SvD > Ekonomi

Friday, 15 November, 03:09

SvD - 09 sep 11 kl. 14:46

Redo för tillväxtEfter resan mot lönsamhet ? nu siktar Susanne Börjesson uppåt och framåt med Venue Retail Group..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Susanne Börjesson, Venue Retail Group

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Redoför , tillväxt
Expressen - 2 timmar sedan

Rivalen redo att köpa loss Barcelonas stjärna

Ivan Rakitic, 31, har tappat sin plats i Barcelonas startelva.Nu är Atlético Madrid redo att köpa loss kroaten i januarifönstret.Prislappen: 426 miljoner kronor, enligt Movistar.

Dagensanalys.se - 16 nov 18 kl. 11:45

3 värdefulla expertråd och en bok som kan boosta din tillväxt

Under SIME fick jag möjligheten att sitta ner med Salesforces Customer Growth and Innovation Evangelist Tiffani Bova som skrivit boken Growth IQ. Med närmare 30 års erfarenhet från teknikbranschen, och tio år som Distinguished Analyst and Research Fellow på Gartner har hon ett unikt perspektiv på vad företag behöver göra, och hur de behöver göra det, för att boosta sin tillväxt. Boken “Growth IQ – The 10 paths to growth” kommer från de analyser hon gjorde på Gartner, parat med hennes breda erfarenheter från teknikbranschen där hon arbetat med såväl försäljning som företagsutveckling och var dessutom med och utvecklade en av världens första molntjänster.

PrivataAffärer - 22 feb 19 kl. 11:19

Hernhag: En bra tillväxtaktie

Anita: Hej ! Vad tror du Evolution Gaming? De hade en mycket bra rapport och till och med Börsveckan var imponerade.

Cornucopia - 21 nov 14 kl. 11:21

Är du redo för det globala kärnvapenkriget? #detärallvarnu

Enligt den ryska statliga nyhetsbyrån TASS (tidigare ITAR-TASS, nu åter det gamla sovjetryska namnet TASS) har är NATO-landet Litauens presidents angrepp på Ryssland värre än extremister och nationella radikalers uttalanden i Ukraina. Så förmiddagens frågeställning denna extra müsiga fredag är om du är redo för det globala kärnvapenkriget?

TASS skriver:"On November 20, President Dalia Grybauskaite belched out a new set of rude verbal assaults on Russia in an interview with a local radio,” he said.

SvD - 08 maj 15 kl. 06:08

Rba: sÄnker tillvÄxtprognoser, redo anpassa policy - rapport

Australiens centralbank, RBA, har sänkt sina tillväxtprognoser och är redo att anpassa sin policy efter behov..

YLE - 08 maj 17 kl. 12:00

Ur ingenstans in i eliten – Royals är redo att regera

Ur ingenstans in i eliten - Royals är redo att regera
För 5-6 år sedan fanns inte Wasa Royals som organisation, men idag gör sig laget redo för sin andra säsong i landets högsta serie för amerikansk fotboll. Och nu är både spelare och ledare överens om att det äntligen skall bli efterlängtad framgång. När Yle Sporten möter upp med Wasa Royals är det vid en eftermiddagsträning vid konstgräsplanen utanför Botniahallen i Korsholm.

SmålandsPosten - 02 jul 14 kl. 07:12

Riksdagsplats hägrar: ?Jag är så redo man kan bli?

Den opinionsmätning som Sifo presenterade under tisdagen gav Sverigedemokraterna elva procent. Står sig siffrorna i höstens val kan Dennis Dioukarev från Växjö räkna med en plats i riksdagen. – Det är väldigt glädjande nyheter.

YLE - 04 aug 15 kl. 17:43

Akava redo för förhandlingar

Akademikercentralen Akavas styrelse beslöt i måndags att Akava är redo att förhandla om ett samhällsfördrag. Akava kräver att förhandlingarna förs opartiskt och att ett eventuellt förhandlingsresultat gagnar alla och ger ökad sysselsättning, större tillväxt och mer köpkraft. - Det betyder att alla parter ska vara villiga att ge efter på sina krav, säger Fjäder.

SvD - 16 feb 15 kl. 06:03

Kina: tillvÄxtmÅl pÅ 7% i År ses som ett golv - rtrs

En tillväxt på 7 procent ses av de kinesiska myndigheterna som ett golv, och de är redo att sänka räntan, öka likviditeten och tillåta en viss försvagning av valutan för att säkra att tillväxten inte blir för låg..

Helsingborgs Dagblad - 19 jun 12 kl. 01:35

Tillväxtländer ställer bidragskrav

Tillväxtländerna i Brics-gruppen kräver ökat inflytande i Internationella valutafonden (IMF) i utbyte mot bidrag till en fond som ska skydda mot framtida kriser. Gruppen som består av Brasilien, Ryssland, Indien, Kina och Sydafrika sade vid G20-ländernas toppmöte på måndagen dessutom att de är redo att ge mer till IMF först när nuvarande tillgångar sinar..

DI - 12 jul 13 kl. 17:13

Kina redo acceptera lägre tillväxt

Den kinesiska regimen är beredd att acceptera klart lägre tillväxttal än tidigare. BNP-ökningar på 6,5-7 procent är inget ?stort problem?

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i TurkcellOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.