Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 19 November, 05:43

Helsingborgs Dagblad - 10 sep 11 kl. 18:49

Många möten på marknadenTurbanpumpor, björnbärsnektar och får i strutskläder. Men för Båstadsborna var det inte bara shopping som gällde på den ekologiska marknaden. Halva grejen var ju snacket..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Båstadsborna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många möten, marknaden
YLE - 23 jul 17 kl. 15:53

Båtarnas andrahandsmarknad växer men få vill ha segelbåt - "Båten på köpet om du köper segel och motor"

Antalet begagnade båtar till salu har ökat med en tredjedel sedan 2014. Motorbåtar säljs på några månader men för segelbåtarnas del är det stiltje på marknaden. Björn-Axel Sjöblad tror inte han får tillbaka de pengar han investerat i sin båt.

Kristianstadsbladet - 07 jul 14 kl. 12:41

Svårt sälja fritidsbåten

Är du fritidsseglare - sitt still i båten.Att försöka sälja den är ett sämre beslut, mindre segelbåtar är just nu både svårsålda och rekordbilliga. - Det har varit väldigt dött.

TA - 07 jul 14 kl. 12:41

Svårt sälja fritidsbåten

Är du fritidsseglare - sitt still i båten.Att försöka sälja den är ett sämre beslut, mindre segelbåtar är just nu både svårsålda och rekordbilliga. - Det har varit väldigt dött.

BT - 07 jul 14 kl. 12:47

Svårt sälja fritidsbåten

Är du fritidsseglare - sitt still i båten. Att försöka sälja den är ett sämre beslut, mindre segelbåtar är just nu både svårsålda och rekordbilliga.- Det har varit väldigt dött.

YA - 14 jul 13 kl. 19:01

Polisens fokus under marknaden: alkohol

I dag, måndag klockan 15, startar Kiviks marknad. Polisen har fokus på trafik och alkohol.
Minst 100 000 besökare väntas komma till Kivik under de tre marknadsdagarna.

YLE - 05 sep 16 kl. 11:57

Statlig eller privat - vem ska styra förbindelsebåten?

Stefan Svaetichin har kört taxibåt i Borgå skärgård under många år och följt med branschens uppgång och fall. I dag är han nästan den enda i Borgå och Sibbo skärgård som kör taxibåt. När Stefan flyttade till Pörtö hade han först bogserbåt.

HBL - 11 jun 12 kl. 11:10

Marknaden gör tummen upp för stöd till Spanien

Marknaden gör tummen upp efter helgens besked om EU-stöd till spanska krisbanker, trots att räddningspaketet ifrågasätts från många håll och trots att man ännu inte vet exakt varifrån pengarna ska hämtas. Europeiska börser lyfter på bred front med Madridbörsen i täten. Krisbanken Bankias aktie rusar 13 procent.

Helsingborgs Dagblad - 21 maj 13 kl. 09:51

Riksbanken: Marknaden fungerar väl

Den finansiella marknaden i Sverige fungerar väl trots fortsatt osäkerhet i eurozonen, enligt Riksbankens så kallade riskenkät. En majoritet av de tillfrågade marknadsaktörerna i enkäten säger att deras vilja och möjlighet att ta risk kommer att vara oförändrade framöver. Likviditeten har förbättrats något, både på ränte- och valutamarknaden..

Kristianstadsbladet - 11 jul 13 kl. 15:19

Marknaden som utökar familjer

Foto: Tom Wall
En hel del familjer fick tillökning i form av lurviga, långörade eller fjädriga små liv på torsdagsförmiddagen. Hästvedas djurmarknad var precis som vanligt välbesökt.
Marknaden började redan tidigt på morgonen och fortsatte till en bit in på eftermiddagen.

Cornucopia - 10 sep 15 kl. 07:53

Marknaden gäspade åt Church of S:t Jobs väckelsemöte

Igår kväll 19:00 svensk tid hade Church of S:t Jobs (NASDAQ:AAPL) höstens väckelsemöte. Den sk feta katt-effekten gjorde sig påmind och marknade gäspade åt de produkter som släpptes.

En fet katt måste släppa nya produkter hela tiden, hela tiden bättre än de föregående och bättre eller motsvarande konkurrenterna.

EU-Parlamentet - 23 maj 16 kl. 16:59

Artikel - EU-parlamentet i veckan: plenarsession, energiunionen, digitala inre marknaden

Allmän information : Parlamentsdelegationerna har återvänt till Bryssel, samtidigt som det Europeiska ungdomsevenemanget är till ända. Parlamentets verksamhet återgår till det normala med utskottsmöten då ledamöterna bland annat ska diskutera såväl GMO som Europols rapport om terrorism. Under andra halvan av veckan hålls en kort plenarsession då den digitala inre marknaden, dataflöden över Atlanten samt energiunionen står på dagordningen.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Nytt ”Half-life” på gång till VR

Den klassiska förstapersonsskjutaren "Half-life" får ett nytt spel. Det rör sig om ett VR-spel med undertiteln "Alyx", och beskrivs av utvecklaren Valve som deras flaggskeppstitel till VR. "Half-life"-serien, framför allt "Half-life 2" från 2004 och des.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

”Sätter vi med alla dessa mål ribban för högt för Helsingborgs lasarett?”

Det skriver skriver fyra företrädare för alliansen i Skåne..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Genetiskt genombrott mot asksjuka

Brittiska forskare har hittat gener som gör askträd immuna mot aggressiv askskottsjuka. Det ökar hoppet om att kunna rädda hotade bestånd i Sverige och övriga Europa. Genom att analysera askar som har klarat sig har forskarna hittat en uppsättning gener.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Rygg och psyke bakom mycket sjukskrivning

Stress och depression, följt av problem med rygg och leder. Det är de vanligaste orsakerna till att folk i Sverige blir långtidssjukskrivna, enligt en ny rapport från AFA Försäkring. Psykiska orsaker ligger i topp i samtliga län enligt statistiken som A.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Sophus i brand i Landskrona

Räddningstjänsten har larmats till en brand i ett sophus i Norrestad..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Lam: Demonstranterna måste ge upp

Hongkongs ledare Carrie Lam säger att de demonstranter som fortfarande befinner sig på Polytechnic University måste kapitulera om de vill undvika ett våldsamt slut på belägringen av universitetet. Lam säger att omkring hundra personer fortfarande befinn.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Barn till IS-kvinnor flögs till Moskva

Drygt 30 barn i åldrarna ett till tre år har flugits till Ryssland från Irak, där mödrarna antingen avtjänar straff eller inväntar rättegång för misstänkt medlemskap i terrorrörelsen IS. Barnen har tills nu befunnit sig i fängelser. Barnen fördes vid an.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Flera renolyckor på kort tid

Inom loppet av några timmar dödades fyra renar i lika många trafikolyckor i trakterna kring Övertorneå, skriver Haparandabladet. Det började med att en bilist på måndagseftermiddagen skadades i samband med en kollision med en ren i Juoksengi. Bara en ha.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

15 döda i gruvexplosion i Kina

Minst 15 personer har omkommit i en explosion i en kolgruva i provinsen Shanxi i norra Kina, rapporterar den statliga nyhetsbyrån Nya Kina. Ytterligare nio personer skadades, totalt befann sig 35 personer i gruvan vid explosionen. Gruvolyckor med dödlig.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Svagt nedåt på Asiens börser

Börserna i Kina och Japan inledde handelsdagen något nedåt i försiktig väntan på hur handelssamtalen mellan USA och Kina kommer att utvecklas. I Tokyo minskade Nikkei 225-index liksom det bredare Topixindex 0,2 procent. I Hongkong var Hang Seng-index så.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.