SvD > Inrikes

Friday, 22 November, 03:58

SvD - 10 sep 11 kl. 23:26

20-30 ungdomar i bråk20-30 ungdomar från två grupper deltog på lördagskvällen i ett bråk vid Slussen i Stockholm..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Slussen, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 20-30, ungdomari , bråk
Cornucopia - 05 aug 14 kl. 16:16

67 580 fler ungdomar i arbete under sedan alliansen tog makten

Sedan alliansregimen tog makten i Sverige förvärvsarbetar 67 580 fler ungdomar än under Göran Perssons gamla socialistregim. Att ungdomsarbetslösheten procentuellt sett ökat beror på det tidiga 90-talets sk babyboom och den regim som tar över i september kommer automatiskt lösa den procentuella ungdomsarbetslösheten i takt med att babyboomens barn blir äldre än 25 år.

Mycket av detta inlägg är en upprepning av förmiddagens inlägg, men detta är så viktigt att det förtjänar ett separat inlägg.

Dagen - 18 apr 12 kl. 03:00

Initiativ som lockar ungdomar till kyrkan

Tidigare hade syrisk-ortodoxa kyrkan i Sverige svårt att locka ungdomar. Men de senaste tio åren har riksorganisationen Ungdomsinitiativet börjat vända trenden och lyckats få fler ungdomar intresserade av sin tro och tradition.

På kyrktorget till S:t Jakob där skärtorsdagens mässa just avslutats står några av S:t Jakobs ungdomar och delar ut flyers för att informera om särskilda aktiviteter för ungdomar i kyrkan.

Cornucopia - 19 apr 15 kl. 09:06

"Bostadsbristen" - Svenska ungdomar flyttar hemifrån först i EU - och allt tidigare

Svenska ungdomar flyttar hemifrån först i EU, vid i snitt 19.6 års ålder. Ungdomarna flyttar dessutom hemifrån allt tidigare, vilket går rakt emot det eviga tjatet om "bostadsbrist".

Skånskan - 22 maj 18 kl. 05:00

De vill ge ungdomar med problem en andra chans

fogdaröd Ungdomar med psykisk problematik döms ofta ut och har svårt att komma tillbaka till ett normalt liv. Det vill vårdföretaget Fogdaröd ändra på. Därför har man öppnat ett nytt HVB-hem för ungdomar.

Cornucopia - 10 nov 17 kl. 14:31

Betalkort för ungdomar fungerar inte på nätet

Tydligen fungerar inte ungdomars betalkort i annat än sk onlineterminaler i fysiska butiker. Detta då enligt banken "ungdomar under 18 inte får ingå avtal på nätet". Detta betyder t ex att ungdomar inte kan använda kollektivtrafikens appar, eller för den delen köpa spel, musik, filmer eller prenumerationstjänster som Spotify eller Netflix utan tillgång till föräldrarnas betalkort.

Cornucopia - 11 aug 14 kl. 10:49

(s) vill att ungdomar ska starta vuxenlivet med 25 000 i skulder

Socialdemokraterna med Stefan Löfvén i spetsen vill att ungdomar ska starta vuxenlivet med 25 000 i skulder (Gota Media/BT). Detta genom att erbjuda statliga lån för att ungdomar ska ta körkort för lånade pengar, eller som det också kallas: ren och skär farlig populism.

Antagligen är det Metallfacket som ligger bakom här, oroade över att den minskande andelen ungdomar som tar körkort leder till lägre bilförsäljning och färre jobb på Volvo.

YLE - 16 okt 15 kl. 09:30

Var får ungdomar vara?

På senaste tiden har det kommit många klagomål från politiker och vuxna angående den stora mängd ungdomar som driver runt på Vasas gator och torg. Men var får och kan ungdomar egentligen vistas? Det rätt nybyggda ABC i Stenhaga har blivit en populär samlingsplats för ungdomar, men bland annat personalen har uttryckt ett starkt missnöje med att ett tiotal ungdomar samlas vid bensin- och servicestationen kvällstid.

Kristianstadsbladet - 11 maj 12 kl. 08:57

Fler ungdomar använder knark

Foto: Scanpix
Fler ungdomar i Kristianstad använder narkotika. Användningen både ökar och sprider sig, är fältgruppens erfarenhet.
Fältgruppen är bekymrad.

Skånskan - 14 jan 16 kl. 14:00

Nya satsningar ger fler ungdomar jobb

Ystad Arbetsförmedlingens nya satsningar ger fler ungdomar jobb i Ystads kommun, bland annat genom utbildningskontrakt och traineejobb och samverkan med kommunerna i sydost.Satsningen på ungdomar90-dagarsgarantin är en målsättning om att ingen ungdom ska vara arbetslös mer än 90 dagar. Ungdomars tid som arbetslösa kortas successivt och garantin ska uppnås 2018.

Dagensanalys.se - 09 jul 18 kl. 09:40

Alarmsiffror: Hälften av Sveriges ungdomar utsatta för nätmobbning

Mer än två femtedelar av landets 12 till 17-åringar uppger att de någon gång utsatts för mobbning eller elakheter på nätet. Sju av tio känner samtidigt någon som blivit utsatt för nätmobbning. Det visar den färska undersökningen Ung online som genomförts av Cybercom.

UT - 21 maj 13 kl. 07:28

Förslag om feriejobb för nyanlända ungdomar

Antalet kommunala feriearbeten för ungdomar bör utökas. Därmed kan några platser erbjudas nyanlända ungdomar. Det är socialdemokratiska fullmäktigegruppen i Ulricehamn som i en motion till kommunfullmäktige lägger förslaget.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.