara är runt fem eller sex procent:

Anders Borg
Foto: Mary X Jensen? A-kassan kan höjas när vi ser att, för det första: vi ser att vi också kan göra andra saker som stimulerar arbetsutbudet, till exempel  jobbskatteavdrag.

Cornucopia - 18 sep 19 kl. 07:48

Konjunkturen: Arbetslösheten fortsätter skena - värsta sedan finanskrisen

Den svenska arbetslösheten fortsätter skena och är officiellt 7.1%, en säsongsrensad ökning med en hel procentenhet på ett år. I antal är ökningen 18% eller 58 400 fler arbetslösa på ett år.

Opinionen.se - 30 apr 13 kl. 11:20

Arbetslösheten värre i euroländerna

Arbetslösheten i euroländerna steg ytterligare i mars, enligt siffror från Eurostat. Från 12,0 procent i februari har den nu stigit till 12,1 procent. I mars i fjol låg arbetslösheten på 11,0 procent.

SmålandsPosten - 17 jun 14 kl. 10:21

Arbetslösheten fortsätter sjunka

Enligt statistik från Arbetsförmedlingen fortsätter arbetslösheten att minska i Kronobergs län. Arbetslösheten ligger idag på 8,1 procent, jämfört med 8,8 procent för ett år sedan.
– Enlig våra prognoser kommer arbetslösheten att successivt minska framöver.

Alliansfritt Sverige - 19 maj 14 kl. 18:01

Att bekämpa arbetslösheten är inte regeringens starkaste gren

Idag har arbetslöshet på en bit över åtta procent. 8,7 just nu, om vi skall vara nogräknade. Detta råkar vara exakt samma siffra som vi hade förra året.

YLE - 28 maj 15 kl. 06:26

Arbetslösheten börjar minska nästa vinter

Arbetslösheten ökar i hela landet. Det visar den senaste statistiken. I Österbotten ökar arbetslösheten till och med lite fortare än i landet i övrigt, men Österbotten kan fortfarande uppvisa lägre siffror än Nyland.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.