SvD > Inrikes

Saturday, 16 November, 03:11

SvD - 11 sep 11 kl. 04:21

Plan tvingades nödlanda på SkavstaEtt flygplan tillhörande lågprisbolaget Ryanair tvingades på lördagsmorgonen nödlanda på Skavsta utanför Nyköping, sedan en av planets motorer slutat fungera..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Skavsta, Ryanair, Nyköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Plan, tvingades, nödlanda, Skavsta
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

SAS-plan tvingades nödlanda i USA

Ett SAS-plan som var på väg från New York till Köpenhamn tvingades nödlanda under onsdagen. Efter att rök vällt ut ur förarhytten så fick planet, med 230 passagerare och 12 besättningsmän, gå ner på flygplatsen i Bangor i delstaten Maine, uppger The Bangor Daily News.Landningen ska ha gått bra och det finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats.

Expressen - 07 dec 12 kl. 18:27

Plan tvingades nödlanda i Malmö

MALMÖ/STURUP. Ett av Malmö Aviations plan från Sturup till Stockholm fick motorfel efter en halvtimmes flygning och tvingades nödlanda. - Det blev aldrig panik men väldigt tyst på planet.

SVT - 24 mar 17 kl. 14:46

SAS-plan tvingades nödlanda

Ett SAS-plan på väg från München till Oslo tvingades nödlanda kort efter att det lyft eftersom en motor slutade fungera, skriver NRK..

DN - 24 mar 17 kl. 16:14

SAS-plan tvingades nödlanda i München

Ett SAS-plan på väg från München till Oslo tvingades nödlanda under fredagseftermiddagen.  .

Expressen - 03 dec 17 kl. 13:56

SAS-plan tvingades nödlanda – kapten sjuk

Ett SAS-plan tvingades under söndagsförmiddagen att nödlanda på Ronneby flygplats.Flygplanet var på väg från Arlanda till Ronneby, uppger Aftonbladet. .

Expressen - 21 apr 14 kl. 02:15

Malaysia Airlines-plan tvingades nödlanda

Ett flygplan från Malaysia Airlines, med 166 människor ombord, tvingades nödlanda på måndagen. Flighten MH192 till Bangalore i Indien avbröts och planet återvände till Kuala Lumpur efter upptäckten att ett däck hade skadats vid starten..

Expressen - 07 jul 14 kl. 19:30

Plan tvingades nödlanda vid Uppsala

Ett mindre flygplan tvingades nödlanda väster om Uppsala vid 18-tiden på måndagen, skriver unt.se. Planet, ett ultralätt flygplan, hade drabbats av motorproblem och ville gå ner på en åker..

GöteborgsPosten - 03 nov 15 kl. 22:06

Plan tvingades nödlanda på Sturup

En man försökte sparka in dörren till cockpit på 10 000 meters höjd. Flygplanet tvingades nödlanda på Sturups flygplats utanför Malmö..

DN - 06 feb 16 kl. 05:38

Plan tvingades nödlanda i Skellefteå

Ett passagerarplan som var på väg till Vilhelmina tvingades nödlanda i Skellefteå efter ett larm om roderfel, skriver tidningen Norran..

GöteborgsPosten - 06 feb 16 kl. 03:57

Plan tvingades nödlanda i Skellefteå

Ett passagerarplan som var på väg till Vilhelmina tvingades nödlanda i Skellefteå efter ett larm om roderfel, skriver tidningen Norran..

SvD - 14 nov 16 kl. 08:20

Plan tvingades nödlanda

Ett flygplan med motorproblem tvingades nödlanda på Sundsvall Timrå airport strax innan sju imorse, rapporterar Sundsvalls tidning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.