Nyhetskanalen > Nyheter

Friday, 15 November, 01:50

Nyhetskanalen - 11 sep 11 kl. 09:38

"Det var obehagligt"Insatsen skedde mitt under invigningsfesten fr Gteborgs Internationella Konstbiennal p Rda Sten Konsthall. Klockan var runt midnatt nr projektledaren Ulrika Sten fick reda p att lokalen var tvungen att utrymmas..
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det var obehagligt
Sydsvenskan - 11 mar 11 kl. 09:15

"Det är mycket obehagligt"

Foto: Privat
- Det är mycket obehagligt, en massa människor har faktiskt dött. Så beskriver Martin Koos, koordinator på Invest Sweden, sin känsla efter jordskalvet.
Martin Koos är på kontoret i centrala Tokyo.

Skånskan - 23 aug 16 kl. 17:15

Granne till gården: Klart att det som hänt känns obehagligt

LÅNGARÖD Att polisen dragit upp något som kan vara ett inpackat lik ur den förfallna gårdens brunn sprider obehag bland närboende.
– Det kan ju vara någon som är mördad eller försvunnen, säger Eva Angantyr som har sina hästar på marken intill gården.Nyheten om det skrämmande fyndet i brunnen på den förfallna gården hade under tisdagen spridit sig bland närboende i Långaröd.

Dagens PS - 19 maj 17 kl. 10:20

Analys: ”Obehagligt kan bli guldläge

Di:s Henrik Mitelman utesluter inte att onsdagens börsfall i USA med efterföljande nedgångar i Europa, dollartapp, räntefall och guldrusning kan vara början på något värre. ”I min värld är det dags för en korrektion efter år av börsuppgång. Ledande indikatorer, som inköpschefsindex, är redan på toppnivåer och den historiskt höga värderingen av exempelvis verkstadsaktier gör det besvärligt för dessa bolag att överraska positivt även vid nästa rapportperiod”, skriver han i en analys där han radar upp ytterligare en rad faktorer – men Vita huset och rysskopplingar i fronten – som kan få börsen att rasa.

Dagens PS - 09 jun 17 kl. 08:34

Obehagligt börsläge: ”Någonting är ju fel”

Stockholmsbörsens breda OMXSPI-index har stigit i sju månader i rad och under tio av elva månader. Att börsen är inne i dess längsta uppgångsfas sedan kursrevanschen efter kraschen i Lehman Brothers bäddar att en rekyl är på väg. Den kraftiga uppgången oroar analytiker som Dagens Industri talat med.

E24 - 15 jul 11 kl. 07:17

SEB-chefen: "Det ser rätt obehagligt ut"

SEB räknar med påtagligt svårare tider. Vd Annika Falkengren betonar att man vill klara sig utan statligt stöd. ?

Dagen - 19 aug 11 kl. 03:00

"Obehagligt att hamna mitt i smeten"

Alexander Kegel, tidigare ordförande för Sveriges unga katoliker befinner sig i Madrid. Han blev inte själv vittne till onsdagens våldsamheter, men berättar att flera andra svenskar såg det som hände. - De tyckte att det var väldigt obehagligt att hamna mitt i smeten, säger Alexander till Dagen.

Expressen - 20 sep 11 kl. 15:00

Expert: "Borg målar upp något väldigt obehagligt"

På papper ser höstbudgeten inte munter ut. Än värre blir det när Anders Borg pratar om den. När finansministern försvarade budgeten i riksdagen använde han sig av flera mörka metaforer.

NSD - 28 okt 11 kl. 16:52

"Det var fruktansvärt obehagligt"

Helt plötsligt rusade två maskerade män in på OK Q8 i Råneå.Beväpnade med pistoler tvingade de ner en kund på golvet och rånade sedan kassörskan på upp till 20 000 kronor.Sedan flydde de.

Kristianstadsbladet - 15 nov 11 kl. 06:30

Obehagligt blodigt utan ett riktigt slut

Ungefär tio sekunder in i "Breaking dawn del 1" surnar Jacob till och blottar i vrede sin muskulösa ?
Det måste vara stort för alla fans som inte bara får sin hett efterlängtade sexscen, de får också vad som måste beskrivas som det vackraste bröllopet någonsin mellan en människa och en odöd. Intet öga kommer att vara torrt i biosalongerna.

Posh24 - 08 dec 11 kl. 08:47

Bedragare låtsas vara Darin: "Riktigt obehagligt!"

Den gamla Idol-stjärnan Darin har fått i uppdrag att skriva årets vinnarlåt för Idol, tillsammans med den kände låtskrivaren Arnthor Birgisson. Nu har dock en bedragare dykt upp och försökt ta över Darins låt "All this way" Bedragaren har skickat email till Universal och TV4 där han låtsats vara Darin. Detta är dock inte första gången det händer.

Expressen - 22 dec 11 kl. 10:16

"Obehagligt att stå där halvnaken"

KUNGÄLV.. Mikael Jokinen, 37, brinner för barns rättigheter och välmående. Därför väljer nu den förre Örgryte-friidrottaren att avslöja sin historia om hur även han tillsammans med flera andra utsattes för närmanden av Viljo Nousiainen - tränare och styvfar till Patrik Sjöberg.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.