Opinionen.se > Opinion

Friday, 15 November, 03:31

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Sju lejonungar födda på Kolmården
Sju lejonungar har fötts på Kolmårdens djurpark. Ungarna föddes av lejonhonorna Myran och Leona för drygt en månad sedan och är ännu för små för att visas upp för parkens besökare, skriver Expressen. Just nu väger ungarna tre-fyra kilo, men till nästa sommar har småttingarna vuxit till sig och landar på mellan 200 och 250 kilo..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Kolmården, Kolmårdens, Myran, Leona, Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sju, lejonungar, födda, Kolmården
GöteborgsPosten - 09 jan 14 kl. 00:17

Tre nya lejonungar busar i Kolmården

Kolmården har fått tillökning i lejonflocken. 28 oktober föddes lejonungarna Bim, Baltazar och Belinda, som nu busar på för fullt på savannen utanför Norrköping..

Corren - 02 okt 13 kl. 07:11

Nyfödda lejonungar på Kolmården

Nyligen fick Kolmården tillökning i lejonflocken. De tre ungarna, två killar och en tjej, har fått namnen Angus, Anton och Alice..

Expressen - 04 apr 16 kl. 18:21

Grrr – fyra lejonungar födda på Kolmården

Fyra stycken lejonungar föddes på Kolmårdens djurpark den femte mars och alldeles strax är de redo att ta sig an den stora vida världen. Namnen är inte bestämda än men alla ska få heta någonting på S. – Det är tre hannar och en hona men namnen är inte spikade ännu.

Corren - 08 jan 14 kl. 15:48

Lejonungar födda på Kolmården

Lejonflocken på Kolmårdens djurpark har utökats..

NT - 10 jan 18 kl. 17:00

Avlivade lejon fick inte plats på Kolmården

Borås djurpark kritiseras för att ha avlivat friska lejonungar..

NT - 31 maj 13 kl. 16:24

Babyboom på Kolmården

Det senaste underverket i Kolmårdens djurpark är en sälflicka. Guldklimpen, som väger över sju kilo, hålls ännu med sin mamma..

Nya Wermlands Tidningen - 28 jun 16 kl. 14:52

Utflykt till Kolmården

Emil Edvardsson och Simon Eriksson, längst bak, samt Jennifer Lindberg, Ida Carlberg, Delvin Sulefani, Victoria Lindkvist och Alexander Karlsson var de sju grundsärskoleelever från Stackens ungdomsfritids som tisdagen 21 juni åkte till Kolmårdens djurpark tillsammans med personalen..

Skånskan - 13 sep 19 kl. 09:00

SD vill rädda Blentarpsgården – och stänga bibliotek

Sjöbo 5,5 miljoner kronor till Blentarpsgården för att inte behöva stänga. Det föreslår Sverigedemokraterna i sitt budgetförslag för 2020.
Däremot vill partiet minska på kulturen, stänga biblioteken i byarna och skärpa kraven för hemspråksundervisningen.

NT - 02 okt 13 kl. 10:56

Tre nya lejonungar på Kolmården

Den ena av dem har fått namn efter en smarrig koras..

YLE - 26 maj 16 kl. 18:00

Lagmansgården gav honom en chans

Beskedet om att Lagmansgården i Pedersöre tvingas stänga river upp känslor både bland personal, elever och tidigare elever. - Lagmansgården gav mig en chans. Om jag inte hade blivit intagen på skolhemmet så hade jag inte suttit här i dag, det är den kalla sanningen, säger Raul Vauhkonen som är tidigare elev.

YLE - 21 maj 14 kl. 05:11

Fältcheferna kan rädda fler liv

Nära Citymarket och de andra butikerna på Tynnismalmen i Lojo jobbar numera ett team med mänskor som kan bidra till att rädda ditt liv. Första vårdens fältchefer är samma sak för ambulanserna som räddningsverkets brandmästare är för brandbilarna. - Vi gör egentligen två saker när vi är på jobb.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.