Sydsvenskan > Inrikes

Friday, 22 November, 04:39

Sydsvenskan - 11 sep 11 kl. 06:30

Tågförseningar efter strömavbrottMALMÖ. Det blev spänningslöst på Malmö centralstation klockan 15.40 på grund av en nedriven kontaktledning på personbangården.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Malmöområdet, Citytunneln, MalmÖ, Malmö, Trafikverket, Trafik, Peter Behrman, Hyllie, Lund, Ernst

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tågförseningarefter , strömavbrott
SmålandsPosten - 07 dec 13 kl. 10:19

Olyckor och strömavbrott i Svens spår

Kronobergs län kom relativt lindrigt undan stormen Svens härjningar. Stormen ställde dock till med ett flertal olyckor under fredagen, men inga allvarliga personskador rapporterades. Vid sjutiden igår morse var det totalstopp på E4 vid trafikplats Hornsborg, Hamneda där två lastbilar var inblandade.

Expressen - 08 jun 17 kl. 09:08

Risk för förseningar efter strömavbrott på Arlanda

Ett strömavbrott har drabbat terminal 4 på Arlanda flygplats.Incheckningsdiskarna är drabbade och det finns risk för förseningar i flygtrafiken.– Det blir köer vid incheckningen tyvärr, säger Åsa Öhman, pressansvarig vid Swedavia..

Cornucopia - 13 jan 16 kl. 14:29

Gästinlägg: Strömavbrott Viksjö (Stockholm) 6-7 januari 2016

Nedanstående är ett gästinlägg av Tommy Walfridsson och handlar om ett 22 timmar långt strömavbrotti Viksjö i Stockholm. Fokus är på hur ett lågenergihus uppför sig vid strömavbrott och kallt väder i kontrast mot grannarna.

Intro
Nedanstående beskriver vad som händer vid ett relativt långt strömavbrott (22h) vid för Stockholm väldigt kallt väder (-17C dygnsmedel)

Före strömavbrottet & beskrivning
Området hade två strömavbrott under sommaren/hösten.

Skånskan - 14 aug 13 kl. 12:49

Tågförseningar efter strömavbrott

Ett strömavbrott orsakade störningar i tågtrafiken under onsdagen..

Nyteknik - 08 jul 14 kl. 15:06

Förseningar efter strömavbrott i kanaltunneln

Efter gårdagens strömavbrott då ett tåg med 380 passagerare blev stående i tunneln under Engelska kanalen fortsatte problemen på tisdagen..

GöteborgsPosten - 25 jul 15 kl. 19:44

Strömavbrott orsakade stopp i tågtrafiken

Under kvällen har det varit strömavbrott för alla tåg i Syd- och Västsverige. Felet är nu återställt, men förseningar och hastighetsbegränsningar spökar fortfarande..

Dalarnas tidningar - 21 okt 15 kl. 12:00

Så hanterar samhället ett stort strömavbrott

Under tisdagsmorgonen blev det strömavbrott i Borlänge. Cirka 1.400 abonnenter blev utan el.

DN - 29 apr 18 kl. 09:46

Flygförseningar efter strömavbrott på Schiphol

Storflygplatsen Schiphol utanför Amsterdam i Nederländerna fick stängas en kort stund på den tidiga söndagsmorgonen, sedan ett omfattande strömavbrott slagit ut verksamheten..

Cornucopia - 27 sep 17 kl. 15:49

Prepping: Klarar sig fiberanslutningarna vid strömavbrott?

Forna tiders kopparburnatelefoni (POTS - plain old telephone system) var robust och byggd för krigets krav, rent av en del av svenskt totalförsvar där försvaret skulle koppla in sig. Idag har försvaret ett eget telenät och istället ansluter sig allt fler sina hem till fiber. Men kommer fibern, och med det nödtelefonin alls att fungera vid strömavbrott?

YLE - 05 feb 16 kl. 09:49

Strömavbrott avbryter trafik på ringbanan

Tågen kör inte på avsnittet mellan Vandaforsen och Lejle på ringbanan, orsaken är ett strömavbrott. Dessutom har det varit strömavbrott på två stationer längs ringbanan och ett annat strömavbrott på Helsingfors-Vanda flygplats. Ett elavbrott i ringbanans tunnel har lett till att tågen inte kör på sträckan mellan Vandaforsen och Lejle.

YLE - 13 dec 13 kl. 15:33

Strömavbrott kan bli problematiska för butik

Strömavbrott kan orsaka besvär för butikerna. Längre strömavbrott gör att till exempel djupfrysta livsmedel far illa och måste slängas.
Spela upp klipp på Arenan
Spela upp klipp på Arenan
Stormen Seija som drog över landet natten mellan torsdag och fredag orsakade flera kortare strömavbrott i S-market i Ingå centrum.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Svensk misstänkt i spanskt råndrama

En svensk man i 25-årsåldern har gripits av spansk polis efter ett misstänkt rånförsök på spanska solkusten, enligt tidningen La Vanguardia. Svensken ska ha hotat personalen vid en spelklubb i orten San Pedro Alcántara med en pistolattrapp och försökt t.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Augustinsson skadefri – kan spela i helgen

Efter tre månaders skadefrånvaro är Ludwig Augustinsson återigen redo för spel. Vänsterbackens tyska klubb Werder Bremen låter meddela att den svenske landslagsmannen är tillbaka i fotbollsträning och att han kan göra comeback, och i så fall säsongsdebu.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Stor insats vid brand i brödfabrik

På torsdagskvällen inkom larm om en brand på taket till Pågens bageri i Frölunda i Göteborg. Ett 30-tal brandmän indelade i elva enheter, nio räddningsfordon och två ledningsenheter deltog i släckningsarbetet som vid 22.30-tiden ska vara under kontroll..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Expert: Enorm styrka för rättssystemet

Åtalet mot Israels premiärminister Benjamin Netanyahu beskrivs som en framgång för landets domstolsväsende. Att Netanyahu väljer att framställa det som ett kuppförsök var väntat enligt experter. Åtalet är en seger för det israeliska rättsväsendet konsta.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Ryska friidrottstoppar stängs av

Flera ryska friidrottstoppar har stängts av temporärt av det internationella friidrottsförbundets (IAAF) fristående antidopningsenhet AIU. Anledningen är allvarliga överträdelser mot dopningsreglerna. Bland andra rör det sig om Dmitrij Sjlijachtin och v.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Fula november ger en smak av sopor i munnen

Det känns som att jag går och väntar på något men jag vet inte vad..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Sexåring försvunnen – sökinsats utökas

En stor sökinsats pågår i Färjestaden på Öland sedan en sexårig pojke anmälts försvunnen vid 15-tiden i eftermiddags. Enligt Rickard Lundquist, presstalesperson vid polisregion Syd, finns ingen misstanke om brott och pojken har ingen tidigare historia a.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Mycket i potten för Malmö Redhawks i streckmatch

19.00: Redhawks–Växjö..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Eleverna satte plus och minus på skolpolitikerna

Fem elevrådsordföranden satt på åhörarläktaren och lyssnade på de folkvalda..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Real Madrid-stjärnan tappade hantel – bröt tå

Så har ännu en fotbollsspelare råkat ut för en skada som kan sorteras in under kategorin "bisarr". Den här gången handlar det om Real Madrid-yttern Lucas Vázquez, som bröt tån efter att ha tappat en hantel på foten i samband med extraträning i gymmet. D.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.