Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 14 November, 00:00

Aftonbladet - 05 sep 11 kl. 15:26

Bidrag 3, trädgårdsspecial: Framtidens trädgårdSäsong 4 Episod 3..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Episod

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bidrag3 , trädgårdsspecial, Framtidens, trädgård
YLE - 24 jan 14 kl. 14:23

Alternativen för framtidens travbaneområde i Vasa presenterades idag

Planläggningsarkitekt Juhani Hallasmaa på Vasa stad är överraskad över att de har kommit in så många bidrag. - Vi fick många bra tävlingsbidrag. Vi har mycket arbete att gå igenom alla bidrag, men vi är glada att det har varit en så intressant tävling att så här många arkitektbyråer har deltagit i tävlingen, säger Hallasmaa.

Skånskan - 13 jul 18 kl. 20:54

Ungas bilder från Malmö blir framtidens historia

MALMÖ En utsiktsbild från Heleneholmsverkets tak eller från en glashiss vid Triangeln. Variationerna är många när ungdomar är med och bidrar till framtiden genom att skildra samtiden.20 ungdomar i åldrarna 16-19 år har haft fotografering som sommarjobb.

Dagensanalys.se - 21 dec 18 kl. 16:45

Framtidens medier fortsätter att förändras

Under andra halvåret 2018 har Dagensanalys.se publicerat 14 intervjuer om de dramatiska förändringar som har drabbat medievärlden, i varje fall den västliga. Kontakterna har skötts av Olle F.

Trelleborgs Allehanda - 12 mar 14 kl. 17:05

Skoltävling för framtidens Europa

Foto: Tomas Nyberg
Mellanstadieelever har nu möjlighet att påverka EU-politiker. En av de klasser som har fått chansen är 4C i Anderslöv.
Tävlingen Eurovision school contest anordnas i samband med årets eurovisionsfestival som hålls i Köpenhamn.

Dagens PS - 05 feb 18 kl. 12:06

Svenska techstjärnan får 146 Mkr i bidrag

Staten backar nu upp Tesla-veteranens jätteprojekt. Peter Carlsson, tidigare nära kollega med Teslas grundare Elon Musk, har som Dagens PS berättat startat ett gigantiskt batteriprojekt i Sverige, som ska försörja framtidens elbilar. Nu får bolaget, Northvolt, finansiellt stöd från statliga Energimyndigheten med 146 miljoner kronor, bland annat till testanläggningen i Västerås men om ett par år har bolaget som vision att starta en stor fabrik i Skellefteå, som enligt affärspressen beräknas kosta hela 40 miljarder kronor på sikt, och 1 miljard i ett första steg.

Nyteknik - 19 jul 12 kl. 13:12

Här är framtidens krigsvapen: Hybrid mellan missil och drönare

Drönarna intar luftrummet. Snart är de även utrustade med missiler. Här är missillverkarens senaste bidrag till mänskligheten..

Kristianstadsbladet - 31 aug 13 kl. 07:00

Nu sätts ramarna för framtidens jazzfestival

Foto: Karolina Zapolska
Den 43:e upplagan av Kristianstad/Åhus jazzfestival har ett "utbud av minsta möjliga slag. Men alltid med en öppen syn för genren, konstaterar den nytillträdde festivalgeneralen Bronson B Månsson.
Tanken var att en ny generation jazzentusiaster skulle ta över, personliga omständigheter ville annat och risken var att en anrik 42-årig tradition, som en gång satte Kristianstad på den internationella jazzkartan, rann ut i sanden lagom till sin 43:e upplaga.

YLE - 30 maj 14 kl. 09:28

Återanvänd asfalt är framtidens melodi

Om man har mindre pengar till sitt förfogande samtidigt som kostnaderna för det man ska göra ökar, vad gör man då? Jo man försöker komma på sätt att återbruka det man redan har.
Det är just det forskare på Aalto-universitetet försöker göra med asfalt.

Nerikes Allehanda - 30 jun 15 kl. 05:15

Livschanser viktigare än bidrag

Hallå! Du kan inte bara sitta och räkna med att någon annan erbjuder dig jobb och utbildning. Du har också ett eget ansvar.

Sydsvenskan - 13 apr 11 kl. 11:41

Ny bidragsform för riskprojekt

Nytt kulturstöd. Om ett par veckor öppnar Kulturbryggan, statens nya bidragsgivare för det fria kulturlivet. Då ska kulturarbetare och grupper som söker bidrag själva kunna välja vem som ska bedöma deras ansökan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.