Kristianstadsbladet > Inrikes

Thursday, 14 November, 00:34

Kristianstadsbladet - 11 sep 11 kl. 12:39

Européer flyger till SverigeBritterna toppar listan när det gäller vilka nationaliteter som har sökt mest efter flygresor till Sverige i september och oktober, visar en sammanställning från resesökmotorn Skyscanner.
Italienare har gjort näst flest sökningar efter resor till Sverige. Vi kan också räkna med besök från tyskar, spanjorer och polacker. Detsamma gäller för greker som inte tycks låta landets ekonomiska kris påverka höstsemestern..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Sverige, Skyscanner

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Européer, flygertill , Sverige
NT - 11 sep 11 kl. 11:42

Européer flyger till Sverige i höst

Britterna toppar listan när det gäller vilka nationaliteter som har sökt mest efter flygresor till Sverige i september och oktober, visar en sammanställning från resesökmotorn Skyscanner..

DI - 07 okt 19 kl. 13:21

Svag krona lockar européer till Sverige

Tyskarna är återigen de flitigaste utländska turisterna i Sverige. Och det är delar av Norrland som lockar i ökad….

Regeringen - 19 mar 12 kl. 10:45

Landsbygdsministern hoppas på medalj för Sverige

Landsbygdsminister Eskil Erlandsson besöker Bocuse d´Or Europé, Kock-EM, i Bryssel tisdagen den 20 mars för att ge sitt stöd till Sveriges representant Adam Dahlberg som tidigare i år tog hem titeln Årets Kock i Sverige. Eskil Erlandsson arbetar också för att Bocuse d´Or Europé avgörs i Sverige nästa år. För att lyckas med det har bland annat två miljoner kronor avsatts till Restaurangakademiens arbete för att få anordna tävlingen i Sverige 2013.

Sydsvenskan - 10 jan 12 kl. 06:30

Draken flyger högre än örnen

Pax America lider mot sitt slut. Går vi mot Pax Sinica - en världsordning där Kina återtar sin plats?
Pax America lider mot sitt slut.

YLE - 17 sep 14 kl. 14:00

Rekordmånga européer till NHL – Finland tvåa i juniorproduktionen

Hela 63 europeiska nykomlingar har inför denna säsong flyttat till NHL eller undertecknat ett rookiekontrakt med en NHL-klubb. Det här är den högsta siffran det internationella ishockeyförbundet IIHF noterat sedan man började lista nykomlingar 2005. Förra året var motsvarande siffra tretton procent lägre, medan man kom upp i 61 spelare 2010.

Sydsvenskan - 09 maj 11 kl. 00:05

Halvhjärtade européer

Från Luxemburg ned mot Champagne i nordöstra Frankrike passerar jag ändlösa krigskyrkogårdar från 1900-talets båda världskrig. Tårarna tränger sig på vid åsynen av de vita korsen under vilka ligger unga män, flera från andra sidan Atlanten, som stred för demokratin.
I Champagnes huvudstad Reims har katedralen, som nu blir 800 år, byggts upp igen efter krigsskador under världskrigen.

Cornucopia - 09 feb 15 kl. 22:03

Ryska Duman hotar 800 miljoner européer med storkrig

Ryska statsduman, där 12% av mandaten hålls av rena fascister i LPDR och 53% av Putins nationalistsocialistiska Förenade Ryssland, skickade idag ut ett officiellt brev till parlamentariker Europa runt. I brevet hotar man 800 miljoner européer med "död och nöd, lidande och förstörda öden, hunger och förödelser" om man inte sluter upp bakom Ryssland och krossar Ukraina.

Mer om utskicket kan man läsa hos EU-bloggen, där hela den officiella texten och krigshotet finns återpublicerat.

Sydöstran - 01 aug 19 kl. 14:48

Falck flyger högt på världsrankingen

Blekingesonen Mattias Falck är bäst av alla européer – och sjua i hela världen. På nya världsrankingen ligger han på sjunde plats. Så bra har ingen svensk varit sedan 2002..

Blekinge Läns tidning - 01 aug 19 kl. 14:48

Falck flyger högt på världsrankingen

Blekingesonen Mattias Falck är bäst av alla européer – och sjua i hela världen. På nya världsrankingen ligger han på sjunde plats. Så bra har ingen svensk varit sedan 2002..

Sydsvenskan - 23 apr 11 kl. 08:00

Européerna intar Kina

Sydsvenskans Lasse Holmström på bilmässan i Shanghai: "De kinesiska bilarna i Europa lär vi dock få vänta på"
För några år sedan trodde alla att billiga kinesiska bilar skulle invadera den europeiska bilmarknaden.
Det blev europeiska bilar som intog den kinesiska marknaden? Volkswagen var först ut att satsa i 1,4?

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 10:45

SMHI varnar för storm och kraftigt snöfall

Det blåser rejält i fjällen och stora mängder snö är på väg in över landet. En del besvär i trafiken kan väntas de närmaste dagarna. - Just nu har vi en del varningar utfärdade, säger SMHI:s meteorolog Marcus Sjöstedt.

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 07:15

Regeringen vill utreda organdonation igen

Det råder stor brist på organ i Sverige, men ny lagstiftning som ska öka antalet donationer drar ut på tiden. Nu vill regeringen att frågan ska utredas på nytt, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Hösten 2015 presenterades en utredning om hur organ bättre kan tas till vara.

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 06:27

Nu väntar slitsamma oxveckor

Utanför ruvar mörkret och det dröjer till nästa långhelg. När julen nu är undanstökad väntar den slitsamma perioden som i folkmun är känd som oxveckorna - ett uttryck från bondesamhället som överlevt in till våra dagar. Det är inte för inte som tiden mellan jul och påsk fått sitt namn.

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 04:34

Bättre traumavård för flyktingar

Genom ett nytt projekt på Akademiska sjukhuset i Uppsala ska vården tidigare fånga upp nyanlända som upplevt krig, terror och tortyr och lider av trauman och psykisk ohälsa, rapporterar SR Ekot.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 02:11

Man skjuten i Rissne centrum

En skottskadad man har hittats i Rissne centrum i Sundbyberg. - Han är mycket allvarligt skadad, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid Stockholmspolisen. Den skadade mannen, som hittats utomhus, har förts med ambulans till sjukhus.

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 21:32

Mannen som attackerade "ryska huset" häktad

En man i 40-årsåldern har häktats misstänkt för flera angrepp på ryska diplomatbyggnader i Stockholm under januari, skriver Expressen.(TT).

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 21:01

Kvinna död i villabrand

Kvinnan hittades död i villan och ska ha varit ensam i huset, skriver polisen på sin hemsida. Larmet kom strax före klockan 19 på söndagen. Villan ska spärras av för teknisk undersökning men polisen har ingen misstanke om brott.

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 20:54

Jägare försvunnen i Kramfors - spår på isen

En stor sökinsats pågår efter en jägare som saknas i Kramfors mellan Värsön och Byön i Storfjärden. Man har hittat skidspår på isen och en vak, uppger räddningstjänsten för SVT Västernorrland.(TT).

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 18:40

Sjöstedt: Jag är besviken på Lars Ohly

Vänsterledaren Jonas Sjöstedt är besviken på sin företrädare Lars Ohly. Den senare tänker lämna partiet efter att ha portats från dess arrangemang efter anklagelser om att han sexuellt ofredat kvinnor. - Jag är besviken på Lasse och jag vet att han är besviken på sig själv.

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 17:54

"Alliansregering ska driva Natomedlemskap"

Moderatledaren Ulf Kristersson har kursen fast inställd på Natomedlemskap. - En Alliansregering under min ledning kommer metodiskt att fortsätta närmandet till Nato, med fullt medlemskap som uttalat mål, säger han.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.