SvD > Ekonomi

Thursday, 21 November, 06:34

SvD - 05 sep 11 kl. 10:40

Här är Sveriges sexigaste yrkenLäkare i topp både hos män och kvinnor..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Sveriges

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är Sveriges sexigaste, yrken
Helsingborgs Dagblad - 25 aug 11 kl. 13:58

Sveriges sexigaste yrken

Kanske har det att göra med General Hospital, Greys Anatomy och Cityakuten - snygga tv-läkare som räddar liv och smyghånglar i medicinrummen. Hur som helst är läkare det sexigaste yrket, enligt en ny undersökning.

NSD - 25 aug 11 kl. 10:53

Här är de sexigaste yrkena

Är du hunk eller sunk på arbetsplatsen? Vissa yrken är attraktivare än andra. NSD har fått tag på en ny lista över Sveriges sexigaste yrken..

SvD - 05 sep 11 kl. 10:40

Här är Sveriges sexigaste yrken

Läkare i topp både hos män och kvinnor..

SvD - 05 sep 11 kl. 10:40

Här är Sveriges sexigaste yrken

Läkare i topp både hos män och kvinnor..

Nyheter 24 - 10 jul 11 kl. 20:36

Fredrick Federley - Sveriges sexigaste politiker


Västmannalänningen Fredrick Federley är Sveriges sexigaste politiker. Trots ett fullspäckat schema med minutiös noggrannhet lyckas centerpartistiska Fredrick Federley hålla sig sexigare än någon annan politiker. Det är därför med stor stolthet som Nyheter24 kan presentera honom som Sveriges sexigaste politiker 2011.?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Roza Güclü Hedin – Sveriges fjärde sexigaste politikerSveriges sexigaste politiker

Roza Güclü Hedin är socialdemokratisk riksdagsledamot och representerar Dalarnas län. Hon har suttit i riksdagen sedan 2010, och för första gången tar hon plats på Nyheter24:s lista över Sveriges tio sexigaste politiker. Hon för en antirasistisk kamp, brinner för mänskliga-, sociala- och kulturella rättigheter, samt för barn.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Gudrun Schyman – Sveriges sjätte sexigaste politiker

Förra året utsågs hon av Nyheter24 till Sveriges sexigaste politiker. Men att Gudrun Schyman skulle vara med även på årets lista var givet, dock några platser längre ner.Efter att ha satt rosa glasögon på en hel valrörelse var Feministiskt initiativ hyfsat nära att komma in i Riksdagen, och när Stefan Löfven utlyste nyval var Schyman en av de första som var framme och visade beslutsamhet inför en ny valrörelse.

Nyheter 24 - 02 jul 12 kl. 10:26

Nyheter24 utser Sveriges sexigaste politiker


NYHETER24 PÅ PLATS I ALMEDALEN. För tredje året på raken korar Nyheter24 Sveriges sexigaste politiker. ALMEDALEN.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Han är Sveriges femte sexigaste politiker

Han är ung, han är driven, han är överallt. Grön Ungdoms språkrör Lorentz Tovatt lyckas alltid hitta nya sätt att nå ut med sitt och sitt förbunds budskap, om det så är att att trycka in 185 studenter i en enrummare, eller att aprilskämta om att cigarett borde heta cigafel. LÄS MER: Nyheter24 utser Sveriges sexigaste politiker Tovatt är den nya tidens politiker, som anser att möjligheterna är fler än problemen, men som samtidigt kan ryta ifrån och visa stark karaktär när det gäller, som till exempel att kritisera partiledningen.

Nyheter 24 - 09 jul 11 kl. 16:26

Gustav Fridolin - Sveriges 4:e sexigaste politiker


Han är ung och sexig som en puma. Som nytillträtt språkrör för miljöpartiet kirrar han biffen - Gustav Fridolin är Sveriges 4:e sexigaste politiker. Gustav Fridolin är politiker, men har ett förflutet som journalist, författare och folkhögskolelärare.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i TurkcellOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.