SvD > Nyheter

Thursday, 14 November, 23:34

SvD - 11 sep 11 kl. 13:24

?MP har alltid stått över blockpolitiken?Per Gahrton: Enda rättesnöret är en grön politik..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Gahrton

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MP har alltid, ståttöver , blockpolitiken
DN - 14 sep 18 kl. 19:11

Viktors val: Blockpolitiken är alltid någon annan

VÅRT block är störst – därför måste NI bryta blockpolitiken. Sveriges ledande samhällsmagasin reder ut den snurriga regeringsfrågan..

YA - 09 nov 13 kl. 03:59

Samma gamla slitna betong

Löfven vill bilda regering med alla. Nästan. Segern tycks han redan ha tagit hem.

SVT Debatt - 05 jul 13 kl. 08:45

Gynnar S en liberal politik kan vi regera ihop efter valet

VAL 2014 Den nuvarande blockpolitiken är inte av gud given. Det är ett otvivelaktigt faktum att reformer kring allmän rösträtt, skatter, pensioner, arbetsrätt, sjukförsäkring och kvinnans frigörelse genomdrivits i skärningspunkten mellan socialliberalism och socialdemokrati. Inför nästa års riksdagsval måste vi fastslå att Folkpartiet väljer den väg som säkerställer att liberala värderingar får maximalt inflytande över svensk politik, skriver Thomas af Bjur (FP).

Sydsvenskan - 17 apr 11 kl. 06:30

Staden där nya vindar blåser

Simrishamns borgerliga politiker är rädda för att Gudrun Schyman ska förvandla staden till en experimentverkstad för feministisk politik. Sillastaden på Österlen är Feministiskt initiativs enda starka fäste. Här vill Fi visa sin politik för resten av landet.

Kristianstadsbladet - 07 sep 11 kl. 06:30

Avgjort spännande valspurt i Danmark

Nästa torsdag, den 15 september, går fyra miljoner danskar till folketingsval. Det sker, som vanligt?
Dansk valrörelse ger mersmak ?

YA - 05 okt 13 kl. 04:00

En otänkbar statsminister

Foto: Björn Larsson Ask / SCANPIX /
Jag minns en politisk anekdot från mitt barndomshems köksbord i mitten av 1970-talet. Den handlade om en gammal moster som en gång påstods ha förkunnat: ?Jag röstar med högern, för de verkar ha det så bra?.

BT - 04 sep 14 kl. 00:30

Ljunggren: Jag kan avslöja: det lutar åt ... i riksdagsvalet

Jag tillhör den olyckliga skara som har lättare att hitta argument för att inte rösta på ett parti, snarare än argument för att rösta på ett. Om Fi föreslår en mansskatt, och därmed frångår feminismens princip om att människor ska behandlas lika, då gör det dem omöjliga. Eller när folkpartiet vill göra oss till medlemmar av Nato, och därmed göra Sverige till en plattform för det kommande kriget mot Ryssland, då drar jag öronen åt mig.

Cornucopia - 19 sep 18 kl. 09:02

Avgör Centerpartiet regeringsbildningen?

På grund av de mentala låsningarna hos svenska riksdagspartier ser det ut som att Centerpartiet avgör regeringsbildningen. Och det ger bara en möjlig statsminister.
Full fart hos Centern.

Barometern - 02 apr 14 kl. 06:55

Det går bra för Kalmar

”Under åren 2007-2012 har sysselsättningen ökat med 15 procent i Kalmar kommun medan den har ökat med 3 procent i övriga länet. Detta trots internationella kriser och lågkonjunktur.” Idag presenterar analysföretaget Grufman Reje en analys över näringslivets utveckling i Kalmar kommun.

Sydsvenskan - 23 maj 11 kl. 00:05

Grön curry

De grönas nya språkrör sluggade hårt mot höger i sina tal igår. Men det behöver inte innebära att de hör hemma till vänster på den politiska skalan.
Det var en hyllad ledarduo som avgick på Miljöpartiets kongress i helgen.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.