Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Tuesday, 12 November, 09:58

Nya Wermlands Tidningen - 11 sep 11 kl. 11:26

Håkan Holm var inte jävigHåkan Holm (S) var inte jävig när stadsbyggnadsnämnden beslutade att ge Klövern ett positivt förhandsbesked för att bygga ett kontorshus i Inre hamn. Det har Mark- och miljödomstolen beslutat..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Holm, Klövern, Inre, Mark

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Håkan, Holmvar inte , jävig
Barometern - 09 jun 14 kl. 21:43

Kalmar tingsrätt kan vara jävig i målet mot 21-åring

Rättegången mot 21-åringen som misstänks för övergrepp mot barn på en förskola i Högsby kommun kan tvingas flyttas från Kalmar tingsrätt. Anställda vid domstolen kan anses jäviga, rapporterar P4 Kalmar. Åklagaren väntas i veckan väcka åtal mot 21-åringen som är misstänkt för övergrepp på 17 barn.

YLE - 23 aug 16 kl. 09:24

HS: Västmetrons utredare kan vara jävig

Helsingfors stad har beställt en utredning om västmetron av ett utomstående företag. Samma företag har en betydande kundrelation med Esbo stad. I måndags rapporterade Yle Uutiset att Helsingfors stad beställt en utredning om orsakerna till västmetrons försening av revisionsföretaget BDO.

SvD - 18 maj 16 kl. 11:50

Professor: Ministern kan varit jävig vid rekryteringar

Framtidsminister Kristina Persson (S) har rekryterat personer från tankesmedjan hon själv grundat till arbetsgrupper som ligger under regeringen. Det kan SvD avslöja. – Det här lutar åt ett delikatessjäv, säger Folke Johansson, professor i statsvetenskap..

BT - 18 nov 14 kl. 09:45

Kontroll av språktester kan vara jäv

Efter kritiken mot Migrationsverkets språktester för asylsökande ska testerna granskas. Men parten som ska granska testerna kan vara jävig."Detta är en ganska begränsad bransch" är verkets förklaring.

Expressen - 16 okt 12 kl. 16:33

Kan vara jävig - har översatt Mo Yans verk

Det har väckts misstankar om jäv i svenska akademien. Ledamoten Göran Malmqvist satt med i diskussionerna om vem som ska få Nobelpriset ? samtidigt som han har översatt prisvinnaren Mo Yans böcker, rapporterar Kulturnyheterna i SVT..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Advokaten i fallet Lisa Holm hoppar av

Helena Svärd som tills nu varit advokat för en av de misstänkta bröderna för mordet på Lisa Holm, har nu lämnat sitt uppdrag.LÄS MER: Advokat i fallet Lisa Holm utreds – kopplas till Missing PeopleDet var i helgen som Helena svärd förordnades som offentlig försvarade åt den 35-årige mannen som är misstänkt för mordet på Lisa Holm och under måndagen har hon anmälts för jäv.Enligt anmälan så kan Helena Svärd misstänkas vara jävig då hon tidigare suttit som ordförande i Missing People men varken Helena eller åklagaren ansåg att det skulle göra Helena som olämplig försvarare.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Advokat i fallet Lisa Holm utreds – kopplas till Missing People

Något som GT kallar för en "allvarlig rättsprocess" har inletts i utredningen av mordet på Lisa Holm. Det är Helena Svärd, försvarsadvokat för en av de åtalade som anmälts för jäv. Anledningen ska vara att Svärd så sent som i mars var ordförande i Missing People – en organisation vars inblandning spelade stor roll när de nu anhållna greps.

YLE - 10 jan 14 kl. 05:38

Tjänsteman jävig i svar till JO

Vd:n för partitorget i Helsingfors, Timo Taulavuori, var jävig då han utredde ett klagomål till justitieombudsmannen (JO) om partitorget och om sitt eget agerande kring hur uthyrningen av torgplatser går till. Det här slår biträdande justitieombudsmannen Maija Sakslin fast. Kaféägaren Raija Kaattari gjorde i november 2012 ett klagomål till justitieombudsmannen om partitorgets agerande när det gäller uthyrning av torgplatser.

BT - 26 jan 12 kl. 10:51

Ingen svängde som Stig Vig

Stig Vig är död men jag kan, trots att det är 30 år sedan jag såg Dag Vag live, framkalla synen av honom på scen, lätt leende med sin bas och sina sjukt humoristiska men också politiskt vassa texter. Någon stor sångare var inte Stig Vig, eller Per Odeltorp som han egentligen hette, men hans band svängde mer än något annat band på den tiden ? ja, mer än något annat svenskt band har gjort sedan dess.

YLE - 14 maj 13 kl. 14:24

Jäv kan påverka gymnasiebeslut i Jakobstad

Nästa måndag är det möjligt för stadsstyrelsen att ompröva bildningsnämndens beslut att finska gymnasiet ska flytta in Jakobstads gymnasium. Stadsstyrelsens ordförande Peter Boström (SFP) är jävig därför att han sitter i styrelsen för Strengbergs fastighetsbolag. Också ordförandeskapet i Stiftelsen för Åbo akademi kan föranleda jäv.

YLE - 06 feb 15 kl. 05:26

VFD: Föredragande i Närpesfallet var inte jävig

Den som beredde ärendet om Närpes tvåspråkighet i Vasa förvaltningsdomstol var inte jävig. Det anser domstolens sektionsordförande Jaakko Kellosalo. Föredragandens far är kommunstyrelsens ordförande i Korsnäs - medan ärendet handlade om Närpes.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Protester när kyrkan vill sälja församlingshemmet

"Jag tycker det ska vara kvar, det är ett bra ställe att samlas på".

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Han är ny pingstpastor i Degerfors

Thomas Arvidsson: "Jag vill att människor ska känna sig sedda och bekräftade".

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Intressant maktskifte

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Elev hotade över nätet

En minderårig elev i Karlskoga har blivit hotad på sociala medier. Händelsen är polisanmäld..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Misstänkt narkotikabrott

Polisen stoppade en man misstänkt för narkotikabrott..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Pigg och rask 50-åring

Hon har genomgått omfattande skönhetsoperationer, ett ansiktslyft här, lite utfyllnad där. Vi pratar inte om att sminka över skönhetsfel utan vi snackar stora ingrepp. Men resultatet är en ovanligt pigg och fräsch 50-åring..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Metoo har fått fart på jämställdhetsarbetet

"Helt plötsligt hamnade frågan under lupp".

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Ännu oavgjort i Årjängs kommun

Det är fortfarande inte klart vilka som skall styra i Årjängs kommun de kommande fyra åren..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Hur används skattepengarna?

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Unga Västanå sätter upp Paradisfågeln

I början av nästa år, närmare bestämt söndagen den sjätte januari, har Unga Västanå premiär på ”Paradisfågeln”.Premiären äger rum i Västanå Teaters lokaler på Brårud i Sunne.Och skådespelarna är ett tiotal teaterelever från Unga Västanå..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.