Expressen > Nyheter

Saturday, 16 November, 01:04

Expressen - 11 sep 11 kl. 06:19

Barnen från 11 septemberNEW YORK. De kallas 11 september-barnen och de är alla nio år. Deras mammor var gravida den 11 september 2001 och de skulle aldrig få träffa sina fäder. Papporna dog den dagen i terrorattacken. Men livet går vidare.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
NEW YORK, Peoples, Elizabeth McNeil, Nigel Parry

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Barnenfrån 11 , september
Sydsvenskan - 01 aug 11 kl. 06:30

Att bli kristen kostar både äktenskapet och barnen

Martha Mikhaels blev kristen när hon var 15 år. Men muslimer som byter religion erkänns inte i Egypten. I september dömdes hon och hennes man till femton års fängelse och gick under jorden.

Skånskan - 07 nov 16 kl. 18:48

Föräldrar misshandlade barnen

MALMÖ Föräldrarna misshandlade sina barn upprepade gånger med knytnävar, bälten och sladdar.
Nu står mannen och kvinnan, båda 32 år, åtalade för grov fridskränkning och misshandel. ERWP.

YLE - 28 okt 15 kl. 09:23

Förbundspennan: Ge barnen en bättre framtid – ge dem rätten att idrotta!

När Robert D. Putnam, som är professor i statsvetenskap vid Harvard-universitetet i USA, i slutet av september på det nationella idrottsforumet som hölls i Tammerfors, talade för en fullsatt sal, lyfte han upp segregationen i USA och hur det påverkar alla i samhället. Den amerikanska drömmen, där alla barn har lika möjligheter att nå framgång och lyckas, håller inte.

UT - 03 dec 13 kl. 06:38

Barnen valde hinderbanan

Hinderbanan var populärast när barnen fick välja vad som skulle finnas vid den nya lekplatsen vid sjön. Politikerna i Ulricehamn bestämde sig i september för att det ska byggas en stor lekplats vid sjön.
Lekplatsen byggs ihop med det kommunala bolaget Ulricehamns energi AB, UEAB, och Ulricehamns sparbank.

City - 12 maj 11 kl. 09:30

Här får barnen vip-vård

Foto: Sofia RunarsdotterMamma Lina har varit på privata barnsjukhuset Martina många gånger genom försäkringen hon tecknade för barnen John (bilden) och Ella. Här finns lego, hemliga grottor och knarrande trägolv. ?

Barometern - 31 okt 13 kl. 11:53

Förskollärare kränkte och hånade barnen

?Drar och sliter i barnen, skriker åt dem så de blir rädda.? En förskollärare i Kalmar kommun anklagas för att under längre tid ha kränkt barn.

Kristianstadsbladet - 09 sep 14 kl. 21:05

Rädda Barnen: Vi gav Sidatopp lön


Charlotte Petri Gornitzka fick en lön på 100 000 kronor när hon tillträdde som vikarierande generaldirektör på biståndsmyndigheten Sida 2010.Samtidigt fick hon pengar från hennes tidigare arbetsgivare, den internationella biståndsorganisationen Rädda Barnen. - I den situation som rådde, med att vara vikarie, så fattade jag beslutet att det var rimligt.

BT - 09 sep 14 kl. 21:05

Rädda Barnen: Vi gav Sidatopp lön

Charlotte Petri Gornitzka fick en lön på 100 000 kronor när hon tillträdde som vikarierande generaldirektör på biståndsmyndigheten Sida 2010. Samtidigt fick hon pengar från hennes tidigare arbetsgivare, den internationella biståndsorganisationen Rädda Barnen.- I den situation som rådde, med att vara vikarie, så fattade jag beslutet att det var rimligt.

BT - 09 sep 14 kl. 21:11

Rädda Barnen gav Sidatopp lön

Charlotte Petri Gornitzka fick en lön på 100 000 kronor när hon tillträdde som vikarierande generaldirektör på biståndsmyndigheten Sida 2010. Samtidigt fick hon pengar från hennes tidigare arbetsgivare, den internationella biståndsorganisationen Rädda Barnen. – I den situation som rådde, med att vara vikarie, så fattade jag beslutet att det var rimligt.

Skånskan - 01 mar 17 kl. 15:41

Barnen fördes ut ur landet

lund Mamman lyckades föra sina underåriga barn till sitt hemland utanför Europa. Detta trots att pappan inte gett sitt medgivande.
Nu riskerar passhandläggaren en varning.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Prins Andrew: Jag förbannar mig själv

Brittiska prins Andrew säger att han har svikit kungahuset genom att fortsätta umgås med Jeffrey Epstein, efter att miljardären dömts för sexbrott. – Varje dag förbannar jag mig för det, säger han i en intervju med BBC.  .

Expressen - 30 minuter sedan

Partier vill kalla in försvarsberedningen igen

En fjärdedel av den föreslagna upprustningen av Sveriges försvar går inte att genomföra, skriver DN.Skälet: 55 miljarder kronor fattas och främst drabbas armén. En majoritet av fem riksdagspartier – M, C, L, KD och SD – kräver att Försvarsberedningen återinkallas..

Expressen - 45 minuter sedan

Tidningen: Paret Trump sover i skilda sovrum

De sover i skilda sovrum. Ofta äter de middag på olika håll i Vita huset. Överlag ses de väldigt lite trots att de bor under samma tak.

Expressen - 1 timme sedan

L vill ha mobilfria omklädningsrum

Sedan länge vill Liberalerna ha mobilfria klassrum, men nu utökas mobilförbudet även till omklädningsrummen..

Expressen - 1 timme sedan

Lämnade lägenhet via balkong vid brand

En brand bröt ut i ett flerfamiljshus i centrala Kristinehamn på fredagskvällen.Rökutvecklingen var mycket kraftig i den drabbade lägenheten..

Expressen - 2 timmar sedan

Sofias hyllning till Rädda Barnens kamp

Rädda Barnen fyller 100 år.Då väljer prinsessan Sofia att stämma in i hyllningskören.”Avslutar veckan med att fira organisationen Rädda Barnens 100 år långa kamp för barns rättigheter”, skriver Sofia på prinsparets Instagram..

Expressen - 1 timme sedan

Antisemitiska läroböcker såldes till svenska skolor

Läroböcker med antisemitism och propaganda har sålts till svenska skolor, rapporterar den kristna tidningen Världen idag.Östhammar kommun skriver till Skolverket att Israel och judar kallas ”Satan”.– Det här är helt oacceptabelt i en skola.

Expressen - 2 timmar sedan

Greps för mordförsök efter lägenhetsbråk

En man i 25-årsåldern greps på fredagskvällen som misstänkt för mordförsök efter ett bråk i en lägenhet på Hermodsdal i Malmö..

Expressen - 2 timmar sedan

Dömdes för spioneri – nu släpps han från Ryssland

Norska Frode Berg dömdes för spioneri i Ryssland 2017.Straffet sattes till 14 års fängelse – men redan nu på fredagen har han släppts, rapporterar Dagbladet. Frode Berg uppges ha utlämnats till Litauen i samband med en fångutväxling..

Expressen - 2 timmar sedan

Valpens öra föll av – kvinna döms till böter

En kvinna från Uddevalla döms för brott mot djurskyddslagen, skriver Bohusläningen. Detta efter att en liten valp inte fått vård i tid efter ha skadat ena örat och tappat sin öronlapp.Totalt ska kvinnan betala 2 000 kronor i böter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.