Västerbottens Folkblad > Nyheter

Wednesday, 20 November, 03:13

Västerbottens Folkblad - 10 sep 11 kl. 17:36

El Sueco vann i silverdebutenBOLLNS. Umkeramatren Kristina Wiiks El Sueco tog andra raka V75-triumfen vid dagens V75-tvlingar p Bollnstravet. Segerreceptet i silverdebuten var ledning frn start till ml. BOLLNS. Umkeramatren Kristina Wiiks El Sueco, tog andra raka V75-triumfen vid dagens V75-tvlingar p Bollnstravet.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: El Suecovann i , silverdebuten
Västerbottens Folkblad - 12 sep 11 kl. 09:00

Svensken hetast i silverdebuten

BOLLNÄS. Umåkeramatören Kristina Wiiks El Sueco, tog andra raka V75-triumfen vid lördagens V75-tävlingar på Bollnästravet. Segerreceptet i silverdebuten, var ledning från start till mål.

Västerbottens Folkblad - 06 apr 11 kl. 20:59

El Sueco jubileumshäst på Valla

Umåkeramatören Kristina Wiiks segerstaplare El Sueco, vann under onsdagkvällen ett V64-lopp på Solvalla. Umåkeramatören Kristina Wiiks segerstaplare El Sueco startade i ett V64- tillika sprinterlopp på Solvalla under onsdagskvällen. Ulf Ohlsson körde till och fick tidigt överta ledningen från spår ?

Helsingborgs Dagblad - 01 okt 11 kl. 18:37

El Sueco en dröm för en travamatör

I bland slår drömmar in. Fråga travamatören Kristina Wiik från lilla byn Brattfors i Västerbotten. På lördagen tog hennes häst El Sueco tredje raka segern på V75.

Västerbottens Folkblad - 19 jan 12 kl. 15:47

Guldläge för El Sueco

På lördag är det V75 på Bergsåker i Sundsvall. Umåkeramatören Kristina Wiiks El Sueco gör debut i den högsta klassen, gulddivisionen, och har perfekta förutsättningar. På lördag är det V75 på Bergsåker i Sundsvall.

Västerbottens Folkblad - 04 apr 12 kl. 20:02

?Sueco? oplacerad i V75-genrep

SOLVALLA. Umåkeramatören Kristina Wiiks stjärntravare El Sueco, blev oplacerad på Solvalla under onsdagskvällen. SOLVALLA.

Västerbottens Folkblad - 20 aug 11 kl. 19:14

El Sueco finalvinnare på Romme

BORLÄNGE. Kristina Wiiks El Sueco har haft en del stolpe ut i år. Men under lördagen blev det full utdelning när han tog hem bronsfinalen och 220 000 kronor i förstapris på Rommetravet.

Västerbottens Folkblad - 22 aug 11 kl. 10:00

El Sueco bäst på Romme

BORLÄNGE. Kristina Wiiks El Sueco har haft en del stolpe ut i år. Men i lördags blev det full utdelning när han tog hem bronsfinalen och 220 000 kronor i förstapris på Rommetravet.

Västerbottens Folkblad - 01 okt 11 kl. 19:06

V75-hattrick för El Sueco

SOLVALLA. Från klarhet till klarhet.. är ett uttryck som stämmer väldigt väl in på Umåkeramatören Kristina Wiiks sexårige travare El Sueco.

Västerbottens Folkblad - 24 feb 12 kl. 11:00

El Sueco får sitt elddop

BRATTFORS. Umåkeramatören Kristina Wiiks stjärna El Sueco har haft problem med en framkota och varit borta i fem veckor från tävlandet. Imorgon väntar en tuff gulddivisionsfinal i V75 på Solvalla.

DI - 28 aug 19 kl. 14:47

Quartiers Properties öppnar Boho Restaurang på fastigheten Centro Forestal Sueco imorgon den 29 augusti

Quartiers Properties AB (publ) (”Quartiers Properties” eller ”Bolaget”) kommer att öppna restaurangen i projekt Boho Club för allmänheten den 29 augusti 2019..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.