Testfakta > Nyheter

Wednesday, 20 November, 23:16

Testfakta - 09 sep 11 kl. 12:38

Stora prisskillnader på studentlitteraturPriset för samma kursbok kan skilja över 70 procent mellan olika nätbokhandlar, visar Testfaktas granskning. Men billigast är ändå en begagnad bok ? om man har tur att komma över en..
Läs mer på Testfakta
Läs mer om:
Testfaktas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora prisskillnader, studentlitteratur
Sydsvenskan - 15 sep 14 kl. 05:30

Studentlitteratur räds inte konkurrenterna

Studentlitteratur i Lund är störst i Sverige på kursböcker. Försäljningen går på högvarv, vd Stefan Persson skräms inte av konkurrensen från uppstickarna.– Det har alltid funnits en andrahandsmarknad, och studenter har alltid kopierat sidor.

Helsingborgs Dagblad - 14 nov 11 kl. 09:15

Studentlitteratur köper skolförlag

Studentlitteratur AB i Lund har förvärvat skolförlaget Aktiv Förskola i Stockholm. Aktiv Förskola har i över 30 år erbjudit förskolorna handböcker med idéer, sånger och lekar. Företaget omsätter årligen närmare en miljon kronor.

Skånskan - 03 sep 19 kl. 15:46

Blev blåst på studentlitteratur

Kävlinge En 30-årig kävlingebo letade efter studentlitteratur på nätet. Hon fick tag på en kvinna, som hade boken hon sökte. Trots att hon swishat 200 kronor kom det ingen bok.

NT - 24 nov 11 kl. 14:08

Stora prisskillnader på Viagra

Det finns stora prisskillnader mellan olika apotekskedjor på läkemedel som inte ingår i läkemedelsförmånen, visar en genomgång av Farmacevtförbundets tidning Svensk Farmaci..

Helsingborgs Dagblad - 11 maj 12 kl. 10:04

Tydliga prisskillnader på el

Indelningen av Sverige i fyra elområden har inneburit tydliga prisskillnader mellan norra och södra Sverige. Skillnaderna bedöms dock minska när Sydvästlänken tas i drift, enligt en analys från Energimarknadsinspektionen (EI)..

Regeringen - 09 jan 13 kl. 13:48

Anna-Karin Hatt tar emot utredning om prisskillnader mellan elområden

I dag tar it- och energiminister Anna-Karin Hatt emot konsult Björn Hagmans redovisning av uppdraget om möjliga åtgärder för att minska skillnader i elpris mellan elområde 3 och elområde 4. Pressträffen startar klockan 11.00 och sänds direkt.

DalaDemokraten - 27 nov 13 kl. 05:50

Små prisskillnader mellan butiker

LUDVIKA Det råder inga stora prisskillnader mellan de tre livsmedelsbutiker i Ludvika som PRO har granskat. Det konstaterar Birgitta Hedin som gästade.

Metro - 26 mar 14 kl. 07:28

Stora prisskillnader för mobilt bredband

Välj rätt mobilt bredband – annars kan du få betala 130 gånger mer. Det är stora prisskillnader....

Kristianstadsbladet - 21 aug 14 kl. 10:05

Stora prisskillnader mellan apotek


Det är stora prisskillnader på receptfria läkemedel mellan olika apotek, visar en kartläggning av HUI Research som ägs av branschorganisationen Svensk Handel. I snitt skiljde det 18 procent mellan högsta och lägsta pris på 51 utvalda produkter. Apotek som enbart säljer på nätet hade lägst priser på alla produkter utom en, pepcid.

Helsingborgs Dagblad - 21 aug 14 kl. 10:08

Stora prisskillnader mellan apotek

Det är stora prisskillnader på receptfria läkemedel mellan olika apotek, visar en kartläggning av HUI Research som ägs av branschorganisationen Svensk Handel. I snitt skiljde det 18 procent mellan högsta och lägsta pris på 51 utvalda produkter. Apotek som enbart säljer på nätet hade lägst priser på alla produkter utom en, pepcid..

UNT - 21 aug 14 kl. 10:05

Stora prisskillnader mellan apotek

Det är stora prisskillnader på receptfria läkemedel mellan olika apotek, visar en kartläggning av HUI Research..

Fler nyheter från Testfakta

Testfakta - 10 jul 14 kl. 14:00

Mest energi från billigt batteri

Har du laddat semesterprylarna med rätt batteri? Testfakta har jämfört vilka märken som ger längst liv till digitalkameran eller barnens spelkonsol..

Testfakta - 04 jul 14 kl. 11:12

Slipp papperskaoset

Räkningar, reklam, papper från förskolan och teckningar. Har högarna börjat ta över ditt hem? Två dagars pappersrens på semestern kan ge sinnesro resten av året..

Testfakta - 27 jun 14 kl. 09:26

Ingen brikett är bra på allt

Vissa briketter går snabbt att tända men håller inte lika länge. Med andra är det tvärtom. Testfaktas test visar också att briketterna innehåller tungmetaller..

Testfakta - 18 jun 14 kl. 15:26

Så renoverar du miljövänligt

Ska du tillbringa semestern bland färgburkar och byggdamm? Börja redan nu med att hitta de minst giftiga och mest miljövänliga alternativen..

Testfakta - 17 jun 14 kl. 16:33

Testfaktas kvalitetsmärkning av sängar

Syftet med Testfaktas kvalitetsmärkning Verified Quality & Performance är att lyfta fram sängar med bra komfortegenskaper och hög kvalitet. Kraven för kvalitetsmärkningen är högt ställda. Sängarna genomgår en rad olika laboratorietester och får inte underprestera i något enskilt testmoment.

Testfakta - 13 jun 14 kl. 10:56

Många gifter i snuset

Att snusa är ingen hälsokur. Under läppen stoppar snusaren en rad farliga ämnen utöver det starkt beroendeframkallande nikotinet. Hur mycket tungmetaller, nitrosaminer och rester av bekämpningsmedel man får i sig beror på vilken prilla man väljer..

Testfakta - 09 jun 14 kl. 14:42

Se över försäkringsskyddet till sommarlovet

När sommarlovet kommer står många barn utan försäkringsskydd om olyckan är framme. Testfakta tipsar om hur du väljer en barnförsäkring som gäller året runt..

Testfakta - 30 maj 14 kl. 10:24

Ny testmetod avslöjar honungsfusket

Två av sju undersökta fabrikat av flytande honung är falska, visar Testfaktas analys. Såväl Coops som Eldorados honung är utspädd med socker..

Testfakta - 25 maj 14 kl. 09:46

Ökat sug efter fluorfri tandkräm

Orolig för innehållet i barntandkrämen? Nu dyker fluorfria alternativ med naturliga ingredienser upp i allt fler butikshyllor. Men tandläkare avråder bestämt.

Testfakta - 16 maj 14 kl. 09:37

Liten skillnad mellan glasen

Priset på glasögonglas skiljer mycket mellan olika kedjor. Men det är inte någon skillnad i kvalitet, visar Testfaktas test..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.