BT > Nyheter

Wednesday, 13 November, 21:11

BT - 11 sep 11 kl. 08:31

Bygget av lyxvillor i Örby stoppasDet blir inga lyxvillor vid Övre Krok. Efter flera års planering har marken istället sålts till en privatperson.
? Jag har tillräckligt med projekt och bollar i luften så det kändes lägligt att stoppa det, säger Torbjörn von Braun, Kinna.
BT berättade för drygt två år sedan om hans planer för strandtomten i Övre Krok.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Örby, Övre Krok, Torbjörn, Braun, Kinnabon Mathias Forsberg, Forsbergs Fritidscenter, IKEA, BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Byggetav , lyxvillori , Örby, stoppas
NT - 19 apr 18 kl. 18:00

Omstridda bygget i centrum stoppas

Länsstyrelsen upphäver kommunens bygglov för fasadförändringarna på fastigheten Gripen mitt i centrala Norrköping..

Skånskan - 5 timmar sedan

Ny tjänst nära att stoppas – SPI säger också nej

HÖRBY Beslutet att tillsätta en politisk sekreterare till Sverigedemokraterna sköts upp av kommunstyrelsen på måndagen, efter en hård batalj mellan partierna.
Nu lägger även SPI korten på bordet. Man säger nej till den nya tjänsten.

Skånskan - 12 jul 18 kl. 05:00

Handlare har fått nog – vill att bygget stoppas

Hörby Kommunalrådet Susanne Meijers (S) besked, om att kommunen inte tänker stötta handlarna med marknadsföringsinsatser under ombyggnaden av centrum, har retat upp några av köpmännen.
Nu begär de ett möte med kommunen, och ett omedelbart stopp för ombyggnaden.Protesterna mot centrumombyggnaden har varit omfattande från både handlare och Hörbybor, men det har inte hindrat kommunen från att trycka på startknappen.

Skånskan - 3 timmar sedan

Äldre villa på 108 kvadratmeter såld i Hörby

Hörby Åsa Carola Elisabet Bergkvist, 50, och Jimmy Jansson, 51, från Harlösa är nya ägare till huset på Askeröd 1049 i Hörby. Husets byggår är 1912 och det har en boyta på 108 kvadratmeter. Säljare är Eva Hansy Dahlbys dödsbo.

Skånskan - 20 jul 19 kl. 05:00

Nya Lågehallarna ska sätta Hörby på kartan

HÖRBY I Lågehallarna i Hörby arbetas det för högtryck för att få den nya toppmoderna arena-anläggningen klar till invigningen i september. Här märks det inte av att det är semestertider.
Skånskan har varit på besök och fått en rundtur i nybygget, som ska bli den nya mötesplatsen i Hörby och ett nav för både idrotten och kulturen.

Skånskan - 12 mar 16 kl. 06:00

Nazisternas framfart väcker oro i Hörby

HÖRBY Högerextrema organisationen Nordiska Motståndsrörelsens närvaro på informationsmötet på Metropol om flyktingsituationen på torsdagskvällen väcker starka reaktioner i Hörby.– En obehaglig maktdemonstration, säger kommunalrådet Susanne Meijer (S).
Kommunen överväger att lämna in en polisanmälan mot gruppens agerande.

YA - 10 jul 13 kl. 06:30

Husbygge stoppas av länsstyrelsen

Foto: Moa Dahlin
Länsstyrelsen stoppar nu bygget av det hus som tidigare ordföranden i byggnadsnämnden, Manfred Koch, håller på att uppföra. Beslutet kommer efter att grannarna protesterat.
I april gav myndighetsnämnden klartecken för bygget av Manfred Kochs enbostadshus med tillhörande garage och förråd.

Skånskan - 10 aug 18 kl. 14:00

Bygget i gång igen efter uppehåll

Hörby Ombyggnaden av centrum är i gång igen efter sommaruppehållet.
– Det kommer vara mycket verksamhet längs hela sträckan under det här halvåret, säger Peter Ragnarsson, projektledare.Hörby kommun har tidigare beskrivit det som att centrum under 2018 får en ansiktslyftning.

Skånskan - 16 nov 18 kl. 05:00

Stoppas från toppost i M efter skuldlarm

HÖRBY Ett internt bråk har brutit ut i Moderaterna i Hörby, i kölvattnet av uppgörelsen med SD om makten. Bo Lilja har lämnat partiet i protest mot att han inte får en toppost i barn- och utbildningsnämnden.
Han anser att han är väl kvalificerad för uppdraget, trots att han har stora skulder hos Kronofogden.

Barometern - 23 jan 14 kl. 08:29

Startades bygget i Trekanten innan bygglovet fanns?

Går ordföranden i byggnadsnämnden byggherrens ärende nu för tiden? Läste i Barometern om turerna kring bygget i Trekanten. Frågan man ställer sig är: startade bygget innan bygglov givits.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

"Bonde"-Jimmy om kritiken: "Jätteorolig"

Brevskrivaren Isabelle Almberg valde att självmant lämna Jimmy Olofsson i veckans avsnitt av "Bonde söker fru". Detta efter att hon kritiserat köttbonden för att han bara pratar om sitt eget liv..

BT - 15 minuter sedan

Chile vägrar spela fotbollslandskamp

Chiles fotbollsherrar tänker inte ställa upp för att spela den planerade träningslandskampen mot Peru nästa tisdag. Skälet är de senaste veckornas politiska kris i landet, säger det chilenska fotbollsförbundet (ANFP) i ett uttalande..

BT - 45 minuter sedan

Lätt bli blåst på Black friday

Mitt i årets mest intensiva shoppingmånad där Black friday väntar runt hörnet fälls fyra bolag för vilseledande reklamkampanjer. Som kund gäller det att se upp – tre av tio erbjudanden är nämligen bluff..

BT - 45 minuter sedan

Manifestation mot Peter Handke på Nobeldagen

På Nobeldagen den 10 december planeras en manifestation i centrala Stockholm i protest mot Peter Handke som 2019 års Nobelpristagare, skriver ..

BT - 45 minuter sedan

Jättebeslag av heroin i Slovenien

BT - 1 timme sedan

Så blir framtidens vågar: ”Tekniken används redan – och kommer bli vanligare”

Det började med två skålar som skulle väga jämnt. Men framtidens vågar inte bara väger – de kan även ta betalt. – Tekniken används redan och kommer att bli allt vanligare, säger Mikael Hulander, vågexpert på Swedac i Borås..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.