SvD > Ekonomi

Friday, 22 November, 16:14

SvD - 09 sep 11 kl. 14:53

Hon lär oss lyssna för att påverka



Shelle Rose Charvet. ?Drottning av lab-profilen.?.
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Rose Charvet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon läross , lyssnaför att , påverka
Politologerna - 06 apr 14 kl. 08:30

Lyssnar politiker när vi ber dem att lyssna?

I årets valrörelse har partierna deklarerat att de kommer att försöka skapa personliga kontakter mellan väljare och partirepresentanter. I ett tidigare inlägg här på Politologerna skriver Maria Solevid om hur ofta väljare uppger att de blir kontaktade av politiker i valrörelser. Det här inlägget handlar om när kommunikationen går den andra vägen, det vill säga när politiska samtal sker på medborgarnas initiativ.

YLE - 12 feb 14 kl. 09:51

Lyssna på barnen

Ann-Mari Stenhammar utreder det stöd som barn och unga med funktionshinder får i Sverige. Hon talar varmt för att barn och unga behöver göras mer delaktiga i de beslut som berör dem. - Jag intervjuar föräldrar, barn, personal, ungdomar, syskon till barn med olika funktionsnedsättningar om hur det är att få stöd från samhället och hur man vill att det skall se ut, säger Ann-Mari Stenhammar.

Entreprenör24 - 28 okt 13 kl. 17:38

Råden du inte ska lyssna till

Somliga lärdomar är inget att ha. Vi radar upp några råd du inte behöver lyssna till.  Det finns många lärdomar man kan förskansa sig men man behöver inte lyssna på alla.

Kristianstadsbladet - 05 jul 14 kl. 10:35

Deras feriejobb:Lyssna på unga

Foto: Stina Rosén
Under tre veckor i sommar har Caroline Halje, Erik Sjögren och Tin Hoang sommarjobbat på kommunen. Deras uppdrag har varit att hitta vägar för ungas röster att nå ända in i maktens korridorer.
De tre hade sökt kommunala feriejobb och lämnat önskemål att få arbeta på kontor.

Kristianstadsbladet - 15 sep 14 kl. 00:39

SD: Nu måste de andra lyssna

Foto: Lasse Ottosson
”De andra partierna måste lyssna på oss nu”. Det säger Magnus Persson, gruppledare för Sverigedemokraterna i Bromölla. Partiet går kraftigt framåt och ser ut att bli näst störst i Bromölla.

YLE - 22 apr 15 kl. 04:44

Rektor säger ifrån: Föräldrarna ska också lyssna på skolan

Elever och föräldrar ska allt mer få påverka skolan och hur den fungerar. Det är ett av målen i den nya läroplanen som tas i bruk nästa år. Visst får föräldrarna tycka till, men då ska också skolan få tycka till om hemmen, anser rektor Tua Masar i Karleby.

Nyan - 05 nov 15 kl. 10:03

IFK: ”Måste lyssna på spelarna”

FOTBOLL. Efter två raka seriesegrar i Upplandstrean väljer IFK Mariehamn att fortsätta i Sverige.

Trots att laget inte får gå upp i division II.

Skånskan - 04 dec 18 kl. 05:00

Lyssna på Gre­ta, FN

Kli­mat­kon­fe­rensen i Ka­to­wi­ce, COP24, in­vigdes på mån­dagen med FN:s ge­ne­ral­sek­re­te­ra­re Antonio Gu­ter­res som en av hu­vud­ta­la­rna. Men störst me­di­al upp­märk­sam­het fick kan­ske en svensk 15-år­ing, Gre­ta Thun­berg. Hon har skol­strejkat i Stockholm var­je fre­dag den sen­ate tiden och har fått en sär­skild in­bju­dan till kli­mat­kon­fe­rensen för att träffa FN-chefen.

SVT Debatt - 29 jun 13 kl. 12:00

Gnälliga gotlänningar missar chansen att påverka politiken

INFÖR ALMEDALEN Hyra ut en trappa för 85 000 kr eller en fastighet för 100 000 kr? Gotlänningarna agerar som äkta entreprenörer och försitter inte en chans att tjäna pengar under Almedalsveckan. Men när det gäller möjligheten att verkligen påverka politiken håller sig öborna på behörigt avstånd.

SVT Debatt - 29 jun 13 kl. 12:38

Gnälliga gotlänningar missar chansen att påverka i Almedalen

INFÖR ALMEDALEN Hyra ut en trappa för 85 000 kr eller en fastighet för 100 000 kr? Gotlänningarna agerar som äkta entreprenörer och försitter inte en chans att tjäna pengar under Almedalsveckan. Men när det gäller möjligheten att verkligen påverka politiken håller sig öborna på behörigt avstånd.

Entreprenör24 - 02 dec 13 kl. 10:28

10 sätt att verka mer självsäker

Det handlar inte om hur säker du är, utan om hur säker du verkar vara. Och det finns knep som kan få dig att verka mer självsäker.  Vi ger dig 10 sätt att boosta ditt självförtroende.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i Turkcell

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.