Eurosport > Sport

Tuesday, 12 November, 04:02

Eurosport - 11 sep 11 kl. 11:33

Fotboll - La Liga - Guardiola: "Kommer bli svårare i år"Barcelonatränaren Josep Guardiola var inte alltför nedstämd efter poängtappet mot Real Sociedad. "Vi var bra i första halvleken och okej i andra", säger "Pep" efter 2-2-matchen..
Läs mer på Eurosport
Läs mer om:
Liga, Josep Guardiola, Real Sociedad, Pep

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FotbollLa , Liga, GuardiolaKommer bli , svårarei , år
Sydöstran - 18 apr 18 kl. 06:00

Otåliga mc-förare hoppar över avrostningen

En sen start på årets mc-säsong har ökat ivern hos redan otåliga mc-förare – och redan har också de första olyckorna rapporterats in; två bara i östra Blekinge så sent som i morse..

YLE - 06 jun 13 kl. 06:00

Stadi cup populärare än någonsin

Stadi cup växer stadigt, vilket betyder mer utmaningar för de frivilliga arrangörerna. Flick- och damfotbollsturneringen inleddes i onsdags och pågår till söndag. I år har vi ungefär 6600 deltagare, säger Jukka Karrikka som håller i trådarna för turneringen.

SVT - 10 jan 13 kl. 19:59

Timrå rekorddåliga målgörare

Timrå innehar numera det mindre smickrande rekordet att inte ha lyckats göra mål på över 266 minuter och har därmed tagit över rekordet från Modo..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Fotboll: Zlatan målgörare vid PSG-seger

I lera och regn vann Paris Saint-Germain fredagens bortamatch mot Brest i den franska ligan. 3-0 blev slutresultatet och Zlatan Ibrahimovic gjorde ett av målen.Nu kommer PSG med all sannolikhet behålla serieledningen över julhelgen.

YLE - 14 maj 16 kl. 06:02

Slavkontrakt i finländsk fotboll - 200 euro i månaden utlovades men betalades inte

Slavlöner och kontrakt som inte följs. Det fick fotbollsspelaren Salma Kamara erfara i Finland, medan han spelade för Helsingforslaget Atlantis FC i division två. Nyligen dömde Helsingfors tingsrätt klubben att betala honom över 13 000 euro i uteblivna löner.

BT - 20 dec 13 kl. 09:09

Bra lärare behövs, inte dåliga

Det mest frekventa inslaget i debatten som sköljt över Sverige efter den senaste Pisa-undersökningen är den gamla käpphästen att lärarnas status måste höjas. Något som sedvanligt föreslås ske medelst höjda löner för alla lärare. Det finns en poäng i att lyfta fram lärarna.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

9 personer som älskar att Yoda spelar fotboll

1. Yoda fotboll spelar. Skämtar du?

YLE - 08 jun 17 kl. 17:04

Finska lärare lämnar Sjundeå

Fyra av sex klasslärare i Päivärinteen koulu i Sjundeå har meddelat att de söker nya jobb i höst. Rektor Anu Hausen säger att det inte beror på att skolan delar byggnad med den svenska skolan. Det handlar om att lärarna kan arbeta mera förtjänstfullt på annat håll än i Sjundeå, säger hon.

Dagensanalys.se - 21 nov 17 kl. 10:31

Marknadsförare är dåliga på att använda ny teknik effektivt

I undersökningen Global Media Technology Report framgår att marknadsförare upplever sig dåliga på att effektivt använda sig av ny teknik för marknadsföring. Det gör dem mer beroende av PR-byråer, vilket även bekräftas av byråerna själva. Mediekonsultföretaget ID Comms genomför varje år en undersökning kring marknadsförare och teknik, i år bestod den av deltagare från 229 företag med en marknadsföringsbudget på över 40 miljarder dollar per år.

BT - 14 jul 14 kl. 17:25

Konkurrensen ökar om lärarna - skolor med dåligt rykte får svårare

Skolornas behov av lärare har ökat påtagligt, visar färsk statistik. Men medan lärarna får fler tjänster att söka riskerar eleverna på skolor med dåligt rykte att förlora stort på utvecklingen. Under årets första sex månader kunde pedagoger av olika slag välja bland 38 000 utannonserade jobb – vikariat eller fasta tjänster.

YLE - 08 jul 17 kl. 09:00

Alla tiders lärare: Lärarna vi minns - finns din lärare med?

Här samlas alla minnen av lärare som inspirerat oss, sporrat oss och påverkat våra liv. En del av materialet kommer att bearbetas vidare till olika slags personporträtt och inslag under hösten 2017. Tack för alla fina och gripande historier - fortsätt gärna tipsa oss!

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.