Nyhetskanalen > Nyheter

Friday, 22 November, 09:08

Nyhetskanalen - 10 sep 11 kl. 18:15

New Yorks motto: Om du ser något, säg någotTrots sitt rykte är New York i dag en av USAs säkraste storstäder. En anledning är terrorattentatet mot World Trade Center för snart 10 år sen.

Skylten "If you see something, say something" har blivit ett motto som många New York-bor följer..
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Yorks, New York, USAs, World Trade Center, If

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: New, Yorks, mottoOm du , sernågot , sägnågot
Cornucopia - 07 dec 16 kl. 13:45

New Yorks finaste: N Y P D Counterterrorism

I kaoset framför tillträdande presidentens privatresidens Trump Tower på hörnet av 56:e gatan och 5:e avenyn hittas en koncentration av inte bara Trumpturister, utan även New Yorks allra finaste från NYPD Counterterrorism. Det moderna uppträdandet med att visa bröstet (och med det kroppsskyddet) mot fienden och inte sidan får sin förklaring. Nu när jag lämnat USA och sitter i säkerhet i Sverige följer lite foton nedan.

BT - 13 jul 14 kl. 13:56

New Yorks borgmästare inför sjuklön

Medborgerlig rättighet eller ett sätt för staden att dra in pengar? En ny lag ger för första gången drygt en miljon New York-bor rätt till sjuklön. Ett trettiotal personer, både anställda och arbetsgivare, har samlats på Hostos Community College i Bronx för att få veta hur de påverkas av den nya sjuklönelagen.

Dagens PS - 15 dec 17 kl. 07:47

New Yorks åklagare stämmer FCC för nätneutralitet-dom

New Yorks åklagare Eric Schneiderman har meddelat att han tänker stämma FCC för beslutet att riva upp reglerna om nätneutraliteten. Det skriver The Hill. ”FCC har just gett Big Telecom en tidig julklapp genom att ge internetleverantörer ännu ett sätt att prioritera företagsvinster före konsumenter”, sade Eric Schneiderman.

Dagens PS - 09 maj 19 kl. 15:01

Lurade New Yorks rikaste – riskerar 15 år fängelse

Med falsk identitet svindlade Anna ”Delvey” Sorokin New Yorks överklass på en summa motsvarande drygt 2,5 miljoner kronor – och försökte lura till sig ännu mer. Nu riskerar hon 15 års fängelse för bedrägeri, skriver Dagens Nyheter i en lång artikel. Anna Sorokin levde med falsk identitet, och ljög om att hon hade en fond i Tyskland med ett värde på 640 miljoner kronor, enligt artikeln.

Dagens PS - 09 maj 19 kl. 15:01

Lurade New Yorks rikaste – riskerar 15 års fängelse

Med falsk identitet svindlade Anna ”Delvey” Sorokin New Yorks överklass på en summa motsvarande drygt 2,5 miljoner kronor – och försökte lura till sig ännu mer. Nu riskerar hon 15 års fängelse för bedrägeri, skriver Dagens Nyheter i en lång artikel. Anna Sorokin levde med falsk identitet, och ljög om att hon hade en fond i Tyskland med ett värde på 640 miljoner kronor, enligt artikeln.

Dagens PS - 26 apr 19 kl. 11:09

Här är New Yorks fem bästa krogar

Missa inte guiden till metropolens godaste käk. Fem oumbärliga krogtips. Martin Gelin, medarbetare på resemagasinet Vagabond, använder sin bok New York för foodisar som sin personliga vägvisare till mångmiljonstadens bästa utspisningar.

Expressen - 27 maj 14 kl. 11:47

New Yorks ögon är riktade mot Lundqvist

NEW YORK. New Yorks ögon är riktade mot Henrik Lundqvist. Rangers är fem vinster från Stanley Cup-pokalen – och segern vilar på hans axlar.

Nyhetskanalen - 28 okt 12 kl. 20:23

New Yorks borgmästare: Stanna hemma

Den amerikanska östkusten väntar nu på orkanen Sandy som är på väg rakt mot storstäder som New York, Philadelphia och Washington.
Omkring 60 miljoner människor kan komma att drabbas och i sju delstater har man infört beredskapstillstånd.New Yorks borgmästare Michael Bloomberg uppmanar stadens befolkning att hålla sig inomhus under det väntade ovädret..

Expressen - 12 mar 13 kl. 09:02

Hon kan bli New Yorks nya borgmästare

NEW YORK. Hon kan bli New Yorks första kvinnliga borgmästare. Nu kandiderar Christine C.

GöteborgsPosten - 11 jul 14 kl. 12:37

New Yorks modellmamma har gått bort

New Yorks modellmamma är död. Grundaren av Ford models, Eileen Ford, blev 92 år gammal, uppger New York Times..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.