Opinionen.se > Opinion

Saturday, 23 November, 03:13

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Minnesceremoni för Stefan Liv
Den bortgångne ishockeymålvakten Stefan Liv hyllades på lördagen med en minnesceremoni i Kinnarps arena i Jönköping.Framför porträttet av Liv stod det "Alltid saknad, aldrig glömd". Utanför arenan följdes ceremonin på storbilds-tv av tusentals människor. Även i Ryssland och på många andra håll i världen hölls minnesceremonier för de hockeyspelare som dödades i flygkraschen i onsdags..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Stefan Liv, Kinnarps, Jönköping, Liv, Alltid, Ryssland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minnesceremoniför , Stefan, Liv
Sydsvenskan - 10 sep 11 kl. 19:04

Stefan Liv hyllades i ceremonier

Foto: Jonas Ekströmer
På lördagen hyllades den bortgångne ishockeymålvakten Stefan Liv i Jönköping med en känslofylld minnesceremoni. Även i ryska Jaroslavl hölls en ceremoni för spelarna som gick bort i onsdagens flygolycka.
?

Jönköpingsnytt - 06 sep 12 kl. 16:29

Så ska Stefan Liv hedras på fredag

På fredag är det ett år sedan Stefan Liv omkom. Samtidigt som en minnesceremoni kommer att äga rum i Ryssland för att hedra de inblandade kommer en stor bild av Stefan Liv att avtäckas vid minnesplatsen utanför Kinnarps Arena. - Vi välkomnar de som vill minnas Stefan, säger HV71:s klubbdirektör Peter Eklund..

Eurosport - 10 sep 11 kl. 10:25

Ishockey - Tusentals hyllar Stefan Liv i Jönköping

I dag hyllas förolyckade ishockeymålvakten Stefan Liv och hans lagkamrater i en masshyllning i Jaroslavl i Ryssland. I Sverige hålls en minnesceremoni i arenan i Jönköping som väntas samla flera tusen människor..

DN - 10 sep 11 kl. 14:34

Jönköping tog farväl av Stefan Liv

Kinnarps Arena var fullsatt. Men knäpptyst. Lördagens minnesceremoni i Jönköping för bortgångne målvakten Stefan Liv var lika värdig som den var känslosam.

Nyhetskanalen - 10 sep 11 kl. 15:46

Här tar Jönköping farväl av Stefan Liv

På lördagen hölls en känslosam minnesceremoni i Kinnarps arena i Jönköping för att hedra Stefan Liv som omkom i flygkraschen i Ryssland..

Eurosport - 10 sep 11 kl. 18:44

Ishockey - Bildextra: Stefan Liv hyllad i Kinnarps Arena

Tusentals människor hade tagit sig till Kinnarps Arena för att ta farväl av den förolyckade hockeystjärnan Stefan Liv i samband med en känsloladdad minnesceremoni..

Nyheter 24 - 08 sep 11 kl. 15:06

Så minns vi Stefan Liv


Polen, uppväxten, Sverige, hockeyn, landslaget och proffslivet. En stor hockeyprofil och människa har slitits ifrån oss. Den 21 december 1980 föddes en pojke i polska Gdynia som gavs namnet Patryk Sliz.

Dagen - 09 sep 11 kl. 03:00

Pastorn om sorgen efter Stefan Liv

Jönköping och Hockeysverige sörjer bortgångne målvakten Stefan Liv. Mitt i sorgeprocessen finns Magnus Carlsson, fystränare i HV71 och pastor som i somras vigde Stefan och hans fru Anna. - Nu försöker vi finnas till för laget och framför allt för familjen, säger han.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

HV71:s fantastiskt fina hyllning till Stefan Liv

I dag är en dag då vi minns Stefan Liv. För fyra år sedan skedde det otänkbara, när planet som flög hockeylaget Lokomotiv Jaroslav krashade. Stefan Liv var en av 44 som miste livet.

BT - 09 jan 12 kl. 14:52

Stefan Liv hedras i Jönköping

På tisdagen kommer Stefan Livs tröja att förevigas i Kinnarps Arena. Före matchen mot Timrå ska den förolyckade målvaktens nummer ett hissas till taket. ?

BT - 09 jan 12 kl. 14:52

Stefan Liv hedras i Jönköping

På tisdagen kommer Stefan Livs tröja att förevigas i Kinnarps Arena. Före matchen mot Timrå ska den förolyckade målvaktens nummer ett hissas till taket. ?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.