Nyhetskanalen > Nyheter

Thursday, 21 November, 09:30

Nyhetskanalen - 11 sep 11 kl. 11:56

Vittne vid Röda sten: "Det känns overkligt"Henrik Wallgren var en av besökarna på invigningsfesten på konstbiennalen på Röda Sten. Han beskriver hur festen just kommit igång när han fick reda på att alla var tvungna att lämna lokalen..
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Röda, Wallgren, Röda Sten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vittnevid , Röda, stenDet , känns, overkligt
Skånskan - 23 maj 18 kl. 14:00

Kastade sten genom ruta – frikänns

Höör En man i 30-årsåldern frikänns från åtal om hemfridsbrott – tingsrätten utesluter nämligen inte att mannen själv bodde i den ­aktuella lägenheten vid tillfället.Mannen, som är i 30-årsåldern, släpptes från ett fängelsestraff i början av förra året. Han flyttade då in hos sin flickvän i Höör och bodde där ett tag – men hur lång tid han bodde där är mannen och kvinnan oense om.

YLE - 09 sep 13 kl. 11:51

Regissören berättar: "Bland änglar och demoner"

Seportaget höststartar torsdagen den 12 september med dokumentären Bland änglar och demoner.
Huvudperson är Annette Lindbom från Pargas som uteslutits ur Jehovas vittnen. I våras visades Seportaget "Jehovas vittne för evigt" som handlade om Annettes äldsta dotter Daniela och hennes liv som ett aktivt vittne.

Kristianstadsbladet - 27 jun 12 kl. 18:00

Skars med en mattkniv i ansiktet

Hur kändes det när han skar? frågar åklagaren ? Det gjorde ont, kändes obehagligt, svarar 23-åringen.

Kristianstadsbladet - 12 mar 14 kl. 15:52

"Yahya har brutit sig ut och brutit sig in"

Foto: TT
Danske Yahya Hassans självbetitlade debutbok kom i höstas, har någon missat det? Även i Sverige har uppmärksamheten varit stor, trots att boken släpps först i nästa vecka. Några av alla dem som boken har engagerat är tre journalister hos oss.

Världen Idag - 26 aug 14 kl. 00:00

Sabotage mot KD i valrörelsen

- Det händer alla partier att affischer förstörs, men när det handlar om äggkastning vid flera tillfällen och att sten kastas genom fönster, då känns det obehagligt.Det säger Veronica Kerr, gruppledare för Kristdemokraterna i Umeå. I sommar har fönster till partkansliet smetats in med ägg vid tre tillfällen och nyligen kastades en sten in genom ett fönster.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ambulanspersonalen: Nu får det vara nog

I ett uppmärksammat inlägg på Facebook skriver Svenska Djurambulansen:"Jag orkar inte höra en ursäkt till.Read my lips.Lämna inga djur i bilen.

Skånskan - 19 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – 24

– Och din pappa?– Pappa visste vem som egentligen var skyldig. En släkting till Sture Blandin och det polisanmäldes aldrig.

Skånskan - 11 sep 19 kl. 04:30

Nunnorna tar ton på Chinateatern

I kväll har En värsting till syster nordisk premiär på Chinateatern i Stockholm, med skånska Birgitta Rydberg i rollen som syster Maria Patrick.
– Hon är den som drar iväg och alltid är först på bollen, så det är en jätterolig roll att göra, säger hon.Fakta: En värsting till syster
Musikalen har Nordenpremiär på Chinateatern i kväll och spelas sedan till och med den 14 december.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.