SVT > Videos

Tuesday, 19 November, 21:13

SVT - 11 sep 11 kl. 12:36

"Restaurangverksamheten var i princip död"För New Yorkbaserade stjärnkocken och köksmästaren Marcus Samuelsson var det först omöjligt att förstå vidden av attacken den 11 september 2001. -Efteråt var i princip all restaurangverksamhet här omkring World Trade Center död i flera månader, säger han när Claes Elfsberg intervjuar honom i SVT:s tillfälliga studio vid Ground Zero i New York..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
New Yorkbaserade, Marcus Samuelsson, World Trade Center, Claes Elfsberg, SVT, Ground Zero, New York

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Restaurangverksamhetenvar i , principdöd
Alliansfritt Sverige - 17 jun 13 kl. 14:12

Maria Abrahamsson gör i princip reklam för läx-rutsföretag

Maria Abrahamsson är moderat riksdagsledamot och läx-rut-förespråkare extraordinär. Idag skriver hon på Expressens debattsida om reformens förtjänster. När i princip alla bedömare anser att  avdraget är som designat för att minska likvärdigheten i skolan så menar Abrahamsson i princip är bra för de med minst resurser.

DalaDemokraten - 09 feb 15 kl. 14:48

Vad är en princip, i princip alltså?

Vad är en princip, i princip alltså? Insändaren från 4/2 skriver under, den i vårt sekulariserade land föga chockerande, rubriken: "Håll religionerna utanför skolan". Sannolikt finns ett brett stöd i vårt land för åsikten att skolan inte ska trycka in en av förekommande religioner i ungas öppna sinnen, utan ge en färdighet att reflektera över livsfrågor och då också de svar som ges inom religionens värld..

Alliansfritt Sverige - 30 maj 13 kl. 13:43

M i Stockholm fortsätter att i princip ge bort verksamhet

Dagens Nyheter uppmärksammar idag vad Stockholmstidningen skrev om för två veckor sen om utförsäljningen av hemtjänsten i Norra Skarpnäck. Verksamheten såldes ut för 1,5 miljoner kronor 2012. Nio månader senare gjorde verksamheten en vinst på 1,9 miljoner kronor.

Cornucopia - 16 mar 17 kl. 13:01

Nederländerna: Socialdemokratiska partiet i princip utplånat

I gårdagens val i Nederländerna utplånades i princip det socialdemokratiska Arbetarpartiet. Partiet föll från 25% av mandaten till sex procent. Valet är ett tydligt besked till de europeiska vänsterpartierna.

Dagens PS - 07 sep 17 kl. 07:57

14.000 kan sparkas: ”I princip nedläggning”

Detaljer ur Ericssons gigantiska sparpaket har sipprat ut. DagensPS har tidigare rapporterat, med hänvisning till SvD Näringsliv, att krisande Ericssons kan komma att säga upp omkring 25.000 anställda globalt i ett planerat sparpaket på 10 miljarder kronor.

Helsingborgs Dagblad - 05 maj 11 kl. 15:30

I princip ja till ny vallgravsbro

Riksantikvarieämbetet, RAÄ, säger i princip ja till ny vallgravsbro på Citadellvägen.En besiktning i slutet av 2009 visade att bron som leder Citadellvägen över den yttre vallgraven har stora skador. Sedan dess har det diskuterats vad som kan och ska göras åt bron.

Nyheter 24 - 01 sep 11 kl. 08:11

Polisen: "Det är i princip omöjligt att gömma sig"


? Man kanske tror att man inte syns, men så är det inte. STOCKHOLM.

Magazin24 - 13 sep 11 kl. 09:50

Truppen är i princip spikad

I kväll är det första träningsmatchen för Köpings IS Bandy och i går blev Fredrik Johansson klar. Innan första träningsmatchen blev ett nyförvärv klar för KIS. Fredrik Johansson, fostrad i Västerås SK, är bara 21 år men har spelat ett 50-tal elitseriematcher för VSK.

Expressen - 17 okt 11 kl. 15:59

Juholt: "Är i princip outtröttlig"

På måndagen ska Håkan Juholt träffa socialdemokrater runtom i Stockholms län. Första stoppet var Sundbyberg - där fler journalister än partiaktiva väntade på honom. Men enligt Juholt själv är han inte trött på bevakningen.

Nyhetskanalen - 01 nov 11 kl. 04:03

Kinaminister stöder "i princip" Saabaffär

Kinas industri- och IT-minister Miao Wei stöder "i princip" Pang Das och Youngmans planer på att köpa Saab. Det sade han till Reuters i samband med en industrimässa i Shanghai.Det är den första officiella indikationen på hur regeringen i Peking ställer sig till de båda kinesiska företagens planer på att ta över Saab..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.