Newsmill > Opinion

Thursday, 14 November, 14:40

Newsmill - 11 sep 11 kl. 02:55

Kärleken till livet är vår hämndhttp://www.newsmill.se/trackback/39334Islam som religion är dödsdömd. Vad vi ser, i hela den islamistiska världen, är de våldsamma kramperna hos en civilisation som inte vet hur man kan utveckla eller producera flygplan, men som i alla fall kan få dem att explodera som bomber som ett uttryck för hat och självhat. Det skriver författaren Leon de Winter i Nederländernas största dagstidning De Telegraaf.
Läs mer på Newsmill
Läs mer om:
Leon, Winter, Nederländernas, De Telegraaf, Björn Håkansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kärlekentill , livetär vår , hämnd
BT - 15 okt 14 kl. 22:46

De riskerar livet i blodshämnd

De tre sängarna står tätt, tätt i lägenhetens enda rum. Ardiana Gjeloshaj kan sträcka ut handen för att nå barnen, som sover på varsin sida av henne. Här ska hon också hantera ångesten över sin cancersjukdom och den hotande utvisningen.

Expressen - 15 apr 19 kl. 05:55

Lena Ph:s hämnd efter kärlekssveket – nya livet

Efter exmakens svek mot Lena Philipsson har hon legat lågt med kärleken. Sedan dess har hon setts omringad av män på krogen, festat på strippfest med Hollywoodmän och släppt en låt om åtrå. Om den handlade om någon speciell vill hon inte säga.

Sydsvenskan - 21 sep 14 kl. 13:26

Rusig och rosa av Ottar och kärleken

Ottar och kärleken Av: Gunilla Thorgren Bearbetning: Anna Kölén och Maria Löfgren Regi: Maria Löfgren Koreografi: Dorte Olesen Scenografi: Fridjon Rafnsson Kostym: Tove Berglund Ljud: John Conlon Ljus: Sven Erik Andersson Mask: Siv Nyholm Video: Signe Krogh I rollerna: Li Brådhe, Henrik Svalander, Cecilia Lindqvist, Erik Olsson, Natalie Sundelin, Katarina Lundgren-Hugg, Iso Porovic Intiman, Malmö Stadsteater 20/9 En pjäs om RFSU:s grundare Elise Ottesen-Jensen, hur upphetsande kan det bli? Tja, själv blir jag både rusig och rosa av urpremiären av "Ottar och kärleken" på Malmö stadsteater. Det som hade kunnat bli en fotriktig socialpsykologisk studie över en av nittonhundratalets största reformatorer, blir inte bara en historielektion som bränner sitt märke i

Skånskan - 12 feb 16 kl. 06:00

När livet tar en ny vändning

STAFFANSTORP På väg till Köpenhamn en aprildag 2015 blev det svart.
Region- och kommunpolitikern Torbjörn Lövendahl svimmade ombord på Öresundståget och kördes i ambulans till akuten i Malmö.Det var den första riktigt allvarliga varningen.

Expressen - 28 okt 16 kl. 10:37

Carolas passning till kärleken Jimmy i SVT

Här är Carola Häggkvists skämtsamma passning till kärleken. Under inspelningarna av veckans "Skavlan" gav artisten nämligen ett nytt, oväntat smeknamn till sin pojkvän Jimmy Källqvist. "Lilla rackar'n blir omnämnd några gånger.

Expressen - 27 jul 18 kl. 11:56

Jennifer Anistons hämnd på exet – med gamla kärleken

Under 90- och 00-talet var karaktärerna "Ross" och "Rachel", spelade av David Schwimmer och Jennifer Aniston, tv-världens hetaste par.Och även utanför kamerorna spirade kärleken – om bara för en stund.Efter Anistons skilsmässa kan den nu blossa upp igen.

YLE - 06 jul 16 kl. 08:00

Knapphandlarens hämnd – en poddserie om bomben i Jakobstad

Året är 1999 och i Jakobstad lunkar vardagen på som vanligt, men plötsligt utbryter panik. En bomb har exploderat mitt i centrum. Poddserien Knapphandlarens hämnd går igenom vad som egentligen hände.

DN - 04 sep 14 kl. 06:43

Ny skandalbok en ljuv hämnd för Hollandes svikna sambo

I dag kommer president François Hollandes före detta sambo, Valérie Trierweiler ut med en bok om livet med Frankrikes president. Den publicerades under stort hemlighetsmakeri och beskrivs som en hämnd och revansch på mannen som var otrogen mot henne..

Sydsvenskan - 20 dec 13 kl. 06:30

Våldsamt och vackert om moderskärleken

Pietà betyder ungefär fromhet och är en benämning inom kristen konst på framställningen av den sörjande Jungfru Maria vid sin döde sons kropp.Sydkoreanen Kim Ki-duk är bekant med såväl konsthistoria som religiösa spörsmål. I sina starka filmiska verk utforskar han ofta människornas primitiva impulser, inte sällan med våldsamma uttryck i en mäktigt vacker inramning.

Aftonbladet - 19 okt 15 kl. 14:58

Bullock om kärleken: Nu är jag redo

Filmstjärnan om exmakens otrohet - och att våga satsa igen: Hämnd och ilska skadar bara en själv.

Expressen - 26 maj 17 kl. 23:37

Anna Ankas hämnd på Paul med unge älskaren

Anna Ankas vårdnadstvist med exmaken Paul Anka dras till rättegång - men privat njuter hon av sitt nya liv med unga kärleken. På sociala medier visar hon stolt upp halvnakna bilder på sin unga, svenska pojkvän. – Jag är trött på de gamla männen så jag får gå på de unga killarna, säger Anna Anka..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.