SN > Nyheter

Tuesday, 12 November, 11:31

SN - 10 sep 11 kl. 18:35

Ett ja följt av motormullerPå lördagen hölls ett riktigt motorcykelbröllop i Nyköping. Mikaela Sillén och Jimmy Olsson från mc-klubben Crazy Wolfs sa ja till varandra på lördagen..
Läs mer på SN
Läs mer om:
Nyköping, Sillén, Jimmy Olsson, Crazy Wolfs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett ja följtav , motormuller
HBL - 11 sep 12 kl. 11:37

Katainen i Madrid: Alla har inte följt reglerna

Europa behöver tätare integration, en starkare kommission och framför allt bättre budgetdisciplin, konstaterade statsminister Jyrki Katainen (Saml) i Madrid på tisdagen.?Alla medlemmar i den europeiska familjen har trots sina löften inte följt de gemensamt uppgjorda reglerna. Reglerna är som de är skrivna, inte någon grund för kreativa tolkningar, sade Katainen inför ett stort antal ekonomiskt starka aktörer.

Cornucopia - 27 jun 17 kl. 16:46

Longyearbyen vs Barentsburg - västerländsk frihet vs kommunism följt av kleptokratisk diktatur

Norska Longyearbyen och ryska Barentsburg ligger bara några mil från varandra på Svalbard, men är en utmärkt studie i vad 47 år av kommunistiskt ideologi följt av en kleptokratisk korrumperad fascistisk diktatur orsakar, i jämförelse med västerländsk frihet och fungerande ekonomi. Nedan följer lite exempel.
Både Longyearbyen och Barentsburg är gruvstäder, även om Longyearbye drar till sig allt mer turism.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Hemtäljt träben senaste donationen

By sockengilles hembygdsgård är ingen enbent verksamhet.
Under året bjuder föreningen till allt från den intensiva Slånkvickus många programpunkter till de annars dagliga visningar i Gammelgården. En plats där det numera också finns ett ?

NT - 11 dec 12 kl. 20:00

Flickor som förföljt polis undersöks

Två flickor i övre tonåren som förföljt en polis i Piteå ska genomgå en stor rättspsykiatrisk undersökning, beslutade Luleå tingsrätt på tisdagen..

NT - 31 jan 13 kl. 16:38

Flickor som förföljt polis släppta

Två unga kvinnor som suttit häktade för att ha förföljt och trakasserat en polisman i Piteå släpptes på torsdagen fria av Luleå tingsrätt..

BT - 04 mar 13 kl. 17:23

SD-politiker: "Gruppvåldtäkter är ett fenomen som följt invandringen"

Ännu en sverigedemokratisk lokalpolitiker hotas av uteslutning, uppger Nyheter24. Det är ordförande för SD i Flen, Bengt Nilsson, som på Facebook bland annat skrivit att "gruppvåldtäkter är ett fenomen som följt invandringen". ?

BT - 08 mar 13 kl. 08:28

Borås stad: "Vi har följt riktlinjerna"

På Borås stad är man väl medveten om problematiken, och beklagar att de boende känner sig oroliga inför vad som ska hända med deras hus. ? Vi är inga experter på det här området, vi måste lita på den bedömning som vår konsult gjort, säger Björn Gabrielli, arbetsledare på servicekontoret.

UNT - 22 aug 13 kl. 15:06

Sundsvall och LF dyrast i ligan ? följt av Uppsala

BASKET. Sundsvall och LF Basket har de absolut största spelarbudgetarna i basketligan, följt av Uppsala Basket. Det visar en genomgång som NSD har låtit göra..

UNT - 22 aug 13 kl. 15:06

Sundsvall och LF dyrast i ligan - följt av Uppsala

BASKET. Sundsvall och LF Basket har de absolut största spelarbudgetarna i basketligan, följt av Uppsala Basket. Det visar en genomgång som NSD har låtit göra..

BT - 22 okt 13 kl. 18:14

Ska ha förföljt barn med bil i Ulricehamn - mannen är identifierad

Polisen i Ulricehamn utreder just nu en anmälan om att en man förföljt ett barn med bil under en längre sträcka. Händelsen ska ha skett i förra veckan. Barnet sökte till slut skydd hos några vuxna som spelade golf på golfbanan.

Dalarnas tidningar - 01 nov 13 kl. 06:55

"Jag anser att vi fullföljt det uppdrag vi hade"

Socialnämndens ordförande Christina Knutsson (S) säger att beslutet om personlig assistans på entreprenad inneburit en tuff resa och förklarar att såväl tjänstmän som politiker ifrågasatts. ? Vi hade i uppdrag att sänka våra kostnader, och det har vi försökt att göra.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.