Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 13 November, 04:04

Helsingborgs Dagblad - 11 sep 11 kl. 04:00

Informationsmöte om seniorboendeVill du veta mer om eventuella möjligheter till seniorboende i Glumslöv? Då kan det vara bra att redan nu bocka av datumet 20 oktober i almanackan..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Glumslöv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Informationsmöteom , seniorboende
SmålandsPosten - 08 nov 17 kl. 13:33

Äldre oroas över flytt från seniorboende

Nästa höst börjar bygget av Hovs park, nuvarande Hovslund. Ett område som beskrivs bli attraktivt för äldre. I måndags hölls informationsmöte för dem som bor i Hovslunds seniorboende och flera av dem är oroliga..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Protester mot förändringar

På måndagen hölls ett informationsmöte kring planerna om att göra om delar av det särskilda boendet Finnskogahemmet till en annan typ av seniorboende.300 namnunderskrifter mot förändringen överlämnades till kommunalrådet, samtidigt som andra sa sig vilja flytta dit..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Bråk slutade i pistolhot på barnkalas

Två män har dömts för försök till utpressning och en för olaga hot efter en rad händelser som inträffade i Ronneby kommun i somras, skriver Sydöstran. Bland annat ska två män under vapenhot ha krävt 20 000 kronor av en familj under ett barnkalas i juni..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Översvämmat Venedig ber om hjälp

Delar av Venedig stod under tisdagen under vatten. När högvattnet steg nådde Adriatiska havet nivåer som inte setts på över 50 år. Starka vindar drev på vågor som slog in över Markusplatsen.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

100 000 träd ska få Oslo att blomma

Oslo ska bli en grönare stad. Som ett första steg ska det under nästa år planteras 10 000 träd runt om i Norges huvudstad, en markant ökning från årets 302 planterade träd. Totalt hoppas staden kunna plantera 100 000 träd fram till år 2030.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Kvinna död efter fyrhjulingsolycka

En kvinna i 25-årsåldern avled i måndags efter en olycka med en fyrhjuling i Jokkmokks kommun i fredags, rapporterar SVT Nyheter Norrbotten. Kvinnan, som uppges var hemmahörande i Blekinge, flögs efter olyckan till Norrlands universitetssjukhus i Umeå..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Sexdömd kardinal får sista chans i rätten

Den australiske kardinalen George Pell, som dömts för sexuella övergrepp mot barn, får en sista chans inför rätten. Landets högsta domstol ger nu 78-årige Pell möjligheten att överklaga domen från augusti i år. Då fastställde en domstol i Melbourne ett.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Áñez utropade sig själv till ledare

Senatens andre vice talman Jeanine Áñez har tagit steget upp som tillfällig ledare i Bolivia. Trots att ledamöter från avsatte Evo Morales parti bojkottade omröstningen och att det inte fanns tillräckligt med ledamöter för att fatta ett giltigt beslut u.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Man skjuten vid demonstrationer i Libanon

En person har avlidit efter att ha skjutits av militär söder om Beirut. Händelsen var kulmen på de nya demonstrationer i Libanon som triggades av några mindre väl valda ord av president Michel Aoun. Skottlossningen vid en avspärrning söder om Beirut int.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Thunberg tar katamaran till Spanien

Nu är det klart både att och hur Greta Thunberg ska ta sig till klimatkonferensen COP25 i Madrid, skriver hon på Twitter. Klimataktivisten ska segla från Virginia på USA:s östkust till Spanien på en knappt 15 meter lång katamaran. Med sig på "La Vagabon.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Ensam man rånades av ett tiotal personer

En ensam man i 18-årsåldern blev rånad av ett gäng på omkring tio personer i Landala i centrala Göteborg på tisdagskvällen. – Målsägande är förd till sjukhus av oss, med en ganska omfattande knivskada i örat, säger Morten Gunneng vid polisen. Den misstä.

Helsingborgs Dagblad - 5 timmar sedan

Ny öppning i Sandy Hook-fallet efter HD-dom

Vapenföretag kan ställas till svars för den brutala massakern då 26 personer dödades..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.