Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 12 November, 03:57

Helsingborgs Dagblad - 11 sep 11 kl. 06:31

På kryss i Sundet 12 - 18 septemberDetta blir årets sista avsnitt av "På kryss i Sundet". En handfull kryssningsfartyg kommer att dyka upp sporadiskt i våra vatten under slutet av september och början av oktober. Dessa kommer jag att lista nästa vecka. På onsdag, klockan åtta, kommer M/S Marco Polo att lägga till vid kaj i Spannmålshamnen..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Sundet, , Marco Polo, Spannmålshamnen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: kryssi , Sundet12 18 , september
Helsingborgs Dagblad - 04 sep 11 kl. 06:26

På kryss i Sundet 5 - 11 september

Nästa söndag, den 11 september vid 19.30-tiden, passerar MSC Cruises MSC Poesia Helsingborg på sin väg norrut i Sundet. Kryssningen som startade i Kiel är en 18-nätters till Nordamerika.

Helsingborgs Dagblad - 28 aug 11 kl. 06:21

På kryss i Sundet 29 augusti - 4 september

På tisdagskväll vid 19.30-tiden passerar norsk/brittiska Fred Olsen Cruise Lines M/S Boudicca Helsingborg på sin väg norrut i Sundet. Detta linjesköna kryssningsfartyg med klipperstäv är inne på sitt femte år under rederiets Bahamasflagg och genomgick i januari en stor renovering av framför allt hytterna och gymmet..

Helsingborgs Dagblad - 09 sep 12 kl. 06:06

På kryss i Sundet 10 - 16 september

M/S Astor i Sundet den 30 juni i år..

Helsingborgs Dagblad - 23 sep 12 kl. 06:11

På kryss i Sundet 24 - 30 september

 M/S Norwegian Sun i Öresund. Tidigt på söndagsmorgonen, runt halvfem, väntas M/S Norwegian Sun vara i höjd med Helsingör. Samma kväll går hon norrut i Sundet och beräknas passera Helsingborg vid 18.

Helsingborgs Dagblad - 28 aug 16 kl. 07:00

På kryss i Sundet 29 augusti – 4 september

Musica sjunger på sista versen i Sundet, nu väntar varmare vatten..

Helsingborgs Dagblad - 13 maj 12 kl. 06:11

På kryss i Sundet 14 - 20 maj

M/S Costa Deliziosa i Sundet. På onsdag morgon, vid halv sex-tiden, går Costa Cruises M/S Costa Deliziosa söderut i Sundet och på kvällen går hon norrut och passerar Helsingborg vid 18.30-tiden.

Helsingborgs Dagblad - 01 maj 11 kl. 06:06

På kryss i sundet 2-8 maj

På tisdag morgon, vid femtiden, väntas M/S Vision Of The Seas vara i höjd med Helsingör. Samma kväll går hon norrut i Sundet och väntas passera Helsingborg vid 18.30-tiden.

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 11 kl. 06:26

På kryss i Sundet 13 - 19 juni

M/S Silver Whisper i Sundet sommaren 2010. På måndag kväll går fem kryssningsfartyg norrut i Sundet. Mellan halv sju och halv nio passerar Norwegian Sun, Celebrity Constellation, Jewel of the Seas, Crystal Serenity och Gemini Helsingborg.

Helsingborgs Dagblad - 06 maj 12 kl. 06:01

På kryss i Sundet 7 - 13 maj

Queen Victoria i Sundet. På lördag morgon, runt halv sex, väntas brittiska Cunards minsta fartyg M/S Queen Victoria vara i höjd med Helsingör. Samma kväll går hon norrut i Sundet och beräknas passera Helsingborg vid 19.

Helsingborgs Dagblad - 15 jul 12 kl. 06:06

På kryss i Sundet 16 - 22 juli

Arcadia och Hamlet mötes i Sundet på nationaldagen i år.   Tidigt på fredagsmorgonen, vid halv sjutiden, går P&O Cruises M/V Arcadia söderut i Sundet. Senare på kvällen stävar fartyget norrut och väntas passera Helsingborg runt 18.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Explosion vid garageuppfart

Strax före midnatt larmades polis och räddningstjänst till en bostad i Hässleholms kommun efter att något exploderat på en uppfart till ett hus, skriver Kristianstadsbladet. – Nationella bombskyddet har kallats dit för att göra en första bedömning. Och.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Fortsatt börsnervositet kring Hongkong

Börserna i Japan och Kina har öppnat med små rörelser, nervösa efter måndagens fall som utlöstes bland annat av förvärrade våldsamheter på gatorna i Hongkong. Nikkei-index i Tokyo var efter några timmars handel i stort sett oförändrat, medan Topix backa.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Tre gripna misstänkta för grov misshandel

Tre personer har gripits misstänkta för grov misshandel vid en campingplats i Umeå, uppger polisen. Polisen larmades vid 21-tiden på måndagskvällen och en person fördes till sjukhus. – Hur allvarligt skadad personen som fördes till sjukhus är kan jag in.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Vanligare med hot mot universitetspersonal

Antalet allvarliga hot både mot andra studenter och mot universitetspersonal vid Göteborgs universitet har blivit vanligare, rapporterar SVT Nyheter. – De senaste tre åren har antalet händelser, som är så allvarliga att vi på säkerhetsavdelningen måste.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tårgas mot protester i Hongkong

Polis i Hongkong har avfyrat tårgas mot studenter vid City University i Kowloon, dagen efter det att en demonstrant blev skjuten och en man sattes i brand under oroligheterna i staden. En del kollektivtrafik ligger nere, vägar är avstängda och universit.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Bolivias armé hjälper polisen

Bolivias väpnade styrkor hjälper polisen att upprätthålla ordningen i landet, efter rapporter om fortsatta oroligheter när anhängare till den avgångne presidenten Evo Morales protesterar på gatorna, meddelar försvarschefen Williams Kaliman. Att armén be.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

”Otroligt farligt” brandläge

Brandläget i östra Australien beskrivs av premiärminister Scott Morrison som "otroligt farligt". Tiotals terrängbränder rasar på olika håll, inklusive nära femmiljonersstaden Sydney. – I går kväll vid 22-tiden fick vi besked att sonens förskola är stäng.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Bil började brinna på Ramlösagården

Vid midnatt började en bil brinna på Gustavslundsvägen..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Bilbrand i närheten av skola i Ljungbyhed

En bil började brinna intill en skola i Ljungbyhed..

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Tv-profil avskedas efter utspel om nyanlända

Den frispråkige kanadensiske tv-profilen Don Cherry har avskedats av tv-kanalen Sportsnet. Anledningen är hockeyexpertens uttalanden om nyanlända i direktsändning. Den kanadensiske tv-profilen Don Cherry har varit ett regelbundet inslag i kanadensiska ".Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.