Opinionen.se > Opinion

Thursday, 14 November, 10:22

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Stort säkerhetspådrag i hela USA
Säkerhetspådraget I USA är stort inför tioårsdagen av terrorattackerna den 11 september 2001. Extrapolis och säkerhetspersonal har kallats in och bagage genomsöks överallt, exempelvis i New Yorks tunnelbana. President Barack Obama, som ska tala på söndagen, har uppmanat medborgarna till ökad vaksamhet. Den största minnesceremonin kommer hållas vid Ground Zero där de båda WTC-tornen stod. Nästan 3.
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
USA, New Yorks, Barack Obama, Ground Zero, WTC

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stort, säkerhetspådragi hela , USA
Expressen - 21 aug 13 kl. 06:46

Stort säkerhetspådrag under historisk match

Första internationella matchen på hemmaplan - på tio år. Då slog Afghanistan Pakistan med 3-0 inför fullsatta läktare och ett stort säkerhetspådrag. "En historisk dag för afghanska fotbollen.

Nya Wermlands Tidningen - 16 maj 14 kl. 10:25

Stort säkerhetspådrag i Värmlands tingsrätt

Hells Angels i en sal, Bandidossfären i en annan. På fredagsförmiddagen är det stort säkerhetspådrag i Värmlands tingsrätt..

Nya Wermlands Tidningen - 16 maj 14 kl. 18:30

Stort säkerhetspådrag i tingsrätten

Hells Angels i en sal, Bandidos i en annan. Rättegångskollisionen ledde till ett stort säkerhetspådrag i Värmlands tingsrätt..

Expressen - 30 apr 16 kl. 17:31

Stort säkerhetspådrag när kungen fyller 70

Kungens 70-årsfirande har följts av minutiös planering och ett stort säkerhetspådrag. Polisen är förtegen om hur kommenderingen för dagen ser ut. – Vi har en planering för om något skulle hända, och det är vi nöjda med.

Expressen - 23 apr 17 kl. 10:33

Stort säkerhetspådrag i det franska valet

De franska vallokalerna öppnade klockan åtta på söndagsmorgonen övervakade av ett stort säkerhetspådrag.När de stänger 20.00 i kväll är första valomgången över.

Helsingborgs Dagblad - 11 apr 17 kl. 04:46

Stort säkerhetspådrag inför förhandlingen

Rakhmat Akilov, som misstänks för lastbilsdådet på Drottninggatan, ställs i dag inför häktningsdomaren i Stockholms tingsrätt. Misstankarna mot honom är mycket starka, enligt polisen. – Det kommer att vara ett omfattande säkerhetspådrag, att jämföra med.

SVT - 27 jul 17 kl. 08:40

Stort säkerhetspådrag i Finland inför Putinbesök

Rysslands president Vladimir Putin besöker Finland i dag. Ett massivt säkerhetspådrag omger Putins och president Sauli Niinistös möte i Nyslott (Savonlinna). Begränsningar har införts för såväl väg- och båttrafik som luftfart.

SR - 13 feb 18 kl. 08:27

Stort säkerhetspådrag inför rättegången mot Akilov

Målet mot den terroråtalade Rakhmat Akilov kräver ett omfattande säkerhetspådrag..

YLE - 21 apr 13 kl. 06:34

Massivt säkerhetspådrag vid London maraton

Ett stort säkerhetsuppbåd pågår inför dagens London maraton. Stort säkerhetspådrag inför London maraton 2013. EPA/Andy Rain Mängden poliser som övervakar loppet har ökats med 40 procent från det ursprungliga antalet, efter bombdåden i Boston.

DN - 18 jul 16 kl. 01:04

Stort säkerhetspådrag när Trump väntas bli vald

Cleveland. Säkerhetspådraget är enormt inför Republikanernas konvent som inleds på måndagen och pågår till på torsdag, då Donald Trump nomineras. Staden förbereder sig för omfattande protester och massgripanden i satsningar för många miljoner dollar.

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Stort säkerhetspådrag när imamrättegången startade

Stämningen var dämpad och säkerhetspådraget stort i Östersunds tingsrätt på torsdagsmorgonen, när de misstänkta medhjälparna till mordförsöket i Strömsund drogs inför rätta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.