SVT > Videos

Friday, 22 November, 12:36

SVT - 11 sep 11 kl. 12:03

Reinfeldt: "Vår frihet skapar utsatthet"Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) gästar Marianne Rundström i studion i Stockholm tio år efter attackerna mot USA 11 september 2001..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Fredrik Reinfeldt, Marianne Rundström, Stockholm, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ReinfeldtVår , frihet, skapar, utsatthet
Newsmill - 07 jun 12 kl. 14:58

Frihet skapar jämställdhet, feminism gör det inte

http://www.newsmill.se/trackback/45386För alla borgerliga politiker borde egenmakt vara ett centralt värde.

DI - 01 nov 11 kl. 13:01

Reinfeldt: Grekland skapar onödig osäkerhet

Den grekiska regeringens beslut om att hålla en folkomröstning kring det europeiska räddningspaketet medför onödig osäkerhet om Europas ekonomiska framtid, enligt statsminister Fredrik Reinfeldt..

YLE - 20 nov 15 kl. 17:21

Reinfeldt: Det blir bättre

Sveriges förre statsminister Fredrik Reinfeldt talade på fredagseftermiddagen inför ett fullsatt auditorium vid Norrvalla Folkhälsan i Vörå. Reinfelt var inbjuden som huvudtalare vid en temadag kring ledarskap. Reinfelt tog i sitt en timme långa anförande upp förändring - viljan att förändra och rädslan för förändring.

Västerbottens Folkblad - 15 mar 18 kl. 17:00

”Slumpen är inte den som skapar utsatthet”

Efter de senaste veckornas diskussioner framför allt i Umeå-trakten om brottslighet har just trygghetsfrågorna hamnar i centrum. Regeringen presenterade på torsdagen ett omfattande åtgärdspaket mot segregation och klassklyftor. Miljarder kronor satsas i ett långtgående projekt.

Sydöstran - 30 aug 19 kl. 16:00

Kulturell frihet skapar attraktiv livsmiljö

Nu blomstrar kulturen i Karlskrona! Den nyss avslutade Carl International Film Festival är ett exempel på detta..

Nyheter 24 - 11 aug 11 kl. 15:54

Reinfeldt och S-ekonomens krisförslag: "Höj skatten"


Statsministern kritiserar krisländernas agerande under den finansiella oron. STOCKHOLM. Statsminister Fredrik Reinfeldt sa i onsdagens Aktuellt att ekonomikrisande regeringar måste ta ansvar och sluta låna sig ur situationen.

Sydsvenskan - 10 feb 11 kl. 06:30

Reinfeldt tror förändring i Egypten behöver tid

Det är bra att förändringarna i Egypten inte blir alltför snabba. Det anser statsminister Fredrik Reinfeldt, som välkomnar den dialog som inletts. - En alltför snabb revolution följs lätt av kontrarevolution, säger han.

Sydsvenskan - 10 feb 11 kl. 06:30

Reinfeldt: Förändring behöver tid

Foto: Thomas Löfqvist
Det är bra att förändringarna i Egypten inte blir alltför snabba. Det anser statsminister Fredrik Reinfeldt, som välkomnar den dialog som inletts. - En alltför snabb revolution följs lätt av kontrarevolution, säger han.

Politikerbloggen - 11 feb 11 kl. 19:15

REINFELDT ? Folkets protester för frihet har gett resultat

REINFELDT OM EGYPTEN. Statsminister Fredrik Reinfeldt välkomnar att Mubarak avgått som president för Egypten. - Folkets protester för öppenhet, frihet och demokrati i Egypten har gett resultat, säger Reinfeldt.

BT - 22 aug 11 kl. 11:38

Reinfeldt: Libyerna skriver historia

Sedan rebellerna intagit Libyens huvudstad Tripoli säger statsminister Fredrik Reinfeldt att "det är historia vi upplever". Både Nato och USA manar nu Gaddafi att ge upp.
Reinfeldt uttalar sig under ett besök i Östersund:
- Det är historia vi upplever.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.