SVT > Videos

Thursday, 14 November, 06:52

SVT - 10 sep 11 kl. 19:45

Axel Holmström om Västerbottens finalplatsIntervju med målskytten Axel Holmström efter att Västerbotten säkrat finalplatsen i TV-Pucken genom seger mot Stockholm Röd.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Holmström, Västerbottens, Axel Holmström, Västerbotten, TV-Pucken, Stockholm Röd

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Axel, Holmströmom , Västerbottens, finalplats
YLE - 05 mar 17 kl. 07:06

De gåtfulla runorna i Vörå I: Österbottens första viking

En finskhetskonspiration bland ledande vetenskapsmän – eller en svenskhetskonspiration bland österbottniska bönder och intellektuella? En brottsanmälan mot en amatörarkeolog – och en JO-anmälan mot en avdelningschef på Museiverket. I en tredelad artikelserie berättas historien om några stenristningar som antingen skriver om historien, eller också är Svenskfinlands mest fantastiska fall av historieförfalskning.

Sydsvenskan - 14 apr 13 kl. 13:29

Missade finalplats i Final Four

Eos var snudd på uträknat men reste sig och var nära att ta sig till final i Final Four. Med ett par minuter kvar låg man under med bara fem poäng, men Täby höll undan och vann med 104?92 (28?

Västerbottens Folkblad - 26 okt 14 kl. 23:00

Västerbottens gruvor viktiga

Gruvnäringen i Västerbotten är mycket viktig att bevara, och det är viktigt att den expanderar, skriver Roland Antonsson och Ola Holmström från IF Metalls gruvsektion. Debattens vågor går höga här i länet när det gäller gruvnäringen. Vi vill framhålla att möjligheterna att skapa nya jobb finns bland annat i vår bransch.

Sydsvenskan - 27 aug 15 kl. 06:05

Finalplats Ståhls födelsedagspresent

Diskuskastaren Daniel Ståhl kunde inte ha gett sig själv en bättre present på 23-årsdagen. Ett kvalkast på 62,66 räckte hela vägen till final i friidrotts-VM i Peking.— Det var jäkligt kul, vilken power jag hade, säger Ståhl.

Helsingborgs Dagblad - 27 aug 15 kl. 06:05

Finalplats Ståhls födelsedagspresent

Diskuskastaren Daniel Ståhl kunde inte ha gett sig själv en bättre present på 23-årsdagen. Ett kvalkast på 62,66 räckte hela vägen till final i friidrotts-VM i Peking.— Det var jäkligt kul, vilken power jag hade, säger Ståhl.

YLE - 08 maj 15 kl. 09:33

KAJ utsedda till årets österbottningar

Humorgruppen KAJ är Årets österbottningar år 2015. Priset överräcktes till vinnarna i samband med Österbottens förbunds landskapsfullmäktigemöte. KAJ har blivit populär såväl i Finland som i Sverige med sin musik och sina sketcher.

YLE - 12 apr 16 kl. 06:41

KAJ kammade hem kulturfondens stipendium

Bildkonstläraren Albert Braun, redaktören för lokalhistorik Börje Sidbäck och humorgruppen KAJ kammade hem de största österbottniska stipendierna i Svenska kulturfondens utdelning. Albert Braun som är lärare på yrkeshögskolan Novias utbildning i bildkonst får Österbottens svenska kulturfonds pris på 10 000 euro. Braun belönas för att ha gett en lång rad av våra bästa bildkonstnärer en god bas för deras konstnärskap.

YLE - 12 apr 16 kl. 06:41

KAJ fick både pris och stipendium

Bildkonstläraren Albert Braun, redaktören för lokalhistorik Börje Sidbäck och humorgruppen KAJ kammade hem de största österbottniska priserna i Svenska kulturfondens utdelning. Albert Braun som är lärare på yrkeshögskolan Novias utbildning i bildkonst får Österbottens svenska kulturfonds pris på 10 000 euro. Braun belönas för att ha gett en lång rad av våra bästa bildkonstnärer en god bas för deras konstnärskap.

YLE - 01 feb 14 kl. 10:32

Humorgruppen KAJs pjäs är slutsåld

Pjäs elo pjas - De e frågan. Svaret lyder: Slutsåld! Det är dags för Österbottens stora favoriter Kevin Holmström, Axel Åhman och Jakob Norrgård att göra show på en proffsscen.

YLE - 03 feb 17 kl. 05:09

Stort behov av svenskspråkig kanslipersonal vid tingsrätterna

Sedan Vasa yrkeshögskola lade ner sin svenskspråkiga utbildning av justititeförvaltningstradenomer 2013 har det varit utmanade att hitta rätt personal. Detta oroar ledande lagman Daniel Allén, som menar att behovet bara växer. - Det är sällsynt att vi får hit folk som har studerat på finska som är tvåspråkiga.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.