Alliansfritt Sverige > Opinion

Tuesday, 19 November, 00:51

Alliansfritt Sverige - 11 sep 11 kl. 12:00

Folkpartiet - ett klipp att gå med i EMUPRINCIPFAST. Och idag skriver ett gäng folkpartister om hur fantastiskt ekonomiskt fördelaktigt det vore för Sverige att binda fast landets ekonomi vid Greklands, Portugals och Italiens. Vi kan inte annat än beundra deras principfasthet: EMU är bra, även när det är dåligt. Inte som flipflopparen Lööf som låter dagsformen bestämma.


Läs mer på Alliansfritt Sverige Bilden delad av Alliansfritt Sverige via deras RSS-flöde och visas på deras server.
Läs mer om:
EMU, Principfast, Sverige, Greklands, Italiens, Lööf

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Folkpartietett , klippatt , med i , EMU
Alliansfritt Sverige - 14 aug 11 kl. 11:40

EMU-konflikt i regeringen

EMU. Centerkandidaten Anna-Karin Hatt siktar in sig på partiets kärntrupper när hon i dagens Brännpunkt sågar idén om ett nära förestående svenskt EMU-medlemskap:Det som nu sker i Europa borde leda till att Sverige åtminstone för de närmaste tio åren avför tanken på ett svenskt eurointräde. I resten av artikeln så hyllar hon Centerns ekonomiska politik (ja de har en sådan, tydligen) som hon anser att Centern inte skryter om tillräckligt.

Alliansfritt Sverige - 13 dec 11 kl. 10:13

FP i frontalangrepp mot regeringen om EMU


EUROVURM. Man skulle kunna diskutera själva sakfrågan, om att den europeiska valutaunionen kanske inte är världens bästa tåg att hoppa på just nu. Men långt mycket intressanta är det att vice statsministern och demokratiministern skriver en debattartikel som går precis stick i stäv med regeringens politik.

Alliansfritt Sverige - 12 nov 13 kl. 10:45

Folkpartiet har tappat sin enda profilfråga

Folkpartiet har under en längre tid haft en profilfråga som väljarna bryr sig om (NATO, EMU och värnskatt räknas inte) [STRYK PARANTESEN]: skolan. Men inte längre enligt Novus opinionsmätning om förtroendet i skolfrågan:
Nu när Folkpartiet helt tappat initiativet i skolfrågan är det inte så konstigt att Moderaterna försöker sno frågan. Det är heller inte det minsta konstigt att Folkpartiet blir upprörda över kapningsförsöket.

Alliansfritt Sverige - 04 sep 11 kl. 20:00

Lööfs flip-floppande om EMU

OMBYTLIGT. Sveriges Radio har granskat Annie Lööfs inställning till Eurosammarbetet. Hennes instälning är en uppvisning i velighet - till skillnad från den benhårda inställning man finner hos Folkpartiet.

Alliansfritt Sverige - 18 okt 12 kl. 18:21

Är alliansen splittrad om bankunion eller inte?

UNION. Tänk att äntligen få makten att bestäma efter många års slit. Tänk att sen få se denna makt ständigt hotas att skjutas ned av sin närmaste underordnade.

Alliansfritt Sverige - 18 nov 12 kl. 15:36

Den ena handen vet vad den andra gör

PRINCIPER. Alla vet att Folkpartiet består av två saker: självgodhet och EU-vurm. Folkpartiet är ett självgott parti som gärna sitter på hästar högre än än nordsvensk brukshäst.

Alliansfritt Sverige - 06 maj 13 kl. 12:53

Hamilton: FP är Churchill ? Du är Hitler

NYANSERAT. Är du lite som Hitler? Folkpartiets ekonomiskpolitiske talesperson och förste rabulist Carl B Hamilton verkar tycka det nu när han är uppe i varv.

Alliansfritt Sverige - 27 jan 13 kl. 19:47

Alliansen söndrar och härsknar

ASÄTARE. Med två av alliansens partier i direkta kriser och ett tredje på väg in i en om ingenting händer snart, är det bara Moderaterna som kan räkna med siffror långt över riksdagsspärren. Vad gör då alliansen för att förbättra samarbetet partierna emellan, framstå som det "enda regeringsalternativ" de påstår att de är och konstruktivt utveckla ny politik?

Alliansfritt Sverige - 07 feb 12 kl. 06:00

FP o Luf i konflikt om Euron

LIBERALT. Carl B Hamilton begick i dag en debattartikel som nämner Raul Wallenberg 11 gånger. Var det om Raul Wallenberg och hans heroiska insatser som kan stå modell för rättfärdighet, hopp och inspiration?

Alliansfritt Sverige - 17 jun 13 kl. 13:19

Folkparitet: klyftorna har inte ökat ? hör ni det!?

Idag begår Folkpartiet i form av Erik Ullenhag och Carl B Hamilton DN-Debatt i vilken de hävdar att klyftorna inte har ökat. I DN lägger de tusentals tecken på att förklara för folket att klyftorna inte alls har ökat under deras tid vid makten. Många siffror blir det, bland annat nämns Grekland lite otippat som exempel på att metod att mäta relativ fattigdom inte är bra, detta eftersom Grekland minskade sin relativa fattigdom under mellan 2007-2009.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.