Nyhetskanalen > Nyheter

Thursday, 14 November, 17:03

Nyhetskanalen - 11 sep 11 kl. 09:26

Säpo: Ingen anledning till oroHotnivån i Sverige ligger sedan ungefär ett år tillbaka på en så kallad förhöjd nivå, uppger Sara Kvarnström. Men nattens gripande har inte höjt säkerhetsnivån ytterligare.
.
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Sverige, Sara Kvarnström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SäpoIngen , anledningtill , oro
YLE - 04 nov 14 kl. 15:59

"Personalen har ingen anledning till oro"

Personalen vid Jakobstads Energiverk är missnöjd. Vid årsskiftet skall det kommunala affärsverket vara omvandlat till ett aktiebolag men ingen utanför en liten krets i stadsstyrelsen vet exakt vad som är på gång. Personalen vid energiverket har inte fått någon information om vilka planer stadsstyrelsen har för deras arbetsplats.

Västerbottens Folkblad - 25 apr 17 kl. 10:14

Ingen oro för vattennivåer

Det finns ingen oro för låga vattennivåer i Lycksele. Det har under den senaste månaden rapporterats om låga vattennivåer runt om i landet. Av den anledningen meddelade kommunstyrelsens ordförande Lilly Bäcklund att det inte finns någon anledning till oro i Lycksele.

Affärsvärlden - 08 apr 13 kl. 14:33

EU: Ingen anledning till oro för grekiska bankkunder

Bankkunderna i de två grekiska bankerna Eurobank och National Bank of Greece har ingen anledning till oro, trots att fusionen mellan dem har stoppats..

Skånskan - 14 nov 13 kl. 20:55

"Ingen anledning till oro..."


"Det finns egentligen ingen anledning till oro inför fredagskvällens stora drabbning.".

BT - 22 aug 14 kl. 07:20

Hansson: En anledning till oro

Vi fick se en härlig första halvlek av Elfsborg. Sedan bjöds vi en spegelvänd. Så hur sammanfattar man 2-1-segern mot Rio Ave?

BT - 22 aug 14 kl. 07:20

Hansson: En anledning till oro

Vi fick se en härlig första halvlek av Elfsborg. Sedan bjöds vi en spegelvänd. Så hur sammanfattar man 2-1-segern mot Rio Ave?

Expressen - 21 jul 16 kl. 11:54

Ingen anledning till oro inför resor till Turkiet

Undantagstillståndet i Turkiet har än så länge inte fått svenska utrikesdepartement att ändra sina reserekommendationer för landet. Charterbolagen följer utvecklingen, men ser ingen anledning till oro..

Skånskan - 02 jan 17 kl. 12:21

Radioaktiva rester från ESS orsakar oro

lund Svensk Kärnbränslehantering (SKB) har inte löst frågan om var det radioaktiva avfallet från forskningsanläggningen ESS ska förvaras.
Det finns därför en risk för provisorium som inte uppfyller kraven på säkerhet och miljö, menar Naturskyddsföreningen i Lund i en skrivelse till Strålsäkerhetsmyndigheten. ERWP.

Dalarnas tidningar - 01 feb 17 kl. 13:45

Förbundschefen Leif Andersson: "Lyckas vi inte rekrytera finns det anledning till oro bland Säterborna"

Räddningstjänsten i Säter har drabbats av flera uppsägningar av deltidsbrandmän.
– Det är tråkigt förstås. Lyckas vi inte rekrytera nya brandmän så finns det anledning till oro för Säterborna, säger Leif Andersson, förbundschef på Räddningstjänsten Dala Mitt..

Expressen - 21 maj 17 kl. 21:23

När dessa två är överens finns all anledning till oro

PARIS. När USA:s president Donald Trump och Saudiarabiens kung Salman blir rörande eniga finns det anledning till oro. .

SVT - 21 jul 17 kl. 22:13

Nya chefen efter IT-läckan: Ingen ”stor anledning” till oro

Transportstyrelsens nya generaldirektör menar att det inte finns någon ”stor anledning” för svenska medborgare att känna oro för IT-skandalen. Samtidigt har all inblandad personal fortfarande inte säkerhetsklassats. – Det ska senast vara klart i december.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.