Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Wednesday, 13 November, 01:07

Nya Wermlands Tidningen - 11 sep 11 kl. 12:30

Global CCI-personal från tio länder har utbildats i SäffleCCI Valve Technology AB i Säffle besöks denna vecka av 33 kursdeltagare från tio länder. Det sker inom ramen för det utbildningscentrum som under året har byggts upp i Säffle och som också är ett resultat av den omvärdering som koncernledningen har gjort när det gäller verksamheten i Säffle..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
CCI, Säffle, CCI Valve Technology AB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Global, CCI-personalfrån , tioländer har , utbildatsi , Säffle
YLE - 14 apr 16 kl. 11:56

Hanken femtebäst i global universitetsranking

Hanken finns på topp fem-listan i världen när det gäller forskning och publikationssamarbete. Det visar en global universitetsranking. Hanken är femte bäst i världen på forskning och publikationssamarbete, enligt den globala U-Multirank-universitetsrankingen.

Magazin24 - 10 mar 11 kl. 11:17

Global kritiseras av Socialstyrelsen

Det lokala ungdomsboendet brister i säkerställandet av ungdomars säkerhet. All personal som anställs på boendet Global i Surahammar kollas igenom polisens belastningsregister och misstankeregister.Men den kontrollen har inte gjorts på all personalen Därför menar Socialstyrelsen att Global brister i att säkerställa ungdomarnas säkerhet.

YLE - 19 jul 17 kl. 18:08

Vd:n för Nokiatelefonernas tillverkare HMD Global avgår

Arto Nummela, vd för licenstillverkaren av Nokiatelefoner HMD Global, lämnar sin post med omedelbar verkan. Bolaget meddelar att beslutet fattades i samförstånd mellan Nummela och bolagets styrelse. Bolagets styrelseordförande Sam Chin säger i ett pressmeddelande att Nummela har haft en stor roll i skapandet av bolagets funktioner, byggandet av teamet och lanseringen av de första produkterna.

Cornucopia - 30 jul 14 kl. 14:47

Ebola är inte en potentiellt global pandemi

Det nuvarande Ebola-utbrottet i Västafrika är förstås tragiskt och har skördat hundratals liv, men det finns ingen risk att Ebola ska bli en global pandemi. Ebola är nämligen att betrakta som en blodsmitta, eller vad vi i dagligt tal kallar för en könssjukdom. Kort sagt sker inte spridningen som exempelvis influensa.

Kristianstadsbladet - 04 okt 14 kl. 09:26

Svårt med personal till ebolaområden

Trots ett skriande behov och ett stort intresse från vårdpersonal att hjälpa till är det få svenskar som åkt till de eboladrabbade områdena.Nu får den nya regeringen frågan på sitt bord.
Ett fåtal svenska hjälparbetare har varit eller är på plats i Västafrika för att bekämpa det värsta ebolautbrottet världen skådat.

BT - 04 okt 14 kl. 09:26

Svårt med personal till ebolaområden

Trots ett skriande behov och ett stort intresse från vårdpersonal att hjälpa till är det få svenskar som åkt till de eboladrabbade områdena. Nu får den nya regeringen frågan på sitt bord.Ett fåtal svenska hjälparbetare har varit eller är på plats i Västafrika för att bekämpa det värsta ebolautbrottet världen skådat.

BT - 23 aug 13 kl. 11:03

Tio år på oss att vända utvecklingen

Någonstans på vägen passerar vi en tröskel där jordens egna växthusförstärkande processer har nått en nivå där de inte längre går att stoppa. Det finns många tecken på att de redan har startat och jag tror att vi har så lite som tio år på oss att vända utvecklingen. Den nu pågående globala temperaturhöjningen är inget nytt i jordens ekologiska historia.

SmålandsPosten - 04 dec 13 kl. 06:58

Klimatutmaningen är global och brådskande

Förhandlingarna vid FN:s klimattoppmöte tog steg närmare en global överenskommelse. En lång väg återstår dock, skriver riksdagsledamot Johan Hultberg (M). Nyligen avslutades FN:s klimattoppmöte COP19 i Warszawa.

BT - 04 okt 14 kl. 18:16

Svårt med personal till ebolaområden

Trots ett skriande behov och ett stort intresse från vårdpersonal att hjälpa till är det få svenskar som åkt till de eboladrabbade områdena. – Vi förbereder olika insatser, säger utrikesminister Margot Wallström (S). Ett fåtal svenska hjälparbetare har varit eller är på plats i Västafrika för att bekämpa det värsta ebolautbrottet världen skådat.

YLE - 08 jan 17 kl. 06:29

Här är den nya Nokian - HMD Global presenterade sin telefon

Det finländska företaget HMD Global visar upp sin första telefon av märket Nokia. Smarttelefonen, som går under namnet Nokia 6, fungerar med operativsystemet Android. Den första modellen kommer att säljas i Kina, där antalet människor som använder smarttelefoner ökar i rask takt.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Protester när kyrkan vill sälja församlingshemmet

"Jag tycker det ska vara kvar, det är ett bra ställe att samlas på".

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Han är ny pingstpastor i Degerfors

Thomas Arvidsson: "Jag vill att människor ska känna sig sedda och bekräftade".

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Intressant maktskifte

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Elev hotade över nätet

En minderårig elev i Karlskoga har blivit hotad på sociala medier. Händelsen är polisanmäld..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Misstänkt narkotikabrott

Polisen stoppade en man misstänkt för narkotikabrott..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Pigg och rask 50-åring

Hon har genomgått omfattande skönhetsoperationer, ett ansiktslyft här, lite utfyllnad där. Vi pratar inte om att sminka över skönhetsfel utan vi snackar stora ingrepp. Men resultatet är en ovanligt pigg och fräsch 50-åring..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Metoo har fått fart på jämställdhetsarbetet

"Helt plötsligt hamnade frågan under lupp".

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Ännu oavgjort i Årjängs kommun

Det är fortfarande inte klart vilka som skall styra i Årjängs kommun de kommande fyra åren..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Hur används skattepengarna?

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Unga Västanå sätter upp Paradisfågeln

I början av nästa år, närmare bestämt söndagen den sjätte januari, har Unga Västanå premiär på ”Paradisfågeln”.Premiären äger rum i Västanå Teaters lokaler på Brårud i Sunne.Och skådespelarna är ett tiotal teaterelever från Unga Västanå..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.