SVT > Videos

Wednesday, 13 November, 16:51

SVT - 11 sep 11 kl. 10:21

Hon var frivillig hjälparbetare vid attackerna mot WTC 11/9 2001Janique har bott i New York sedan 27 år tillbaka. Från sitt fönster såg hon såg det andra planet träffade World Trade Center. Hon var frivillig hjälparbetare efter attackerna och firades bland annat ner i tunnelbanan för att leta efter överlevare..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
WTC, New York, World Trade Center

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon var frivillig, hjälparbetarevid , attackernamot , WTC, 11/9, 2001
Sydsvenskan - 02 maj 11 kl. 07:46

Ledare för terroristnätverket al-Qaida


Usama bin Ladin var ledare för terroristnätverket al-Qaida, som låg bakom anfallet mot USA den 11 september 2001. Fyra flygplan kapades då, och kraschades mot ett civilt och ett militärt mål. Ungefär 3 000 personer omkom vid attackerna mot World Trade Center i New York och försvarshögkvarteret Pentagon i Washington D.

GöteborgsPosten - 03 okt 14 kl. 22:30

Vrede över IS mord på biståndsman

Vrede, sorg och avsky över propagandamordet på en frivillig brittisk hjälparbetare översvallar Storbritannien. -Mordet är avskyvärt, vettlöst och fullständigt oförlåtligt, säger premiärminister David Cameron..

Kristianstadsbladet - 15 okt 14 kl. 14:53

Evakuering av svenskar förbereds

Regeringen har gett Socialstyrelsen i uppdrag att förbereda evakuering av svenskar som kan komma att smittas av ebola i Västafrika. Samtidigt fortsätter sjukvården att utreda misstänkta fall i Sverige.
Behovet av utländsk hjälppersonal i Västafrika med anledning av det pågående utbrottet av ebola är skriande stort.

BT - 15 okt 14 kl. 14:53

Evakuering av svenskar förbereds

Regeringen har gett Socialstyrelsen i uppdrag att förbereda evakuering av svenskar som kan komma att smittas av ebola i Västafrika. Samtidigt fortsätter sjukvården att utreda misstänkta fall i Sverige. Behovet av utländsk hjälppersonal i Västafrika med anledning av det pågående utbrottet av ebola är skriande stort.

TA - 15 okt 14 kl. 14:53

Evakuering av svenskar förbereds

Foto: Tomas Oneborg/SvD/TT
Regeringen har gett Socialstyrelsen i uppdrag att förbereda evakuering av svenskar som kan komma att smittas av ebola i Västafrika. Samtidigt fortsätter sjukvården att utreda misstänkta fall i Sverige.
Behovet av utländsk hjälppersonal i Västafrika med anledning av det pågående utbrottet av ebola är skriande stort.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.