Nyteknik > Teknik

Wednesday, 13 November, 12:47

Nyteknik - 11 sep 11 kl. 07:35

?Ingen har skadats av däckhusen?DEBATT. Brist på kunskap, Mehdi Nodehi bemöter kritiken i förra numret mot att bygga hus med gamla bildäck , glas och dylikt. Inga rapporter finns om att någon skadats av att bo så här, skriver han..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Debatt, Nodehi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen har skadatsav , däckhusen

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 15 minuter sedan

Stort jordskred: ”Fick springa för sitt liv”

Ett jordskred har inträffat i en sluttning norr om Lökeberg i Kungälvs kommun. Jordmassorna lossnade från en sluttning och har glidit ner i havet..

Nyteknik - 45 minuter sedan

Volvos självkörande buss sparar tid i depån

Här är bussen som kan lämna garaget själv. Volvo och Keolis har testat en självkörande buss på en depå i Partille. Lösningen kan både spara tid och höja säkerheten..

Nyteknik - 2 timmar sedan

En slarvigare produktion ger effektivare perovskit

Cambridge-forskarna skapade sin perovskitfilm med vänsterhanden – och de överraskades när deras slafsiga tillvägagångssätt gjorde solcellerna effektivare..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Nasa har fått sitt första experimentella elflygplan

X-57 har levererats till Nasa. Det experimentella flygplanet har 14 elmotorer integrerade i vingen – och de kommande testerna ska ge data som kan hjälpa den växande industrin för elflyg..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Ny mångmiljardsatsning på Nevs

Nevs majoritetsägare, kinesiska Evergrande, kommer att investera ytterligare närmare 30 miljarder kronor i elbilsbolaget från Trollhättan, rapporterar Ekot..

Nyteknik - 5 timmar sedan

”Anmäl dataintrång annars väntar nya attacker”

DEBATT. Alla företag som utsatts för dataintrång är skyldiga att anmäla det. Den som låter bli riskerar att drabbas av nya utpressningsförsök med hot om att avslöjas.

Nyteknik - 5 timmar sedan

100 000 träd ska få Oslo att blomma

Oslo ska bli en grönare stad. Som ett första steg ska det under nästa år planteras 10 000 träd runt om i Norges huvudstad, en markant ökning från årets 302 planterade träd..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Teslas Europafabrik hamnar i Tyskland

Teslas kommande fabrik i Europa, den andra utanför USA, ska byggas nära Tysklands huvudstad Berlin. Det meddelar elbilstillverkarens vd Elon Musk..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Facebook vill öka säkerheten – inför egen betaltjänst

Facebook lanserar en egen betaltjänst som ska bidra till säkrare betalningar i olika appar med koppling till företaget, bland annat Whatsapp, Instagram och Messenger..

Nyteknik - 21 timmar sedan

Forskarnas enkla lösning kan förutse blixtnedslagen

Deras algoritm har lärt sig vilket väder som ger åsknedslag. Enligt forskarna har systemet 80 procents träffsäkerhet – inom en radie på 30 kilometer, och ett tidspann på 10–30 minuter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.