Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 16 November, 02:39

Aftonbladet - 11 sep 11 kl. 10:14

?Oh my god, oh my god?Aftonbladets Wolfgang Hansson var en av f svenska journalister p plats p Manhattan den 11 september?I samma gonblick jag hr att nnu ett plan flugit in i tvillingtonen dr olycksteorin. Detta r ett terrordd. Jag blir alldeles kall inombords.?.
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oh my godoh my , god
Magazin24 - 24 dec 12 kl. 17:52

Magazin24:s läsare önskar God Jul och Gott Nytt År

Magazin24:s läsares egna julhälsningar. God jul och gott nytt år alla som vi känner. Stora julkramen kommer flygandes till er från oss!

Skånskan - 19 jun 19 kl. 08:30

God man tog pengarna – döms

STAFFANSTORP Kvinnan var god man åt en närstående men förde över pengar åt sig själv från personens konton och senare från dödsboet.
Nu döms hon för trolöshet mot huvudman vill villkorlig dom och dagsböter.Dessutom ska kvinnan betala skadestånd till dödsboet på över 230 000 kronor.

Supermiljöbloggen - 09 jan 17 kl. 18:07

God bebyggd miljö – vad betyder det?

Det fjortonde svenska miljökvalitetsmålet i vår artikelserie är God bebyggd miljö. Ansvarig myndighet, Boverket, skriver själva om målet och varför det är ytterligare ett i raden som inte uppnås.   Städer, tätorter och annan bebyggd miljö ska utgöra en god och hälsosam livsmiljö samt medverka till en god regional och global miljö.

Sydsvenskan - 30 aug 11 kl. 15:39

Byråkrati skrämmer bort god man

Gudrun Hamnqvist Kembro är god man och har JO-anmält överförmyndarnämnden i Lund för som hon tycker, långa handläggningstider. - Jag kommer inte att ta fler uppdrag i Lund, säger hon.
Det kan ta över två år för överförmyndarnämnden att godkänna de ekonomiska redovisningar som Lunds gode män lämnar in för personer de hjälper.

Kristianstadsbladet - 04 feb 14 kl. 09:30

Behovet av god man ökar i Bromölla

Antalet personer som har god man är många och det är en ökande skara. Länsstyrelsen påpekar att det är viktigt att överförmyndarnämnden får tillräckliga resurser.
Den 10 december gjorde Länsstyrelsen i Skåne en inspektion av överförmyndarnämnden i Bromölla.

Dagen - 27 dec 11 kl. 03:00

"Alla människor har rätt till en god jul"

Göteborg. Papperslösa flyktingar, fattiga pensionärer eller människor som bara söker en varm gemenskap. Till Stadsmissionens julfirande i Göteborg är alla välkomna.

Alingsås tidning - 27 feb 17 kl. 06:50

Han tar strid för rätt till god man

Ensamkommande ungdomar ska har rätt till god man, även om de fått sin ålder uppskriven. Det tycker Ronnie Rexvall, som nu fått rätt i tingsrätten. – Jag kan inte acceptera att vi ställer en 16-årig kille mot svenska staten.

Cornucopia - 14 jun 17 kl. 12:34

Borås - Bromma: God litterär smak

God litterär smak går att hitta överallt. Exempelvis i lägenheter till salu i såväl Borås som Bromma. Vad sägs om 80 m2 i Borås för 1.

Kristianstadsbladet - 01 feb 11 kl. 00:45

God skörd - trots ogynnsamt väder

Foto: Johanna Wallin
Efter ett jobbigt år för sockerbetsodlarna är årets skörd långt över förväntan.
? Det är en god medelskörd om man säger så, och betkvaliteten är på det stora hela bra, säger Erik Wildt-Persson som är deltidslantbrukare med gård i Fjälkinge och sitter i styrelsen för Betodlarna.

Helsingborgs Dagblad - 28 mar 11 kl. 11:14

Information om god man

Vad gör en god man? Vid onsdagens informationskafé på Brorsbacke kommer Helena Göransson från överförmyndarnämnden att berätta om hur en god man kan ge stöd i personliga och ekonomiska frågor.Kaféet hålls på Storgatan 35 A-B klockan 14 och är öppet för alla intresserade..

BT - 10 aug 11 kl. 01:32

God man avstängd efter svindel

En god man i Halmstad har fått lämna alla uppdrag för kommunen sedan det uppdagats att hon slarvat med bokföring och gjort otillåtna överföringar till sitt eget konto.
Kvinnan har varit god man i nästan 20 års tid. När hon blev av med sina uppdrag hade hon sex huvudmän.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 45 minuter sedan

Brand i Gamla stan – lägenhetshotell utrymdes

Aftonbladet - 45 minuter sedan

Larm om brand i Gamla stan – stor insats

Aftonbladet - 12 nov 19 kl. 07:00

Bästa fritösen – den är billigast också

Aftonbladet - I förrgår: 10:34

Här hämnas uttrarna på jaguaren

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Astrid Risberg tvingas lämna ”Idol” 2019

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Blind hund försvunnen i skogOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.