UNT > Utrikes

Thursday, 14 November, 17:03

UNT - 10 sep 11 kl. 17:35

Frigivna seglare uttalar sigSju danska seglare, som frigavs den 6 september efter att ha varit fngna hos pirater i flera mnader, har uttalat sig fr frsta gngen efter hemkomsten. (TT).
Läs mer på UNT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frigivna, seglare, uttalarsig
Nyhetskanalen - 10 sep 11 kl. 17:38

Frigivna seglare om kidnappningen

Sju danska seglare, som frigavs den 6 september efter att ha varit fångna hos pirater i flera månader, har uttalat sig för första gången efter hemkomsten..

SvD - 10 sep 11 kl. 17:35

Danska seglare bryter tystnaden

Var fångna hos pirater i månader. Nu uttalar de sig efter hemkomsten..

Sydsvenskan - 22 jan 13 kl. 06:30

Han var en riktig seglare

Hans Byström, Lund, skatteinformatör och facklig kämpe inom Statstjänstemannaförbundet och inbiten seglare, har som tidigare meddelats, avlidit efter en kort tids sjukdom vid en ålder av 64 år. Han efterlämnar sina två barn Cesar och Johana.Hans föddes och växte upp i Göteborg, där han tidigt gick med i sjöscouterna och snart engagerade sig som ledare.

Helsingborgs Dagblad - 11 dec 11 kl. 13:50

Svenska seglare allt närmare OS

Resultatraden 11, 13, 14, räcker inte långt i de flesta fall. För några svenska seglare betyder det dock att man är ett stort steg närmare OS i London. I tre seglingsklasser i VM i Perth säkrade svenska seglare så kallade nationsplatser till OS i London nästa år.

Trelleborgs Allehanda - 07 feb 13 kl. 19:57

Lööf och Salminen Årets seglare


Starbåtsseglarna Fredrik Lööf och Max Salminen, som tog Sveriges enda OS-guld, har inte oväntat utsetts till Årets seglare av Svenska seglarförbundet. OS-bronsmedaljören Rasmus Myrgren blev Årets manliga seglare och förbundskaptenen Magnus Grävare belönades med utmärkelsen Årets tränare..

Expressen - 23 jun 15 kl. 11:14

Volvo Ocean Race- seglare anhållna

Sent under måndagen greps två personer misstänkta för våld mot tjänsteman vid målområdet på Volvo Ocean Race i Frihamnen. Enligt Sail To See handlar det om två seglare. – Jag kan bekräfta att det är två seglare som är anhållna, säger Fabian Bengtsson, pressansvarig för Volvo Ocean Race i Göteborg till GT..

GT - 23 jun 15 kl. 11:14

Volvo Ocean Race- seglare anhållna

Två personer greps för våld mot tjänsteman på festen efter Volvo Ocean Race-målgången under måndagen. Enligt Sail To See handlar det om två seglare. – Jag kan bekräfta att det är två seglare som är anhållna, säger Fabian Bengtsson, pressansvarig för Volvo Ocean Race i Göteborg till GT..

Sydsvenskan - 25 jun 15 kl. 13:26

Ocean Race-seglare släppta

De två Ocean Race-seglare som misstänks för våld mot tjänsteman i samband med en fest har nu släppts och kan delta i lördagens hamnrace. Men männen har belagts med reseförbud och får inte lämna landet, skriver Göteborgs-Posten.De misstänkta är två utländska seglare i 30-årsåldern.

Helsingborgs Dagblad - 25 jun 15 kl. 13:26

Ocean Race-seglare släppta

De två Ocean Race-seglare som misstänks för våld mot tjänsteman i samband med en fest har nu släppts och kan delta i lördagens hamnrace. Men männen har belagts med reseförbud och får inte lämna landet, skriver Göteborgs-Posten.De misstänkta är två utländska seglare i 30-årsåldern.

Sydsvenskan - 20 jul 15 kl. 18:09

Misstänkt seglare får lämna landet

En seglare som deltog i Volvo Ocean Race och misstänks för våld mot tjänsteman får lämna landet.Reseförbudet mot honom hävdes när rättegången avslutades på måndagen. Domen mot honom kommer dock senare.

Fler nyheter från UNT

UNT - 30 minuter sedan

Vita tjänar mycket mer än svarta i Sydafrika

Ännu 25 år efter att apartheidsystemet gick i graven tjänar vita sydafrikaner över tre gånger mer i genomsnitt än vad svarta gör, enligt statistik från olika myndigheter..

UNT - 30 minuter sedan

Österrikisk militär dödad av hundar

En österrikisk militär har blivit angripen och dödad av hundar på en försvarsanläggning utanför Wien..

UNT - 45 minuter sedan

Tuffa tag för von der Leyens kommission

Ursula von der Leyen får fortsatt vänta på en brittisk ledamot till sin nya EU-kommission..

UNT - 1 timme sedan

Våldet mot rohingyer utreds av ICC

Internationella brottmålsdomstolen (ICC) ger klartecken för en fullskalig utredning av brott som begåtts mot den muslimska rohingya-minoriteten i Myanmar – det som från FN-håll har beskrivits som brott mot mänskligheten och ett folkmord..

UNT - 1 timme sedan

Utredningen om MH17: Vi har inspelade samtal

Utredningen om nedskjutningen av passagerarflygplanet MH17 över Ukraina säger sig ha tillgång till inspelade telefonsamtal mellan höga ryska befattningshavare och personer som åtalats för händelsen..

UNT - 2 timmar sedan

Manifestationer i Chile på årsdagen av mord

Manifestationer planeras i minst 20 städer runt om i Chile under torsdagen till minne av jordbrukaren och aktivisten Camilo Catrillanca, som sköts ihjäl av polisen för exakt ett år sedan..

UNT - 2 timmar sedan

Katalansk exminister gripen i Skottland

Kataloniens före detta utbildningsminister Clara Ponsati har än en gång överlämnat sig till polisen i Edinburgh, Skottland..

UNT - 2 timmar sedan

Tuff granskning av Macrons man i EU

No, säger Storbritannien återigen när EU-kommissionens tillträdande ordförande Ursula von der Leyen ber om en ny ledamot till kommissionen..

UNT - 3 timmar sedan

Stort beslag av metamfetamin i Thailand

Thailändsk narkotikapolis har beslagtagit 176 kilo metamfetamin i huvudstaden Bangkok..

UNT - 3 timmar sedan

Skolan stängs – men svenska studenter stannar

Stora universitet i Hongkong ställer in resten av terminen, och svenska lärosäten har rekommenderat sina elever att åka hem..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.