SVT > Videos

Friday, 22 November, 13:14

SVT - 10 sep 11 kl. 20:12

Anhöriga minns terrordöda i Washington DCI morgon är det ju på dagen 10 år se'n terrorattackerna mot USA inträffade. Utanför ett av terroristernas mål - det amerikanska försvars-högkvarteret Pentagon - finns nu en permanent minnesplats. Dit söker sig många anhöriga till de nära 200 personer som miste livet i den attacken....
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Washington DC, USA, Pentagon

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anhöriga, minns, terrordödai , WashingtonDC
SR - 26 mar 14 kl. 02:08

Anhöriga till saknade efter jordskred börjar förlora hopp

I delstaten Washington i nordvästra USA är antalet saknade efter ett omfattande jordskred i lördags fortfarande minst 176..

Sydsvenskan - 19 dec 15 kl. 08:39

Obama mötte terroranhöriga

USA:s presidentpar Barack och Michelle Obama har mellanlandat i Kalifornien för att träffa anhöriga till terroroffer efter dådet i San Bernardino.Mötet på Indian Springs High School varade i nära tre timmar.Efteråt sade presidenten att människorna han mött representerar den styrka, enighet och kärlek som finns i området och i hela landet.

Helsingborgs Dagblad - 19 dec 15 kl. 08:39

Obama mötte terroranhöriga

USA:s presidentpar Barack och Michelle Obama har mellanlandat i Kalifornien för att träffa anhöriga till terroroffer efter dådet i San Bernardino.Mötet på Indian Springs High School varade i nära tre timmar.Efteråt sade presidenten att människorna han mött representerar den styrka, enighet och kärlek som finns i området och i hela landet.

BT - 13 mar 14 kl. 08:21

Nya teorier om det försvunna planet

Spaningsplan skickades återigen till Sydkinesiska havet i dag, där kinesiska satelliter fotograferat tre stora föremål, men utan resultat. Och medan anhöriga väntar på besked växer deras misstankar om att myndigheterna döljer något.Fem dagar har nu gått sedan olycksplanet spårlöst försvann, med 239 personer ombord, på väg från Kuala Lumpur till Peking.

BT - 13 mar 14 kl. 10:02

Försvunnet plan kan ha flugit länge

Det plan som försvann över Sydkinesiska havet kan ha flugit i fyra timmar till, visar data som sänts från motorerna. Och medan anhöriga väntar på besked växer deras misstankar om att myndigheterna döljer något.Fem dagar har nu gått sedan olycksplanet spårlöst försvann, med 239 personer ombord, på väg från Kuala Lumpur till Peking.

BT - 26 nov 14 kl. 15:42

Browns familj kan stämma myndigheter

Det blev inget åtal mot polisen som sköt ihjäl deras son Michael Brown i Ferguson i USA. Men familjen kan välja en annan väg - en civil stämning. Liknande fall har gett anhöriga stora summor.

YLE - 16 sep 17 kl. 05:03

Ilkka Kanerva reser sig alltid efter nederlagen – sätter nytt rekord i riksdagen

Riksdagsledamoten Ilkka Kanerva sätter på lördag ett nytt rekord. På lördag har han suttit längre än någon annan i riksdagen. Han går därmed förbi Johannes Virolainen som innehade det gamla rekordet.

BT - 12 nov 13 kl. 09:22

Dödssiffrorna stiger i tyfonens spår

Omfattningen av katastrofen i Filippinerna var på tisdagen ännu oklar, men FN varnar för kraftigt stigande dödssiffror. Enbart i staden Tacloban rapporteras 10 000 döda. – Vi väntar oss det värsta, sade John Ging, chef för FN:s humanitära insats.

Cornucopia - 13 aug 14 kl. 15:23

USA:s marinkår rustar upp i Norge - stridsvagnar ersätter terrängbilar

USA:s marinkårs förutplacerade utrustning i bergrummen i Tröndelagen i Norge rustas nu upp kraftigt. Lättare fordon ersätts nu av stridsvagnar och stridsfordon, något man inte såg ens under kalla kriget.

Bjugnbergrummen.

Kristianstadsbladet - 17 aug 14 kl. 18:56

Över 1 000 kvinnor tillfångatagna

Fler än 1 000 kvinnor hålls fångna av Islamiska staten i norra Irak och lockas med frihet om de konverterar till islam. Efter flera dagars strider uppgavs kurdiska styrkor ha tagit över kontrollen över den viktiga vattenkraftsdammen utanför Mosul.
Uppgifterna kommer från den USA-baserade aktivistgruppen Sinjar Crisis Group som har lyckats sammanställa en lista med 1 074 namn.

BT - 17 aug 14 kl. 20:20

Kurdiska styrkor återtog viktig damm

Efter flera dagars hårda strider mot jihadister erövrade kurdiska styrkor den viktiga vattenkraftsdammen utanför Mosul. Jihadisterna håller fler än tusen kvinnor fångna i norra Irak och kräver att de konverterar till islam.Kurdiska styrkor uppgavs på söndagen ha återtagit den strategiskt viktiga kraftverksdammen utanför Mosul, rapporterar nyhetsbyrån AFP.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.