Alliansfritt Sverige > Opinion

Wednesday, 13 November, 11:18

Alliansfritt Sverige - 11 sep 11 kl. 10:30

"Wennerholms styrelse olaglig"Lstips. Dagens Arena har granskat SL:s styrelse och funnit en del intressanta saker:Frhllandet mellan den politiska ledningen i landstinget och ledningen fr SL r otydlig och i vissa fall olaglig. Konstruktionen ger Moderaterna och trafiklandstingsrdet Christer G Wennerholm nrmast total makt ver kollektivtrafiken i Stockholm.Nu bara mste du lsa Dagens Arenas granskning genom att klicka hr >>Läs mer på Alliansfritt Sverige Bilden delad av Alliansfritt Sverige via deras RSS-flöde och visas på deras server.

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wennerholms, styrelse, olaglig
Alliansfritt Sverige - 25 jan 13 kl. 13:55

Krävde Wennerholms avgåg - fick avgå själv

AVHOPP. Det har varit dålig stämning i alliansens landstingsgrupp i Stockholm. Orsaken är att Folkpartisten och vice ordförande i landstingets trafiknämnd, Lennart Rohdin, krävt borgarrådet Christer G Wennerholms avgång, som han menar har riggat upphandlingar.

Alliansfritt Sverige - 20 jun 11 kl. 18:00

Wennerholms mediehantering är internationellt dålig

MEDIALT. Ett kanadensiskt filmteam gör en dokumentär om tunnelbaneutbyggnad vs. spårväg i Montreal.

GöteborgsPosten - 18 okt 17 kl. 09:28

Wennerholms får 
Frösakull att växa

Trots pappa Göstas uppmaningar om att välja något annat yrke, bestämde Fredrik Wennerholm sig tidigt för att också bli fastighetsmäklare och utveckla familjens företagsgrupp. Redan som 21-åring, i början på 90-talet, var han delaktig vid försäljningen av den första miljonvillan i Frösakull. Numera bygger bolagen fastigheter i egen regi och står bakom mer än 
200 hyresrätter i det havsnära området utanför Halmstad.

DI - 16 nov 11 kl. 18:11

HQ AB i stämning om "olaglig vinstutdelning"

HQ AB:s styrelse har beslutat väcka talan med yrkande om återbetalning av olaglig vinstutdelning för 2007..

E24 - 16 nov 11 kl. 18:21

Hq: vÄcker talan avseende olaglig utdelning fÖr 2007

HQ AB:s styrelse har beslutat väcka talan med yrkande om återbetalning av olaglig vinstutdelning för 2007..

Nya Wermlands Tidningen - 14 jun 13 kl. 15:42

"Buabs verksamhet har varit olaglig"

Bengtsfors Utvecklings AB bedrev olaglig verksamhet under 2012.Det hävdar företagaren Torbjörn Engdahl, Laxarby, som tillsammans med tankesmedjan Den nya välfärden överklagat kommunfullmäktiges beslut att ge Buabs styrelse ansvarsfrihet..

Expressen - 16 jan 15 kl. 02:58

Haft olaglig kommun-styrelse – i över två år

I 27 månader har Västerviks kommun haft en olaglig kommunstyrelse. Det skriver kammarrätten i Jönköping i ett beslut. – Det ska gå rätt till, enligt lag och ordning, säger Inger Wiman, 77, som anmälde politikerna..

BT - 26 jun 13 kl. 17:08

City Gross leverans kan vara olaglig

City Gross blir första dagligvarukedja i Sverige att erbjuda möjligheten att beställa vin för den som köper matkedjans färdigpackade matkassar. Oacceptabelt och allvarligt menar kritiker ? och det kan vara fråga om langning.

YLE - 20 jul 15 kl. 05:43

Olaglig nämnd i Jakobstad blir ett fall för domstol

Bror Hagström i Jakobstad besvärar sig mot beslut i Österbottens avfallsnämnd till Vasa förvaltningsdomstol. Han anser att nämnden har en olaglig sammansättning. Enligt föredragningen i Österbottens avfallsnämnd på mötet den 19 maj skulle en övergång till ett tvåkärlssystem för insamlingen av hushållsavfall inom Ekorosk området ske den 1.

YLE - 12 dec 12 kl. 06:13

Ungas vanligaste brott: Olaglig nedladdning

Den flicka i lågstadieåldern som nyligen var inblandadad i en skandal med olaglig nerladdning av musik är inte ensam. En utredning visar nämligen att just olaglig nedladdning är det brott som unga finländare oftast gör sig skyldiga till. Då handlar det om ungdomar i åldern 15-16 år som Rättspolitiska forskningsinstitutet har tillfrågat i en enkät.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.