SVT > Videos

Tuesday, 12 November, 03:03

SVT - 11 sep 11 kl. 09:13

10-årsdagen uppmärksammasFör att uppmärksamma 10-årsdagen av 11:e september-attentaten så avtäcktes ett monument där ett av de kapade planen kraschade i Pennsylvania:.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Pennsylvania

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 10-årsdagen, uppmärksammas
SVT - 04 jun 19 kl. 08:42

Kinakännaren: Så uppmärksammas årsdagen av massakern på Himmelska fridens torg i Kina

I dag är det 30 år sedan massakern på Himmelska fridens torg i Peking. Men årsdagen uppmärksammas inte i Kina och nämns inte i historieböckerna. Hör journalisten och Kinakännaren Ola Wong berätta hur årsdagen hanteras av regimen och hur han ser på sannolikheten att något liknande skulle hända i dag i klippet ovan!.

Kristianstadsbladet - 09 nov 13 kl. 14:42

Kristallnatten uppmärksammas


På flera håll i världen uppmärksammas under lördagen 75-årsdagen av den så kallade Kristallnatten i Tyskland.I Sverige anordnas det ett antal manifestationer, bland annat ett fackeltåg mot rasism i Malmö och en ljusmanifestation i Rinkeby i Stockholm.Det var på natten mot den 10 november 1938 som nazisterna hetsade en mobb mot judar i hela Tyskland.

NT - 09 nov 13 kl. 14:42

Kristallnatten uppmärksammas

På flera håll i världen uppmärksammas under lördagen 75-årsdagen av den så kallade Kristallnatten i Tyskland..

NSD - 09 nov 13 kl. 14:42

Kristallnatten uppmärksammas

På flera håll i världen uppmärksammas under lördagen 75-årsdagen av den så kallade Kristallnatten i Tyskland..

BT - 09 nov 13 kl. 14:44

Kristallnatten uppmärksammas

På flera håll i världen uppmärksammas under lördagen 75-årsdagen av den så kallade Kristallnatten i Tyskland. I Sverige anordnas det ett antal manifestationer, bland annat ett fackeltåg mot rasism i Malmö och en ljusmanifestation i Rinkeby i Stockholm.Det var på natten mot den 10 november 1938 som nazisterna hetsade en mobb mot judar i hela Tyskland.

Helsingborgs Dagblad - 09 nov 13 kl. 14:44

Kristallnatten uppmärksammas

På flera håll i världen uppmärksammas under lördagen 75-årsdagen av den så kallade Kristallnatten i Tyskland. I Sverige anordnas det ett antal manifestationer, bland annat ett fackeltåg mot rasism i Malmö och en ljusmanifestation i Rinkeby i Stockholm. Det var på natten mot den 10 november 1938 som nazisterna hetsade en mobb mot judar i hela Tyskland..

UNT - 09 nov 13 kl. 14:42

Kristallnatten uppmärksammas

På flera håll i världen uppmärksammas i dag 75-årsdagen av Kristallnatten i Tyskland. I Sverige anordnades det bland annat ett fackeltåg mot rasism i Malmö och en ljusmanifestation i Rinkeby i Stockholm.(TT).

SvD - 09 nov 13 kl. 14:42

Kristallnatten uppmärksammas

På flera håll i världen uppmärksammas i dag 75-årsdagen av Kristallnatten i Tyskland..

GöteborgsPosten - 22 okt 16 kl. 17:36

Årsdagen för Kronandådet uppmärksammas med manifestation

Ett år har gått sedan dådet på Kronan. I kväll uppmärksammas det med en manifestation mot rasism och för allas lika värde..

SR - 05 apr 18 kl. 07:07

Skakande vittnesmål när terrorattentatet på Drottninggatan uppmärksammas

Årsdagen av terrorattentatet på Drottninggatan uppmärksammas på Kulturhuset i Stockholm. Bara ett stenkast från Åhléns, där den misstänkta terroristen Rakhmat Akilovs vansinnesfärd tog slut, ordnas en dokumentär berättarkväll. På scen står fem personer som på olika sätt starkt berördes av terrordådet..

YLE - 01 dec 13 kl. 10:14

Diskriminering uppmärksammas på aidsdagen

I dag uppmärksammas den internationella aidsdagen både i Finland och i resten av världen. FN:s program för hiv och aids UNAIDS meddelade i dag om en ny kampanj med målet att utrota diskrimineringen av hiv- och aidssjuka personer. Kampanjen uppmärksammas med hjälp av en ny internationell temadag, Zero Discrimination Day, nolldiskrimineringsdagen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.