Sydsvenskan > Kultur

Wednesday, 20 November, 03:04

Sydsvenskan - 11 sep 11 kl. 06:30

DollarnVilket betyder uppt fr weekend- och shoppingresor till New York..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dollarn
VA - 05 maj 11 kl. 11:00

Dollarn riskerar nytt ras

5 maj Den svenska kronan har som de flesta känner till stärkts kraftigt gentemot den amerikanska dollarn sedan mitten av 2010, och USD/SEK noteras just nu på väldigt låga nivåer. I dagsläget runt 6 kronor. Det är i ungefär samma regioner som dollarn bottnade 2008, och vad vi kan avläsa av graferna samt den amerikanska centralbankens fortsatta penningpolitik verkar ett troligt scenario att dollarn nu har nått en tillfällig botten.

Dagens PS - 29 dec 17 kl. 12:52

Dollarn nära sitt sämsta år sedan 2003

Har rasat nästan 10 procent i år. Dollarn är på god väg mot sitt sämsta år sedan 2003 i takt med att valutan fortsätter att tappa även under fredagen, skriver Marketwatch. ICE US Dollar Index som mäter dollarn mot en korg bestående av sex andra stora valutor är ned 0,4 procent på fredagen.

BT - 24 okt 14 kl. 14:26

Dollarn tog miljard för Ericsson

Ericssons vinst för tredje kvartalet stannade på 3,7 miljarder kronor, sämre än förväntningarna, och aktiekursen backade. Valutakurserna har gett Ericsson finansiell motvind, enligt vd Hans Vestberg.Valutaeffekterna blev det stora numret på Ericssons presskonferens efter en delårsrapport med överraskande starka försäljningsiffror, samtidigt som vinsten blev lägre än väntat.

VA - 08 jul 11 kl. 15:14

Räntor och dollarn faller

8 juli Amerikanska statsobligationsräntor sjönk efter sysselsättningsrapporten för juni, samtidigt som dollarn försvagades. Antalet sysselsatta utanför jordbrukssektorn steg med 18.000 personer i juni, väntat var +105.

VA - 10 aug 11 kl. 07:17

Räntan och dollarn hålls nere

10 augusti "Marknaden ville att Fed skulle vidkänna de svagare utsikterna, vilket de gjorde. Feds explicita utlåtande till mitten av 2013 har medfört prisrörelser", sade Priya Misra, USA-räntestrategichef på Bank of America Merrill Lynch i New York, till Bloomberg News. Tidigt svensk morgon hade räntan på amerikansk tvåårig statsobligation tickat ned 9 punkter till 0,18 procent, från tisdagens stängning av den svenska räntemarknaden.

Kristianstadsbladet - 31 aug 14 kl. 13:05

Dollarn gör New York dyrare

Dollarn har blivit rejält dyrare det senaste halvåret. Delvis är det Riksbankens fel.Och dollarn kommer snart att bli ännu dyrare, spår SEB.

Trelleborgs Allehanda - 31 aug 14 kl. 13:05

Dollarn gör New York dyrare

Dollarn har blivit rejält dyrare det senaste halvåret. Delvis är det Riksbankens fel.Och dollarn kommer snart att bli ännu dyrare, spår SEB.

BT - 31 aug 14 kl. 13:05

Dollarn gör New York dyrare

Dollarn har blivit rejält dyrare det senaste halvåret. Delvis är det Riksbankens fel. Och dollarn kommer snart att bli ännu dyrare, spår SEB.

Helsingborgs Dagblad - 05 jan 15 kl. 08:11

Dollarn mot nya höjder

Dollarn skenar mot nya höjder. Bara sedan dagen före nyårsafton har dollarn blivit 20 öre dyrare och kostar nu 7:96 kronor. Även mot euron noteras dollarn på den högsta nivån på nästan nio år.

BT - 05 jan 15 kl. 08:09

Dollarn mot nya höjder

Dollarn skenar mot nya höjder. Bara sedan dagen före nyårsafton har dollarn blivit 20 öre dyrare och kostar nu 7:96 kronor. Även mot euron noteras dollarn på den högsta nivån på nästan nio år.

BT - 05 jan 15 kl. 09:21

Börsen faller och dollarn stiger

Stockholmsbörsen faller i den inledande halvdagshandeln, i linje med de ledande Europabörserna. Efter cirka tio minuters handel ligger OMXS-index på minus 0,3 procent. Sämsta branschindex är oljesektorn.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Misstänks ha smugglat öl för miljonbelopp

Två personer i Malmö är misstänkta för grov smuggling efter att ha fört in stora mängder alkohol i Sverige. – Det är tiotusentals flak med öl. Det är miljonbelopp vi pratar om, säger Michael Nelander, regionchef vid Tullverket, till Sydsvenskan.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Ny forskarskola ska bistå lärarutbildningar

Vetenskapsrådet har tilldelat Karlstads universitet 40 miljoner kronor till forskning om hur ämneskunskap effektivare kan användas i undervisning. Anslaget finansierar tio doktorandtjänster, och på sikt är förhoppningen att forskningen ska bidra till fö.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Tränarbyte hos succélaget BK Olympic

Tränaren Anders Grimberg lämnar Malmöklubben..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Nordiska ministrar enas om krismekanism

De nordiska försvarsministrarna har kommit överens om att skapa en så kallad kriskonsultationsmekanism. Den ska kunna aktiveras vid spända säkerhetslägen, konflikter och naturkatastrofer, uppger försvarsminister Peter Hultqvist (S) i samband med Nordefc.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Nu blir fotbollspappan trygghetsambassadör i Vellinge

Räddades av idrotten som ung. Nu vill han hjälpa andra..

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Inbrott i omklädningsrum

Polisens farhåga blev sann – fler liknande brott..

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Emiraten vill köpa mer av Saab

Förenade arabemiraten är intresserat av att köpa mer av försvarskoncernen Saabs flygburna övervakningssystem Global Eye. I samband med flygmässan i Dubai har Förenade arabemiraten uttryckt en önskan om att göra en tilläggsorder gällande systemet, enligt.

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Garage hamnar på topplistan över världens bästa burgare

Tredje bästa hamburgaren i Sverige hittar du i Höganäs..

Sydsvenskan - Igår: 23:07

Succédebut för Svanberg: ”Jag hade flyt”

I sin första landskamp blev det både mål och hörnassist..

Sydsvenskan - Igår: 21:43

Klartecken för hemlig dataavläsning

Regeringens förslag om hemlig dataavläsning får klartecken av Lagrådet. Det innebär att polisen snart får möjlighet att gå in i brottsmisstänktas datorer och mobiler för att komma åt krypterad information. Enligt Lagrådets bedömning är underlaget som re.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.