SVT > Videos

Sunday, 17 November, 21:45

SVT - 10 sep 11 kl. 20:10

Israels ambassad i Kairo stormadIsraels ambassad i Kairo stormades av demonstranter sent igr kvll. Tre personer dog och uppemot 1000 mnniskor skadades under kravallerna..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Israels, ambassadi , Kairo, stormad
Sydsvenskan - 09 sep 11 kl. 21:32

Israels ambassad attackerad

Foto: Amr Nabil/AP
Demonstranter rev i dag delvis en skyddsmur runt Israels ambassad i Kairo. Relationerna är spända sedan egyptiska poliser nyligen dödats i en aktion som israeliskt stridsflyg utförde mot Gazaremsan.
Omkring 1 000 demonstranter gav sig på fredagen på och rev delar av en skyddsmur kring Israels ambassad i Kairo.

Nyhetskanalen - 09 sep 11 kl. 16:53

Israels ambassad attackerad i Kairo

Omkring 1 000 demonstranter gav sig på fredagen på och rev delar av en skyddsmur kring Israels ambassad i Kairo..

NT - 10 sep 11 kl. 05:42

Israels ambassad i Kairo stormades

Hundratals egyptier stormade på fredagen Israels ambassad i Kairo. Ambassadören lämnade landet och USA:s president manade Egypten att skydda beskickningen..

Aftonbladet - 10 sep 11 kl. 06:23

Israels ambassad i Kairo stormades

Gatustrider skakar Kario ? hundratals egyptier intog i natt Israels ambassadAmbassadören flyr ? USA:s president i kontakt med länderna..

SVT - 10 sep 11 kl. 09:23

Israels ambassad stormas i Kario

Flera hundra egyptier stormade Israels ambassad i Kairo.

Cornucopia - 16 maj 17 kl. 16:53

Israels ambassadör: Svenska Institutets censur och dubbla måttstockar inte förvånande

Israels Sverigeambassadör Isaac Bachman uttalar sig nu i ett svar till bloggen att han inte är förvånad över att svenska regeringen via Svenska Institutet censurerat israels ambassadör och utrikesdepartement på Twitter, samt konstaterar att det är ett häpnadsväckande exempel på dubbla måttstockar.
Sveriges utrikesminister Margot Wallström (s) är ytterst ansvarig för UD och Svenska Institutet.
Israels ambassad och ambassadör Isaac Bachman kommenterar nu i ett svar till bloggen Svenska Institutets blockering av ambassadören från det officiella svenska Twitterkontot @sweden.

YLE - 04 dec 12 kl. 20:14

Israels ambassadör kallades in

Israels ambassadör i Finland kallades i dag till utrikesministeriet. Ambassadören kallades in för att höra Finlands besvikelse över Israels beslut att bygga fler bosättningar på Västbanken. Statssekreterare Pertti Torstila delgav ambassadör Dan Ashbel Finlands djupa besvikelse över det israeliska beslutet - och farhågor kring vad det kan tänkas betyda för fredsprocessen.

Cornucopia - 16 maj 17 kl. 08:22

Svenska Institutet målar ut riksdagsledamöter och Israels ambassadör som näthatare och nynazister

Svenska Institutets (SI) blocklista för det officiella @sweden-kontot ska innehålla näthatare, nynazister och porrbotar. På listan hittas dock svenska riksdagsledamöter och Israels ambassadör till Sverige, Isaac Bachman. Det ser alltså ut som att dessa pekas ut som näthatare och nynazister av en svensk myndighet.

Sydsvenskan - 26 maj 15 kl. 15:45

Israels ambassadör kritiserar kurs

Israels ambassadör Isaac Bachman kritiserar en kurs vid Lunds universitet som han anser är för ensidig. Kursen handlar om Israel- och Palestinakonflikten och ges vid Centrum för mellanösternstudier i Lund.Ambassadören anser att kursplanen är partisk och inte ger plats för israeliska perspektiv.

Helsingborgs Dagblad - 26 maj 15 kl. 15:45

Israels ambassadör kritiserar kurs

Israels ambassadör Isaac Bachman kritiserar en kurs vid Lunds universitet som han anser är för ensidig. Kursen handlar om Israel- och Palestinakonflikten och ges vid Centrum för mellanösternstudier i Lund.Ambassadören anser att kursplanen är partisk och inte ger plats för israeliska perspektiv.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.