DI > Ekonomi

Wednesday, 20 November, 00:57

DI - 11 sep 11 kl. 09:11

Här växer nya World Trade Center framNEW YORKTio år efter katastrofen blickar New York framåt. World Trade Center-området kommer snart att dominera stadens siluett, och sedan attackerna har nedre Manhattans affärsliv växt med besked, trots de pessimistiska tongångar som följde terrordåden. I spåren av förödelsen har dessutom en ny besöksnäring vuxit fram..
Läs mer på DI
Läs mer om:
World Trade Center, NEW YORKTio, New York, Trade Center, Manhattans

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här växernya , World, Trade, Centerfram
Sydsvenskan - 03 maj 13 kl. 06:30

Nya World Trade Center toppen för New York

Den syns från alla möjliga vinklar på södra Manhattan. På strandpromenaden längs East River har jag sett våning för våning byggas. Igår lades de sista bitarna på One World Trade Center och skyskrapan blir med sina 541 meter därmed den tredje högsta i världen, om man inkluderar den 124 meter höga spiran.

Kristianstadsbladet - 14 nov 13 kl. 15:24

Four World Trade Center rest


I det djupa såret efter tvillingtornen World Trade Center på Manhattan har ett nytt torn vuxit upp. Four World Trade Center invigdes officiellt i onsdags. Med sina 72 våningar och 297,7 meter är skyskrapan med dess speglande glas en stolt symbol för New York - och samtidigt ett minnesmärke över de över 2 700 människor som dödades i 11 september-attacken 2001.

BT - 14 nov 13 kl. 15:28

Four World Trade Center rest

I det djupa såret efter tvillingtornen World Trade Center på Manhattan har ett nytt torn vuxit upp. Four World Trade Center invigdes officiellt i onsdags. Med sina 72 våningar och 297,7 meter är skyskrapan med dess speglande glas en stolt symbol för New York - och samtidigt ett minnesmärke över de över 2 700 människor som dödades i 11 september-attacken 2001.

Nyhetskanalen - 08 aug 12 kl. 15:28

Pådrag efter brandlarm i World Trade Center

Över 80 brandmän ryckte på onsdagsmorgonen ut till nya World Trade Center i New York där en brand hade rapporterats. En talesperson för brandkåren sade kort därefter att det varit en eldsvåda men att man fått den under kontroll.Senare kom det emellertid fram att det aldrig varit någon brand, utan att den som larmade bara sett en svetslåga.

Helsingborgs Dagblad - 14 nov 13 kl. 15:30

Four World Trade Center rest

I det djupa såret efter tvillingtornen World Trade Center på Manhattan har ett nytt torn vuxit upp. Four World Trade Center invigdes officiellt i onsdags. Med sina 72 våningar och 297,7 meter är skyskrapan med dess speglande glas en stolt symbol för New York — och samtidigt ett minnesmärke över de över 2 700 människor som dödades i 11 september-attacken 2001.

UNT - 14 nov 13 kl. 15:24

Four World Trade Center rest

I det djupa såret efter tvillingtornen World Trade Center på Manhattan har nu ett nytt torn vuxit upp. I går invigdes Four World Trade Center, den första skyskrapan på Ground Zero efter 11 september-attackerna 2001.(TT).

NT - 14 nov 13 kl. 15:24

Four World Trade Center rest

I det djupa såret efter tvillingtornen World Trade Center på Manhattan har ett nytt torn vuxit upp. Four World Trade Center invigdes officiellt i onsdags. Med sina 72 våningar och 297,7 meter är skyskrapan med dess speglande glas en stolt symbol för New York - och samtidigt ett minnesmärke över de över 2 700 människor som dödades i 11 september-attacken 2001..

SmålandsPosten - 15 jan 14 kl. 06:20

Tillåt inget parkeringshus i World Trade Center

Kommentar till Carin Högstedt och Örjan Mossberg som den 8 januari på ett skrämmande tydligt sätt under ”Öppet brev” lät oss kommuninvånare ta del av fakta beträffande byggandet av World Trade Center samt kommunalt parkeringshus därunder. Under flera år har det diskuterats – i media, vid möten för allmänheten, i privata samtal – och farhågorna hos de flesta har fokuserats bland annat på rivandet av Vita villan. Med artikeln den 8 januari­ inser man om man inte har gjort det förr, att det finns betydligt värre konsekvenser.

Kristianstadsbladet - 20 mar 14 kl. 19:22

Klättrade upp i World Trade Center


En 16-åring lyckades i helgen klättra högst upp i det nya World Trade Center som byggs i New York. Nu anklagas han för intrång, men rimligen har hans tilltag också fått de ansvariga att se över säkerheten på området runt One World Trade Center, som fortfarande är en byggplats, och som ska invigas nästa år.Först tog sig 16-åringen in på området genom ett hål i inhägnaden som omger området.

BT - 20 mar 14 kl. 19:22

Klättrade upp i World Trade Center

En 16-åring lyckades i helgen klättra högst upp i det nya World Trade Center som byggs i New York. Nu anklagas han för intrång, men rimligen har hans tilltag också fått de ansvariga att se över säkerheten på området runt One World Trade Center, som fortfarande är en byggplats, och som ska invigas nästa år. Först tog sig 16-åringen in på området genom ett hål i inhägnaden som omger området.

Helsingborgs Dagblad - 20 mar 14 kl. 19:24

Klättrade upp i World Trade Center

En 16-åring lyckades i helgen klättra högst upp i det nya World Trade Center som byggs i New York. Nu anklagas han för intrång, men rimligen har hans tilltag också fått de ansvariga att se över säkerheten på området runt One World Trade Center, som fortfarande är en byggplats, och som ska invigas nästa år. Först tog sig 16-åringen in på området genom ett hål i inhägnaden som omger området..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Amerikanska lagren av råolja ökade

De amerikanska lagren av råolja ökade med 6 miljoner fat under föregående vecka..

DI - 3 timmar sedan

USA:s oljefiasko flyttar makten till Opec

Skifferoljeboomen i USA ryckte makten över oljemarknaden ur händerna på Opec..

DI - 3 timmar sedan

Blandad utveckling på Wall Street – svaga signaler från detaljhandeln

USA-börserna utvecklas blandat på tisdagen där fokus riktas mot svaga signaler från detaljhandelssektorn efter sänkta….

DI - 3 timmar sedan

Allt fler norrmän vill ”plocka ut sina pengar” ur oljefonden

I slutet på oktober passerade marknadsvärdet på den norska oljefonden för första gången 10.000 miljarder norska kronor..

DI - 3 timmar sedan

Experternas varning: Elva aktier som väntas backa minst 10 procent

En lång rad aktier på Stockholmsbörsen bedöms ha kraftig uppsida, men i andra änden hittas ett antal bolag där….

DI - 3 timmar sedan

Nya siffror: Här får kvinnliga chefer mer betalt än män

De är kanske inte så många, men de de tjänar bra. Kvinnor på chefsposition i den privata delen av byggindustrin tjänar….

DI - 4 timmar sedan

Planen för succébolaget: ”Tror vi hittat en ny diamant”

Efter nästan 17 år med Jan Svensson har familjen Douglas investmentbolag Latour en ny vd i tidigare Fagerhult-chefen….

DI - 4 timmar sedan

Dux bäddar för ett smart hem – inleder samarbete med Amazon

När fjärde generationen Ljung tar över ägandet i Dux finns stora planer för den anrika säng- och möbeltillverkaren. ”.

DI - 4 timmar sedan

Easyfill gör förändringar i USA – försäljningen har inte lyft som önskat

Spotlightlistade Easyfill kommer att genomföra förändringar för samriskbolaget mellan EasyFill America och Marco….

DI - 5 timmar sedan

Lyckad start på ”Lundin-fältet” pressar oljepriserna

Oljepriserna faller tillbaka på tisdagen och är därmed ner för andra dagen i följd..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.