Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 21 November, 09:04

Aftonbladet - 11 sep 11 kl. 10:29

Ingen Brevik utan bin LadinJan Guillou: bin Ladin fick oss att sjlva att hota vr demokrati.
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen Brevikutan , bin, Ladin
BT - 02 maj 11 kl. 07:16

TV: Usama bin Ladin död - skjuten av amerikansk specialstyrka

En amerikansk säkerhetsstyrka har dödat al-Qaidas ledare Usama bin Land, meddelade USA:s president Barack Obama i ett snabbinsatt tv-tal tidigt på morgonen. ? Förra veckan hade vi tillräckligt mycket för att gå in och gripa honom för att ställa honom inför rätta, sade Obama.

Sydsvenskan - 02 maj 11 kl. 05:09

Usama bin Ladin begravd till sjöss

Foto: Scanpix
För att undvika att hans grav blir en vallfärdsort har terrorledaren redan begravts till sjöss.
För att undvika att hans grav blir en vallfärdsort har terrorledaren redan begravts till sjöss. ?

TA - 02 maj 11 kl. 06:46

Usama bin Ladin död

USA:s president Barack Obama meddelade i ett hastigt insatt tal i tv att Usama Bin Ladin är död.
- Förra veckan hade vi tillräckligt mycket för att gå in och gripa honom för att ställa honom inför rätta, sade Obama.

Men något hände när de amerikanska soldaterna trängde in i ett bostadshus i Abbottabad utanför Pakistans huvudstad Islamabad på söndagen och al-Qaidaledaren dödades.

Sydsvenskan - 04 maj 11 kl. 07:47

Inga beslut om bin Ladin-bilder

Obama-regeringen våndas över beslutet att offentliggöra de ohyggliga bilderna på den döde Usama bin Ladin, trots att militanta islamister börjat ifrågasätta om amerikanska styrkor verkligen dödat honom.
Inom regeringen går åsikterna isär om bilderna ska publiceras, men CIA-chefen Leon Panetta säger att det aldrig funnits någon tvekan om att bilderna på al-Qaidaledaren kommer att släppas till allmänheten. Vita huset insisterar att inga beslut ännu fattats.

Dagen - 11 maj 11 kl. 03:00

Förtjänade Usama bin Ladin att dödas?

Öppet brev till Sveriges utrikesminister Carl BildtKära utrikesminister!Terrorledaren Usama bin Ladin är död, du och många av dina kolleger i den svenska politiska eliten, jublar. "En värld utan bin Ladin är en bättre värld", som du skrev den 2 maj.

BT - 12 maj 11 kl. 11:04

Bilderna på bin Ladin är ohyggliga

CIA planerar att visa bilder på den döde al-Qaida-ledaren Usama bin Ladin för flera högt uppsatta politiker i USA. En senator som redan sett 15 foton säger att bilderna är "ganska ohyggliga".
Demokraten Dutch Ruppersberger i representanthusets underrättelseutskott reser till CIA:s högkvarter i Langley för att se bilderna på bin Ladin som dödades av amerikanska styrkor i pakistanska Abbottabad den 2 maj.

Kristianstadsbladet - 03 maj 11 kl. 21:05

bin Ladin var obeväpnad

Foto: C-Span
Vita Huset uppger att Usama bin Ladin var obeväpnad när han sköts till döds.
Nyhetsbyrån twittrade ut meddelandet under tisdagskvällen, från den pågående presskonferensen i Vita huset. Fler nya detaljer kring stormningen av Usama din Ladins hus kom upp under presskonferensen.

Nyheter 24 - 03 maj 11 kl. 14:35

Efter bin Ladin - vem ska vi döda härnäst?


Om världen är en bättre plats utan Usama bin Ladin - vilka vill tyckarna och politikerna helst bli av med nu? Efter att beskedet kom att Usama bin Ladin dödats, twittrade utrikesminister Carl Bildt (m) att världen är en bättre plats utan bin Ladin. Även statsminister Fredrik Reinfeldt och socialdemokraternas partiledare Håkan Juholt sa, till Sveriges Radios Ekot att al-Qaida-ledarens död kan göra världen bättre  - även om båda också poängterade att de hade föredragit att al-Qaida-ledaren ställdes inför rätta.

Kristianstadsbladet - 04 maj 11 kl. 08:11

Vånda över bin Ladin-bilder

Obama-regeringen våndas över beslutet att offentliggöra de ohyggliga bilderna på den döde Usama bin Ladin, trots att militanta islamister ifrågasatt om amerikanska styrkor verkligen dödat honom.
Inom regeringen går åsikterna isär om bilderna ska publiceras, men CIA-chefen Leon Panetta säger att det aldrig funnits någon tvekan om att bilderna på al-Qaidaledaren kommer att släppas till allmänheten.

Vita huset insisterar att inga beslut ännu fattats.

Sydsvenskan - 13 maj 11 kl. 11:21

Hämnden för bin Ladin: minst 80 döda

Minst 80 människor dödades och runt 140 skadades när två självmordsbombare slog till mot en halvmilitär polisstyrka i nordvästra Pakistan i dag.
Talibanerna sade att attacken var en hämnd för Usama bin Ladins död. USA dödade Usama bin Ladin - men det var polisrekryterna i Shabqadar som drabbades av hämnden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.