NT > Nyheter

Friday, 22 November, 13:15

NT - 11 sep 11 kl. 09:58

Medvedev tar fram nya flygreglerEfter Jaroslavl-tragedin ska det om tv mnader, den 15 november, regler finnas klara fr att "stnga ned flygbolag som inte kan upprtthlla flygskerheten", beordrade Rysslands president Dmitrij Medvedev..
Läs mer på NT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Medvedev, tarfram nya , flygregler
Expressen - 20 mar 17 kl. 10:50

Ryska regeringen: Medvedev fejkar inte sjukdom

MOSKVA. Ryska regeringen har fått gå ut och försäkra allmänheten att premiärminister Dmitrij Medvedev inte fejkat sjukdom för att skolka från regeringsmöten. Bilder på nätet visar nämligen hur Medvedev tar en kaffe i en lyxig skidort, efter att president Putin offentligt sagt att han var sjuk..

DI - 11 sep 11 kl. 11:16

Ryssland beordrar fram nya flygregler

Efter Jaroslavl-tragedin ska om två månader, den 15 november, regler finnas klara för att "stänga ned flygbolag som inte kan upprätthålla flygsäkerheten", beordrade Rysslands president Dmitrij Medvedev..

Sydsvenskan - 02 sep 11 kl. 06:30

Putin tar hojen tillbaka till Kreml

Vladimir Putin har ännu inte meddelat att han vill bli Rysslands näste president, men han har inlett sin valkampanj - på en motorcykel. Den ändrade grundlagen gör att han nu kan bli president i ytterligare tolv år.
Samma dag som president Dmitrij Medvedev meddelade datum för höstens ryska parlamentsval deltog premiärminister Vladimir Putin i en motorcykelfestival vid Svarta havet, talade om Rysslands storhet och hoppade sedan på en trehjulad Harley-Davidson för att leda ett följe av motorcyklister med ryska flaggor.

Helsingborgs Dagblad - 21 apr 15 kl. 15:35

Medvedev mer svartsynt än Putin

Lågt oljepris och västerländska sanktioner tar ut sin rätt. Enligt premiärminister Dmitrij Medvedev beräknas den ryska bruttonationalprodukten (BNP) ha minskat med två procent under första kvartalet i år — i så fall den första kvartalsminskningen sedan finanskrisens härjningar 2009.Och i motsats till president Vladimir Putin — som i förra veckan sade att det värsta är över — uppger Medvedev att läget kan förvärras ytterligare.

Sydsvenskan - 21 apr 15 kl. 15:35

Medvedev mer svartsynt än Putin

Lågt oljepris och västerländska sanktioner tar ut sin rätt. Enligt premiärminister Dmitrij Medvedev beräknas den ryska bruttonationalprodukten (BNP) ha minskat med två procent under första kvartalet i år — i så fall den första kvartalsminskningen sedan finanskrisens härjningar 2009.Och i motsats till president Vladimir Putin — som i förra veckan sade att det värsta är över — uppger Medvedev att läget kan förvärras ytterligare.

Nyheter 24 - 10 maj 11 kl. 12:30

Öppen konflikt mellan Putin och Medvedev


Vem ska man alliera sig med? Rykten om att Rysslands president Dimtrij Medvedev och premiärminister Vladimir Putin ligger i konflikt florerar nu över hela Ryssland. I makttoppskiktet uppges nu såväl statliga tjänstemän, mäktiga affärsmän som politiskt förtroendevalda vara oerhört pressade då de inte vet vem de bör visa lojalitet med.

YLE - 14 nov 12 kl. 17:43

Medvedev: Låt folket bestämma om Nato

Rysslands premiärminister Dimitrij Medvedev tog under sitt besök i Finland under onsdagen ställning både till övervakningen av det isländska luftrummet och ett möjligt finländskt medlemskap i Nato. Enligt Medvedev är det Finlands sak var och hur Finland deltar i Natoprojekt men om Finland vill bli medlem i Nato rekommenderar han att frågan avgörs i en folkomröstning såsom det är brukligt i civiliserade länder. Medvedev och Katainen diskuterade också barnomhändertagandena.

YLE - 06 jul 17 kl. 17:17

Tomic och Medvedev straffas efter osportsliga utbrotten – får rejäla böter

Två herrspelare straffas för osportsligt uppträdande i Wimbledons grand slamturnering. Internationella tenniförbundet ITF bötfällde Bernard Tomic med 13 200 euro och Daniil Medvedev med 12 700 euro. Australiern Tomic sade att han var "uttråkad" i förlustmatchen mot Mischa Zverev.

YLE - 14 nov 12 kl. 12:15

Medvedev besöker Finland

Rysslands premiärminister Dimitrij Medvedev är på besök i Finland. Medvedev kom till Helsingfors på inbjudan av statsminister Jyrki Katainen som han träffade vid middagstid. Medvedev ska också träffa president Sauli Niinistö.

HBL - 14 nov 12 kl. 15:53

Medvedev: Finlands Islands-deltagande landets egen sak

Rysslands premiärminister Dmitrij Medvedev mötte statsminister Jyrki Katainen (Saml) och president Sauli Niinistö i Helsingfors i dag.Rysslands premiärminister Dmitrij Medvedev säger att det är Finlands egen sak om landet deltar i övervakningen av Islands luftrum. Om Finland gick med i militäralliansen Nato vore det en annan sak.

Fler nyheter från NT

NT - 30 minuter sedan

Inställt derby i Finspång efter gropar i isen

Först flyttad, sen ändå till slut inställd..

NT - 1 timme sedan

Pojke påkörd av personbil

SOS har larmats till en trafikolycka..

NT - 1 timme sedan

Larm om påkörd cyklist

SOS Alarm har larmats om en trafikolycka..

NT - 1 timme sedan

Flera stora arrangemang väntar för NTK

En hel vecka framåt blir det internationell tennis i Racketstadion..

NT - 1 timme sedan

Mannens svar: Knarket fanns i teet

Den 21-åriga bilföraren stoppades av polisen efter en bilfärd i hög hastighet på E4..

NT - 2 timmar sedan

Larmades ut till gammal brand

SOS Alarm larmades om en brand i byggnad under fredagsförmiddagen..

NT - 2 timmar sedan

Bilisten krockade med vildsvin

En viltolycka inträffade i Finspång på torsdagskvällen..

NT - 2 timmar sedan

Målet: 8000 fler ska vara sugna på jul

Nu börjar julmarknadernas tid..

NT - 2 timmar sedan

Polisen stoppade rattfyllerist

Det var vid en rutinkontroll som polisen hittade rattfylleristen på torsdagskvällen..

NT - 2 timmar sedan

Inbrottstjuvar slog till mot villa

Ett bostadsinbrott i en villa upptäcktes på torsdagskvällen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.