Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 14 November, 01:43

Helsingborgs Dagblad - 11 sep 11 kl. 09:54

Vill du arbeta frivilligt?Har du tid ver? lyder rubriken till frivilligcentralens arrangemang i Stadsbibliotekets hrsal p tisdag klockan 18-20.De som vill arbeta frivilligt fr d veta detta innebr och kan ocks stlla frgor. Hr r ngra exempel p vad man kan gra fr oavlnade insatser: hembesk hos ensamma personer, promenadvn med ldre eller handikappade, fadder till en person frn ett annat land..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vill du arbeta, frivilligt
Kristianstadsbladet - 02 apr 14 kl. 11:05

Kåren föreslår frivilligt treterminssystem

Foto: Bosse Nilsson
Fortsätt studera under sommaren i stället för att arbeta eller gå arbetslös. Det hoppas studentkåren vid högskolan i Kristianstad ska bli verklighet. Kåren vill att styrelsen tar beslut om ett frivilligt treterminssystem.

SmålandsPosten - 09 dec 14 kl. 06:21

?Personalen slogs om att få arbeta?

Börjes varuhus har alltid hållit hårt på traditionerna och har tidigare inte haft öppet på söndagar. Men nu gör de ett försök med söndagsöppet.
– Vi testar nu i december.

YLE - 17 dec 15 kl. 16:59

Tusentals asylsökande återvänder hem frivilligt

Tusentals asylsökande som anlänt till Finland under hösten har ångrat sig och dragit tillbaka sin ansökan. Nu förbereds hemresorna för alla som frivilligt återvänder. Det är fråga om en betydande andel av de irakiska flyktingar som anlände under hösten.

SVT Debatt - 17 jun 13 kl. 12:36

Frivilligt skydd viktigt i framtidens skogsbruk

SKOGSBRUK Sverige står inför stora utmaningar för att klara relevanta miljömål. Under ett år har Miljömålsberedningen arbetat med skog och miljö, och idag lämnar vi ett antal förslag till regeringen. Ett nationellt skogsprogram skulle synliggöra och stärka skogens viktiga roll för jobb, ekonomi och miljö, skriver företrädare för Alliansen.

SmålandsPosten - 12 sep 13 kl. 06:57

Utveckla frivilligt arbete i stiftet

Kyrkovalet närmar sig och nu finns det några nya nomineringsgrupper som ställer upp.
Vägen är en ny grupp bestående av kvinnor och män med djupt kyrkligt engagemang, men samtidigt också vända mot samhället och världen.

Vi tycker att Svenska kyrkan ska få arbeta efter sin specifika agenda utan inblandning av parti- eller blockpolitik.

YLE - 08 feb 16 kl. 14:21

Irakier kan inte tvångsavvisas – myndigheterna hoppas att tusentals återvänder hem frivilligt

Antalet papperslösa i Finland väntas öka rejält i och med att ungefär hälften av alla asylsökande får avslag på sina ansökningar. Men asylsökande från bland annat Irak och Afghanistan kan inte tvångsavvisas och myndigheterna räknar i stället med att de återvänder hem frivilligt då de nekas socialskydd i Finland. Innan sommaren är slut får åtminstone hälften av de 32 000 tusen asylsökande som kom till Finland ifjol veta att de inte får stanna i landet.

Cornucopia - 01 sep 18 kl. 13:14

Ingvar Carlsson - siste statsminister som lämnade frivilligt?

Man kan säga mycket om våra statsministrar, men något som en värdig statsminister gör är lämna vidare frivilligt och inte avgå först när man blir bortröstad. Dagens politiker sätter dock antagligen makten och plånboken främst. Vår siste statsminister som lämnade vidare frivilligt var Ingvar Carlsson, och symptomatiskt var han kanske den siste någorlunda kompetente statsministern fostrad i en annan era och anda än dagens överutmanade kandidater.

YLE - 16 okt 14 kl. 08:37

Nordman: Absurt med ett frivilligt myrskyddsprogram

På onsdagen meddelade den nya miljöministern Sanni Grahn-Laasonen (Saml) att hon vill att markägare själva ska få välja om deras våtmarker skyddas eller inte. Den här idén stöds inte av Bernt Nordman, som är verksamhetsledare för miljöorganisationen Natur och Miljö. Finland har ett särskilt ansvar när det gäller att bevara myrarna, kommenterar han.

YLE - 16 okt 14 kl. 08:37

Nordman: Absurt med ett frivilligt skyddsprogram för myrmarker

På onsdagen meddelade den nya miljöministern Sanni Grahn-Laasonen (Saml) att hon vill att markägare själva ska få välja om deras våtmarker skyddas eller inte. Den här idén stöds inte av Bernt Nordman, som är verksamhetsledare för miljöorganisationen Natur och Miljö. Finland har ett särskilt ansvar när det gäller att bevara myrarna, kommenterar han.

Cornucopia - 14 jan 16 kl. 08:12

Det är frivilligt att vara med i privata klubbar, som facket

Sexfest- och spritfestklubben Kommunal har tydligen bränt i runda slängar 300 MSEK på någon porrklubb, festat på sprit och driver något spa där klubbledningen får bo gratis. Det är dock svårt att bli upprörd, då det är frivilligt att vara med i privata klubbar. Är man inte nöjd går det bra att säga upp sitt medlemskap.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

En dödad i protester i Bolivia

En man i 20-årsåldern dödades under sammandrabbningar mellan polis och anhängare till Bolivias avgångne president Evo Morales. Mannen sköts i huvudet i ett samhälle utanför Santa Cruz i östra Bolivia, uppger en läkare. Tidigare under onsdagen präglades.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Man till sjukhus efter rån på Limhamn

”Mannen har blivit huggen med ett vasst föremål.”.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Nadal vände mardrömsläge till seger

Rafael Nadal var på väg på andra raka förlusten i ATP-slutspelet i London. Men världsettan vände mardrömsläget 1–5 mot ryssen Daniil Medvedev i sista set och kunde till slut skriva segersiffrorna till 6–7, 6–3, 7–6. Därmed lever drömmen om att gå till f.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Zlatan lämnar LA Galaxy: ”Sagan fortsätter”

Zlatan Ibrahimovic lämnar LA Galaxy, det bekräftar MLS-klubben på sin webbplats. Svensken lade själv ut ett inlägg på Instagram där den 38-åriga fotbollsanfallaren på en bild står på en klippa med armarna utsträckta, och tittar ut över Los Angeles. "Jag.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Mystiska djurkadaver förbryllar i Göteborg

För andra gången på kort tid har resterna av ett slaktat djur hittats i Göteborg, den här gången vid en promenadväg nära Redbergskyrkan, skriver Göteborgs-Posten. Kadavret hittades av en kvinna som var ute på promenad med sin hund. – Det var makabert oc.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Zlatan tackar för sig och säger hej då till Galaxyfansen

Verkar vara klar med Los Angeles..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Succé för strömningstjänst lyfte Disney

Ledande index gick åt olika håll på New Yorkbörsen. Bäst gick Dow Jones som lyftes av Walt Disney. Tidigare under dagen drevs kurserna upp av positiva signaler från centralbankschefen Jerome Powell om USA:s ekonomi.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Blomstrand: ”Bra tajmning till Japan”

VM-spelaren Hanna Blomstrand vägen för sitt Köpenhamn i stormötet med Odense..

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Villas första förlust i år

I fjol förlorade svenska mästarlaget Villa Lidköping bara en match på hela säsongen. Redan efter fyra omgångar elitseriebandyn står det klart att det blir minst lika många nollpoängare i år. På onsdagskvällen vann Bollnäs – samma lag som besegrade Villa.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Regeringen vill förbjuda högriskkonton

Regeringen vill förbjuda så kallade högriskkonton, det vill säga sparkonton med höga räntor som helt saknar insättningsgaranti, skriver Dagens Industri. Förslaget går ut på att inlåningsföretag förbjuds från och med 2021, genom att lagen om inlåningsför.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.