SVT > Videos

Friday, 22 November, 14:36

SVT - 11 sep 11 kl. 08:29

Han tog några av de mest kända bildernaThomas är ögonvittne till attackerna i New York och dessutom fotograf som tagit flera av de mest ikoniska bilderna från dagen. Han flyttade från Stockholm till New York i februari 1997. Sedan 2002 är han den norska dagstidningen Verdens Gangs fotograf i USA..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
New York, Stockholm, Verdens Gangs, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han tognågra av de , mest, kända, bilderna
Entreprenör24 - 11 dec 13 kl. 15:18

Här är de mest överanvända orden på LinkedIn

Det är viktigt att ha en säljande LinkedIn-profil, men hur sticker du ut ur mängden? LinkedIn publicerar idag de mest överanvända orden och fraserna på medlemmarnas LinkedIn-profiler under 2013.  För att synas på LinkedIn måste du sticka ut.

IDG - 21 maj 13 kl. 13:56

Okänd studio gör världens mest kända spel

De har kallats Sveriges mest okända spelstudio - men nu gör Uppsalabaserade Machine Games och Jerk Gustafsson ett av världens mest kända spel: Nya Wolfenstein..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är årets mest använda emojiDe mest använda orden 2014

Emojis har minst sagt förändrat sättet vi kommunicerar på nätet och via våra smarta telefoner.  Därför är det kanske inte särskilt överraskande att just en emoji kammar hem förstaplatsen på listan över de mest använda orden under 2014, som nu listas av The Telegraph.
LÄS MER: 15 av de absolut bästa nyorden från 2014 Trea på listan är ordet "vape", som är det engelska ordet för att inhalera ångan som kommer från de elektroniska cigaretterna, som har blivit lite av en snackis under det gångna året.

Dagensanalys.se - 19 maj 16 kl. 07:26

Hjärnan bakom Coca Colas mest kända reklamfilm har gått bort

Reklammannen Bill Backer som många anser skapat världens mest kända reklamfilm – Hilltop – har gått bort. Han blev 89 år gammal. Bill skapade reklamfilmer som nedan för Coca Cola 1971 och många andra.

Expressen - 05 aug 13 kl. 01:11

Moa har Sveriges mest kända haka

Jay Leno har fått konkurrens i kampen om världens mest kända haka ? av en 17-åring från Sundsvall. 30 000 människor följer Moa Hellsings bildflöde på Dagensdubbelhaka där hon varje dag lägger upp en spexig bild på sin dubbelhaka.

Sydsvenskan - 22 apr 15 kl. 14:00

Världens mest kända husdjur

Michael Jacksons apa Bubbles lärde sig världens mest kända dans medan Justin Biber dumpade sin Mally i Tyskland.

Med anledning av Paris Hiltons chihuahua Tinkerbells bortgång minns webbredaktionen andra kända husdjur..

GöteborgsPosten - 12 sep 18 kl. 12:00

Göteborgs mest kända byggnad öppnar sina dörrar

Göteborgs mest kända byggnad har också varit en av de mest slutna. Efter drygt 80 år öppnar Göteborgs Rådhus nu sina dörrar för allmänheten..

Dagensanalys.se - 05 mar 19 kl. 14:39

Apotea är det mest kända e-handelsbolaget

E-handelsbolaget Apotea har störst kännedom bland svenska konsumenter, det visar färska siffror från Orvesto. Kantar Sifo har under flera år följt utvecklingen inom e-handel i Sverige. Det visar sig att hela 80 procent av svenskarna handlar på nätet någon gång per kvartal.

Kristianstadsbladet - 08 okt 12 kl. 08:30

Göingeflickornas mest kända låtar

Lyssna på Göingeflickorna mest kända låtar här.
.

Posh24 - 30 mar 13 kl. 14:02

Kim Kardashian och Kanye West kan döpa sitt barn efter historiens mest kända man!

Det har varit många spekulationer kring vilket namn Kim Kardashian och Kanye West ska välja till deras första barn och enligt nya källor så överväger de att välja ett ganska oväntat namn: Christ med ett K! En insider berättar om namnförslaget: "Kanye gillar namnet Khrist. Jag vet att det är chockerande, men kom ihåg att det är killen som döpte sin skiva till "I Am A God".

Expressen - 06 jul 13 kl. 00:08

Skidskyttevärldens mest kända par skiljer

Skidskyttevärldens mest kända par skiljer sig. Liv Grete Skjelbreid Poiree och Raphael Poiree är dock överens att göra det som vänner. ?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.